Втора бледа черта на теста за бременност

• 1 028 014
  • 15 079
  •   1
Отговори
# 8 550
Аз я виждам и си розовее. А с Престо си хванах и двете бременности достатъчно рано, че да започна терапия на НМХ.

# 8 551
Здравейте дами преди дни писах и бях качила една снимка на тест с много бледа чертичка. Днес сутринта пак си направих тест при положение че Ц. Трябва да ми доиде на 08.10.2021. Какво мислите искам вашите съвети? а това е предния тест.

# 8 552
Здравейте дами преди дни писах и бях качила една снимка на тест с много бледа чертичка. Днес сутринта пак си направих тест при положение че Ц. Трябва да ми доиде на 08.10.2021. Какво мислите искам вашите съвети? а това е предния тест.

На мен ми изглеждат и двата положителни Blush Честито и до финал.  След 2 седмици можеш да отидеш на АГ за установяване на бременност.

# 8 553
Понякога човек има нужда да чуе от друг да бременна си и да се успокои. Особено ако чертата е бледа. Да demonka бременна сте повторете теста след два дни ако чертата се насища запишете си час след 10 тина дни за преглед.

Благодаря много!

# 8 554
Тестовете Clear имат ли склонност да дават грешно положителни резултати? За пръв път правя лентичка. Ще пусна кръвен по-късно.

# 8 555
  • Германия
Този тест е положителен и половина. 😀 Честито!

# 8 556
Положителен е! Изпарителните черти са сиви, а не розови. Честито!

# 8 557
Тестовете Clear имат ли склонност да дават грешно положителни резултати? За пръв път правя лентичка. Ще пусна кръвен по-късно.

Положителен е, нямате нужда от кръвен

# 8 558
Привет,дами! На 11.09 ми беше МЦ, попронцип е около 24-25-26 дни ,леки придърпвания и гадни болки в гърдите. Днес си направих тест...  въпроса ми е кога да посетя лекар?

# 8 559
На две седмици закъснение най-добре.
Ако нямате някаква здравословна причина, поради която да Бързате 🙂

# 8 560

Здравейте.. днес трябваше да ми дойде, но тъй като не дойде реших да си направя тест.. но е прекалено бледа чертата и не съм сигурна дали означава положителен..и как да го разбирам

# 8 561
  • София
Скрит текст:

Здравейте.. днес трябваше да ми дойде, но тъй като не дойде реших да си направя тест.. но е прекалено бледа чертата и не съм сигурна дали означава положителен..и
как да го разбирам
положителен е

# 8 562
Здравейте!
Вчера си направих 3 теста на Престо от една и съща урина и бяхя положителни.Тази сутрин със сутришна урина си направих още 2 и са отрицателни...как е възможно?
Качила съм и снимки

# 8 563
Здравейте!
Вчера си направих 3 теста на Престо от една и съща урина и бяхя положителни.Тази сутрин със сутришна урина си направих още 2 и са отрицателни...как е възможно?
Качила съм и снимки

Бих те посъветвала да вземеш тест на друга марка.

# 8 564
Аз имам лош спомен с тестове Лейди тест. Два положителни и на др ден отрицателни. Закъсняваше ми 13 дни. Изчакайте закъснение най-добре, но не бързайте да зе радвате, защото после е кофти.

Общи условия

Активация на акаунт