Втора бледа черта на теста за бременност

• 1 028 264
  • 15 079
  •   2
Отговори
# 8 280
Много благодаря на всички ! Надявам се,този път всичко да е наред понеже ми се струват ниски резултатите като за два дена закъснение, но се опитвам да мисля положително. Пожелавам на всички ви да не губите надежда защото чудеса се случват и от цялото си сърце ви желая да имате живи и здрави бебчета.

# 8 281
Здравейте отново . След като ми казахте да пусна кръвен тест току що виждам че резултата е готов. Ето ви и снимка

Честито! Свържете се с АГ, и попитайте дали и каква терапия за тромбофилия ви трябва. Аз започнах моята с две високорискови  мутации чак в средата на 5гс и все пак имаме здраво бебче!

Много обичам истории тип: отивах за инвитро, ама забременях естествено и имам бебче. Дават много положителна енергия!

П.П. кръвен тест 2 дни след закъснее беше с резултат като вашия.

# 8 282
Може да пуснеш след 48 часа отново, за да видиш дали се удвоява и да ти е по-спокойно. Дано всичко е наред, успех 🍀
П.С. Ти май писа нещо за тромбофилия миналия път, ако трябва се свържи с лекар да ти назначи терапия

# 8 283
Да,още вчера отидох в репродуктивната клиника. Казаха ми да продължавам да си пия nataspirin вечер 1 таблетка и евентуално след като съм сигурна на 100% че съм бременна тогава ще помислят дали да почна друга терапия...

# 8 284
Да,още вчера отидох в репродуктивната клиника. Казаха ми да продължавам да си пия nataspirin вечер 1 таблетка и евентуално след като съм сигурна на 100% че съм бременна тогава ще помислят дали да почна друга терапия...
Направи си още един кръвен 48ч след първия в същата лаборатория и стискам палци всичко да е наред до термин Wink

# 8 285
Честито! На кой ден от овулация е направен теста?

Здравейте отново . След като ми казахте да пусна кръвен тест току що виждам че резултата е готов. Ето ви и снимка

# 8 286
Според лентичките за овулация , имах положителен на 31.08 , теста го направих на 13.09  значи на 13тия ден . Току що гинеколожката ми ми каза да приемам и Дуфастон 2х1 т.

# 8 287
здравейте, ето и моя кръвен тест може ли коментари за него бременност има ли?

# 8 288
Естествено, че има бременност, на кой ден от мц е направен теста

# 8 289
Естествено, че има бременност, на кой ден от мц е направен теста
2дена преди М Simple Smile

# 8 290
Jesi, имахте ли положителен уринарен тест преди това, на колко дена ви е мц, може ли да споделите дали усетихте по някакъв начин

# 8 291
Jesi, имахте ли положителен уринарен тест преди това, на колко дена ви е мц, може ли да споделите дали усетихте по някакъв начин
не още не съм направила уринен тест тъй, като днес е датата на МЦ ми утре смятам да правя, имам редовен цикъл на 32дена, усещам доста типични симптоми напрежение в гърдите, придъпване в долната част, стомаха и тн... Simple Smile според мойте изчисления съм на 3седмици, според вас на колко съм

Последна редакция: вт, 14 сеп 2021, 21:28 от jesi99

# 8 292
  • Пловдив
1. При положителен кръвен тест няма смисъл от друг.
2. Седмиците се смятат от първия ден на последната менструация, т.е. като имаш предвид кога ти е дошло, започваш да броиш.
3. Стомахът няма общо с цялата работа.

# 8 293
1. При положителен кръвен тест няма смисъл от друг.
2. Седмиците се смятат от първия ден на последната менструация, т.е. като имаш предвид кога ти е дошло, започваш да броиш.
3. Стомахът няма общо с цялата работа.
според вас каква е причината да ме боли стомаха(аз за първи път ставам майка ако може съвет😊) по-малко ме боли смисъл  отпуска ме и отново като пред МЦ понеже съм чела, че доста момичета усещат тозии ранен симптом?

# 8 294
И как хем е два дена преди менструация, хем днес трябвало да ви дойде?
Стомахът служи за обработването на храната, няма нищо общо с матката и бебето.

Общи условия

Активация на акаунт