Втора бледа черта на теста за бременност

• 1 028 144
  • 15 079
  •   2
Отговори
# 8 430
Като вече опарила се от Lady тест, ще кажа, че 2 поредни месеца малко преди датата си взимам от тях, защото видиш ли са по-чувствителни и все са с 2 черти и все в указаното време. После правя в деня на очаквана М Шуърчек, Престо и друг вид лента всички до един отрицателни и колкото да ги въртя под различни ъгли даже и изпарителни нямат. И не, не е било биохимична. Понеже и кръвен си бях правила и той беше абсолютна 0. Така че аз лично следващия път ще си чакам минимум 3 дена закъснение от най-дългия ми МЦ през последните месеци и с такива глупости като лейди тестчета няма да се занимавам 3 дена по-рано и т.н. Съветвам и вас същото, момичета.
Лейди тест лентите с чувствителност 10, последните месеци многократно ми даваха втора бледа черта без да има бременност. Явно и тях са ги развалили.

# 8 431
И моя Лейди тест 10 е с бледа втора днес, но нямам много надежда, ще чакам още един ден и правя шуър чек или кръвен, понеже пия доста лекарства сега след ковид и се притеснявам дали не вредят

# 8 432
Стискам палци! Експрес тест може да пробвате, има ленти и касетъчни. Уж на тях може да се вярва, но поне на 1-2 дена закъснение. 
И моя Лейди тест 10 е с бледа втора днес, но нямам много надежда, ще чакам още един ден и правя шуър чек или кръвен, понеже пия доста лекарства сега след ковид и се притеснявам дали не вредят

# 8 433
Express test съм купувала от Ceiba в кауфланд , положителен беше също с първата ми бременност.
Със Shure check съм засичала доста биохимични след инвитро опити като успоредно с това пусках и ЧХГ.

# 8 434
Може ли мнение, виждам втора блуза чертичка за първи път, ден преди мц и не е с първа урина, утре сутринта ще направя нов но съм много развълнувана, 6м опити Simple Smile

# 8 435
  • София
Добре де, правите тестове ден, два, пет преди цикъл, а защо не с първа урина поне?

# 8 436
Калво мнение? Сама си си отговорила че трябва да изчакаш и да направиш нов тест. Тук повечето тестове уж с бледи черти, а на другия ден отрицателни.

# 8 437
Може ли мнение, виждам втора блуза чертичка за първи път, ден преди мц и не е с първа урина, утре сутринта ще направя нов но съм много развълнувана, 6м опити Simple Smile

Мисля, че е отеицателен за ден преди цикъл ако имаше нещо, вече трябваше да е по- видимо

# 8 438
Калво мнение? Сама си си отговорила че трябва да изчакаш и да направиш нов тест. Тук повечето тестове уж с бледи черти, а на другия ден отрицателни.
Можете да давате мен за пример 😄 Даже при мен си има закъснение и мани другото се виждаха чертичките, не са въображаеми ама те... Вече ще си кмам едно на ум Simple Smile

# 8 439
Nqkoi moje li dami kaje tova momiche dali e bilo bremeno za shto dnes si napravix test i to daje dva i dvata imaxa charti no dalech ot drugata
Смятате ли че този тест е дефектен? Появи се втора черта във времето за отчитане, но ми се струва прекалено далече от контролната.

# 8 440
  • София
Nqkoi moje li dami kaje tova momiche dali e bilo bremeno za shto dnes si napravix test i to daje dva i dvata imaxa charti no dalech ot drugata
Скрит текст:
Смятате ли че този тест е дефектен? Появи се втора черта във времето за отчитане, но ми се струва прекалено далече от контролната.
Теста е отрицателен. На този тест втората му черта е ракция на лепилото с реактива и не означава онази втора черта, кояето е за положителен тест - тя е по близко до контролната и с нейната ширина.

# 8 441
Здравейте.
Кога е най-удачно да си направя тест за бременност. На 22.09 бях в овулация-точно тогава направихме опит. М.ц трябва да ми дойде на 03-04.10.

# 8 442
  • София
Здравейте.
Кога е най-удачно да си направя тест за бременност.
Скрит текст:
На 22.09 бях в овулация-точно тогава направихме опит. М.ц трябва да ми дойде на 03-04.10.
05.10

# 8 443
  • София
Ти си бременна с момче, с тези отдалачени чарти.

# 8 444
Някой имал ли е видима чертичка на един вид тест и почти невидима на друг? Тук е невидимата. Днес трябваше да ми дойде. Но не залагам големи надежди
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт