Втора бледа черта на теста за бременност

• 1 028 001
  • 15 079
  •   1
Отговори
# 8 565
Здравейте!
Вчера си направих 3 теста на Престо от една и съща урина и бяхя положителни.Тази сутрин със сутришна урина си направих още 2 и са отрицателни...как е възможно?
Качила съм и снимки

Кога трябва да ти дойде МЦ?

# 8 566
Здравейте!
Вчера си направих 3 теста на Престо от една и съща урина и бяхя положителни.Тази сутрин със сутришна урина си направих още 2 и са отрицателни...как е възможно?
Качила съм и снимки

на 13.10

# 8 567
Здравейте!
Качила съм и снимки

на 13.10

Закъсняла си с тестовете... Трябваше още преди повече от седмица да започнеш!! People No Good

# 8 568
Уау такива ясни черти шест дни преди очакван цикъл. Или престо си измисля черти или нещо сметките ви не са точни. Възможно е да е и биохимична (не съм наясно как е в този случаи не избледняват ли първо чертите или ей така просто изчезват)

# 8 569
Уау такива ясни черти шест дни преди очакван цикъл. Или престо си измисля черти или нещо сметките ви не са точни. Възможно е да е и биохимична (не съм наясно как е в този случаи не избледняват ли първо чертите или ей така просто изчезват)
и аз товя се чудя...как на 3 теста излязоха такива черти а после изчезнаха

# 8 570
Denis, вариантите са три:

1. Първите, положителни тестове, са били грешни.
2. Вторите, отрицателни тестове, са били грешни
3. Биохимична бременост.

Лично аз, когато видя няколко положителни теста, а няколко дена след тях последват отрицателни, винаги мисля за вариант 3.

# 8 571
И аз съм за вариант три . Чувала съм,че грешен положителен няма(ако е розова черта ,а не сива и сенчеста)Тестът отчита хормона и затова се появява. А после за жалост изчезват при биохимична.

# 8 572
  • София
Kakва биохимча, и то хваната с такъв тест, седмица след О? Кога се имплантира тая яйцеклетка, кога започна да расте чхг, кога спадна и то за 1 ден. За мен това са си изпарителни черти. Кой знае колко след 10тата минута са се появили. И защо изобщо се правят тестове седмица преди датата на М?

# 8 573
Доста раничко сте започнали с тестовете.. просто изчакайте. Много са наситени първите три теста, е*аси фалшивите. Силно се надявам днешните да са дефектни нещо. Тъй като вече няма да имате покой от любопитство направете друга марка днес и спрете с тестовете няма смисъл толкова рано и си изчакайте закъснението

# 8 574
Kakва биохимча, и то хваната с такъв тест, седмица след О? Кога се имплантира тая яйцеклетка, кога започна да расте чхг, кога спадна и то за 1 ден. За мен това са си изпарителни черти. Кой знае колко след 10тата минута са се появили. И защо изобщо се правят тестове седмица преди датата на М?
чертите се появиха още първите секунди и на трите теста
правя си малко рано тестове защото нали уж престо е за ранно диагностициране.
в урината с която правих трите теста имаше някакви бели неща и аз не знам какво е...на отрицателните беше чиста.

# 8 575
В поста не прочетох да е писано кога са направени тестовете.
Не съм се връщала назад, за да проверявам историята, затова коментирам конкретния въпрос.

# 8 576

Здравейте.. днес трябваше да ми дойде, но тъй като не дойде реших да си направя тест.. но е прекалено бледа чертата и не съм сигурна дали означава положителен..и как да го разбирам
Бременна сте!
Честито и успех

# 8 577
  • Замък сред облаците
Presto, SureCheck, Twip и Oview са собственост на една и съща фирма Unicoms Switzerland, а през последните 3 години качеството на тези марки чувствително се влошава (от тях само за Twip не мога да споделя личен опит).

Аз съветвам да се насочите към ExpressTest ленти, Clear Ovu, Clear Test, Clearblu, Folium.

# 8 578
denis321, седмица след овулация е рано за какъвто и да било тест дори и кръвен.
Моята бременност я хванах с Surecheck на един ден закъснение след засечена с тест овулация. Престо и Лейди тест директно отказвах в аптеката заради отзиви във форума.
Пожелавам ти възможно най-скоро да чуеш сърчице.

Последна редакция: пт, 08 окт 2021, 23:35 от Welt

# 8 579
Здравейте момичета, от три дни правя тестове на различни марки и все се появява една бледа незначителна черта. На снимката е от днес, когато трябва й да е първият ден на М, но все още няма нищо. Имам усещане като пред цикъл, а от две години от както родих не усещам нищо, когато наближава цикълът. Как мислите може ли да се окаже положителен, или е просто отражение на втората черта, която по принцип трябва да се появи, ако тестът е положителен?

Общи условия

Активация на акаунт