Втора бледа черта на теста за бременност

• 1 028 264
  • 15 079
  •   2
Отговори
# 8 370
Тъй като не виждам въпрос. Ще предположа, че питате дали има чертичка. Аз лично не виждам, ама е и доста размазан.

# 8 371
Тъй като не виждам въпрос. Ще предположа, че питате дали има чертичка. Аз лично не виждам, ама е и доста размазан.
благодаря да искам да питам дали в изпарителна или бледа или теста е отрицателен Благодаря все пак

# 8 372
На кой ден е направен теста, може би е рано все още, вижда се нещо неясно според мен Simple Smile
Дано е чертичка, имате ли още дни до цикъл

# 8 373

Здравейте. Последната ми менструация беше на 18/08. Имах непрекъснат полов акт на 6/09. Цикълът ми е с продължителност 26 дни. Преди 2 дни имах леко много светло розово-кафяво зацапване, което спря. Днес сутринта си направих тест. Вие как мислите? Положителен ли е резултатът[/img]?

# 8 374
Ами тя даже не е и бледа. Много добре изглежда! Честито Blush

# 8 375
На кой ден е направен теста, може би е рано все още, вижда се нещо неясно според мен Simple Smile
още три дена имам

# 8 376
още три дена имам

Повторете теста на ден закъснение и ще е ясно. Успех!

# 8 377

Здравейте. Последната ми менструация беше на 18/08. Имах непрекъснат полов акт на 6/09. Цикълът ми е с продължителност 26 дни. Преди 2 дни имах леко много светло розово-кафяво зацапване, което спря. Днес сутринта си направих тест. Вие как мислите? Положителен ли е резултатът[/img]?

Положителен е!

# 8 378
Здравейте, дами,

С приятелят ми активно работим за бебе и вчера вечерта реших да направя тест, въпреки че е рано. Вчера ми беше 10ти ден след овулация, засечена с лентички и (не) чакам цикъл след 3 дни. Веднага се появи втора, много бледа черта, но тъй като на снимка не се вижда добре я редактирах (все още на снимка не се вижда толкова ясно, колкото на живо). 

Проблемът е, че тази сутрин направих друг тест, на който не се вижда никаква черта, но пък и тестът изглежда странен външно - видимо по-различен от вчерашния, по-голям, с наклонени надписи, по-жълтеникава пластмаса, не знам дали е възможно да е грешна партида или менте? Как мислите? Качвам снимка и на двата, като горният е този от вчера.

Ще направя друг след още няколко дни, но малко откачам и реших да ви пиша и да видя дали на някой му се е случвало нещо подобно - да се появи бледа черта и след това отрицателен резултат? Изобщо виждате ли черта и мислите ли, че може да е изпарителна?

# 8 379
  • София
Аз не виждам … има някаква сянка, но не мога да преценя дали е розова.
С първа сутрешна ли е правен теста ?

# 8 380

Днешният, който е отрицателен, да - с първа.

# 8 381
  • София

Днешният, който е отрицателен, да - с първа.

Още нямаш закъснение , изчакай 2 дни закъснение ако питаш мен и си вземи лентички ( някъде около 2лв бяха ). При мен те най-рано познаха.

# 8 382
Здравейте! Ще започна с това, че преди т.нар ми предполагаем цикъл получих кафеникаво зацапване, което не траеше много, а цикълът ми в обилен по принцип. Вчера трябваше да ми дойде и си направих тест. Но не знам дали това е т.нар изпарителна линия за която всички говорят или имам повод да се зарадвам! Ще посетя лекар след седмица и половина, имам записан час вече. Според Вас какво е?

Скрит текст:

Последна редакция: пн, 20 сеп 2021, 12:08 от Не се сърди, човече

# 8 383
Според мен не е изпарителна линия, но и аз много не мога да ги хвана как изглеждат те. На моите тестове за бременност в първите дни линиите бяха точно със същата наситеност, а си бяха позитивни Simple Smile Мисля, че може да се зарадвате, но за по-сигурно пуснете един кръвен тест или просто почакайте още 1-2 дена, за да видите (дай Боже) по-наситената линия!

# 8 384
Теста ми се вижда положителен, но имайки предвид че е Престо вече не знам какво да мисля.
Най- добре е да си направите кръвен тест.

Общи условия

Активация на акаунт