Втора бледа черта на теста за бременност

• 1 028 118
  • 15 079
  •   1
Отговори
# 8 475
Началото на цикъл е кървенето . Аз знам , че ако то дойде днес преди обяд и си е нормално кървене се смята за първи ден . Ако ти дойде днес следобед , то този ден се води нулев а следващият е първият ден на цикъла

# 8 476
Интересно, това за следобед, че не се смята.На мен винаги ми е тръгвало нормално следобед и съм си го смятала за първи ден.При 30-дневен цикъл на 14-ти ден има (-) тест за овулация в 17:00ч.Но 15- ти ден(+) тест в 9:00ч.На 16-ти ден(-) в 9:00ч.
П.п.Значи на 29-ят ден и е тръгнало зацапването и на 30-я ден следобед, нормалния цикъл.

Последна редакция: ср, 29 сеп 2021, 08:49 от Tanq_9422

# 8 477
Здравейте. Ранен тест за бременност на Престо. Вижда се много блееда черта, която почти не се улавя на снимките. Дали  може да му се вярва или е изпарителна линия? Цикъл между 26-28 дни. Днес е 5 дни преди МЦ.
П.с Знам че, трябва да чакам , но знаете търпението ме "бута"... 😁

# 8 478
Колкото знаеш ти, толкова и ние. Изчакай и ще видиш.

# 8 479
Аз разбирам нетърпението да разберете, обаче като правите тест толкова рано, дори и да се появи черта, то тя ще е толкова бледа, че ще се чудите дали е положителен, или не. Хем дава надежда, че може да сте бременна, хем не отговаря на въпроса дали сте, хем може да донесе разочарование, ако се окаже изпарителна. Ако пък излезе отрицателен, може да се окаже, че е било прекалено рано, а всъщност да сте бременна. Общо взето напълно безсмислено е тестването толкова рано.

# 8 480
Здравейте! Според вас има ли втора черта???

# 8 481
Здравейте! Според вас има ли втора черта???

Аз виждам втора черта! ❤️ Колко дни преди цикъл е направен теста и с първа урина ли е?

# 8 482
Здравейте мили дами искам да ви попитам дали този тест е положителен или е изпарителна черта? Трябва да ми дойде Ц. На 08.10.2021 но имам болки като предменструален Ц. И гърдите ми ще се пръснат и за това си направих тест, теста е направн към обяд не е сутринта. От дълго време пробваме с приятелът ми и много се надявам да е положителен.

# 8 483
Ако трябва да ви дойде на 8.10 и е засичана овулация, днес е твърде рано за тест.

# 8 484
Здравейте,

Моят случей е доста объркващ, последният ми редовен цикъл беше на 14.09 и пиех противозачатъчни Джаз. На 19.09 обаче спрях да ги пия, защото бях с ужасно главоболие от тях ( спирането е консултирано с лекар) обаче и него ден имахме полов контакт с приятеля ми като фоеверките вс се сещаме къде бяха 🤣🙈 има ли вероятност да съм забременяла или не? Обръщам се към вас, защото изчетох света и никъде не пишеше колко време след спирането на хапчето следва овулация. Ед което разбрах е, че ако се изтърве повече от 1 хапче през първата седмица шанса за забременяване го има. Реших на своя глава да си купя все пак един тест за бременност на Шур Чек, но предвид предишният ми опит с техните уж “ положотелни тестове” а ЧХГ - 0 им нямам грам доверие. А и дори незнам кога ще е удачно да го направя този тест за да отчете правилен резултат. Благодаря ви много от сега Simple Smile

# 8 485
Попринцип ако не се пият точно по схема, противозачатъчните не дават максимална защита. Има шанс да сте бременна, направете тест поне 1 ден след като очаквате менструация, ако не е дошла. Според мен този месец го бройте, все едно, че не сте пили.

# 8 486
Попринцип ако не се пият точно по схема, противозачатъчните не дават максимална защита. Има шанс да сте бременна, направете тест поне 1 ден след като очаквате менструация, ако не е дошла. Според мен този месец го бройте, все едно, че не сте пили.

Не ми е идвало този месец повече, след 2 седмици ще си направя тест защото дори незнам и кога трябва да ми дойде. Някои казват, че овулацията настъпвала 2-3 дена след спирането на хапчетата, др не… цикъла ми беше принципно 30-32 дена. За това, че направя тест в тези дни Simple Smile благодаря за отговора

# 8 487

Не ми е идвало този месец повече, след 2 седмици ще си направя тест защото дори незнам и кога трябва да ми дойде. Някои казват, че овулацията настъпвала 2-3 дена след спирането на хапчетата, др не… цикъла ми беше принципно 30-32 дена. За това, че направя тест в тези дни Simple Smile благодаря за отговора
Нали на 14-ти септември Ви е дошло, как да Ви идва отново този месец?

# 8 488
  • Замък сред облаците
Айде малко по-сериозно. 5 дни след цикъл в деня, в който са спрени хапчетата, няма как да се забременее. Нито че овулацията настъпва 2-3 дни след спиране на хапчетата. Има си фаза на нарастване на фоликула, който узрява през това време и това не се случва за ден или два. Овулацията ще настъпи 2 до 4 седмици след спиране на противозачатъчните. Малко повече се образовайте за женското тяло, действието на противозачатъчните и репродуктивната система и то не от случайни мнения “при мен така стана”, а от медицински източници.

# 8 489
Айде малко по-сериозно. 5 дни след цикъл в деня, в който са спрени хапчетата, няма как да се забременее. Нито че овулацията настъпва 2-3 дни след спиране на хапчетата. Има си фаза на нарастване на фоликула, който узрява през това време и това не се случва за ден или два. Овулацията ще настъпи 2 до 4 седмици след спиране на противозачатъчните. Малко повече се образовайте за женското тяло, действието на противозачатъчните и репродуктивната система и то не от случайни мнения “при мен така стана”, а от медицински източници.

Реших да се информирам от листовката на самите противозачатъчни, където пише ед при пропуск на повече от 1 хапче през първата седмица шанса за забременяване е висок и в следващите 7 дена да се използват предпазни методи. Simple Smile мерси за отговора. При факта, че знаем, че сперматозоидите живеят най - мн 7 дена, а по вашите думи овулацията трябва да настъпи най - рано след 2 седмици, шанса да съм бременна е 0. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт