Втора бледа черта на теста за бременност

• 1 028 100
  • 15 079
  •   2
Отговори
# 8 505
Според вас имали насищане
1-снимка от вчера
2-от днес

# 8 506
За мен - има.

# 8 507
1-снимка от вчера
2-от днес
Бременна сте, изчакайте десетина дни и на преглед!

# 8 508
1-снимка от вчера
2-от днес

Според мен също има, но за да е видимо ясно тестовете се правят през ден, а не всеки ден. Ако искате да следите как върви покачването на хормона- кръвни тестове през 48 часа

# 8 509
Здравейте,не съм сигурна, че съм за тук,но четох по-нагоре нещо подобно.Поради лични причини започнах противозачатъчните "Ясмин". Изпих 9 от тях, започнах ги от началото на последната ми менструация и ги спрях, защото менструацията ми продължи 13 дни. За пръв пих подобни хапчетата и явно се стреснах от действието им.На 25.08 ми дойде за последен път и вече ми закъснява с 6 дни Продължителността на цикъла ми 30-31дни и не знам изобщо дали е имало овулация.Правих си тест преди два дни отрицателен е. Чух се с генеколога си, извика ме на 05.10. Като цяло пиша за мнение, защото ми е притеснено и има няколко дни до прегледа, исках да чуя някакво мнение по въпроса.

# 8 510
  • София
Grinning А някакъв необазопасен секс прави ли през това време Grinning

# 8 511
Да😆

# 8 512

Момичета здравейте, тъй като много помогнахте на мен, за което благодаря, искам да ви попитам за моята приятелка, която започна да прави опити със съпруга й и тя си направи изследвания, но часът й е чак във вторник, а тя е малко тревожна. За съжаление лабораторията, в която аз си правих изследвания имаше насоки кое е високо и ниско, а тук и аз не се ориентирам а и ако трябва да съм честна не съм много осведомена. Предварително благодаря.

# 8 513
  • София
Да😆

Страхотно. А гледам, че дори ви е смешно. Какви са ви притесненията тогава? Посмейте си се на воля и си изчакайте прегледа.

# 8 514
Йовкова , по-вероятно да е хормонално смущение според мен . А иначе , ако сте имали незащитени контакти през месеца , си е възможна и бременност , но за сега вярваме на отрицателния тест .

# 8 515
Как ви изглежда?

Последна редакция: сб, 02 окт 2021, 20:06 от look9

# 8 516
Щом е толкова важно да разберете сега, пуснете кръвен тест. Какъв е този тест и защо е разглобен? Виждам чертичка, но на тази светлина изглежда по-скоро сива.

# 8 517
Знам ,че не вярвате на Престо, но имах останал един в кутията. 3 дни преди МЦ. Какво мислите?

# 8 518
Щом е толкова важно да разберете сега, пуснете кръвен тест. Какъв е този тест и защо е разглобен? Виждам чертичка, но на тази светлина изглежда по-скоро сива.

Последна редакция: сб, 02 окт 2021, 20:07 от look9

# 8 519

Момичета здравейте, тъй като много помогнахте на мен, за което благодаря, искам да ви попитам за моята приятелка, която започна да прави опити със съпруга й и тя си направи изследвания, но часът й е чак във вторник, а тя е малко тревожна. За съжаление лабораторията, в която аз си правих изследвания имаше насоки кое е високо и ниско, а тук и аз не се ориентирам а и ако трябва да съм честна не съм много осведомена. Предварително благодаря.
Има отстрани референтни стойности. Доколкото виждам хемоглобина е малко нисък. Тсх за забременяване е хубаво да е под 2. Относно половите трябвс да се знае на кой ден от цикъла ги е пуснала защото има 3 фази и стойностите за тях са различни. Попринцип не трябва да има голяма разлика във ЛХ и ФСХ трябва да са подчти еднакви. Трябва консултация с гинеколог и ендокринолог.

Общи условия

Активация на акаунт