Втора бледа черта на теста за бременност

• 1 027 929
  • 15 079
  •   1
Отговори
# 8 595
На тези тестове чертите излезнаха почти веднага

# 8 596

Не е много на фокус ,но много ми треперят ръцете,не знам колко време ми закъснява тъй като цикъла ми е нередовен

# 8 597
Валя, честито, бременна сте!

# 8 598
Валя, честито!🤗🤗🤗

# 8 599
Здравейте момичета, пак съм аз. Пак както винаги съм нертърпелива. Какво да направя, не мога да се сдържа... Имам 4дни до МЦ. Втората чертичка (знаете как като намокриш теста и тръгва да се мокри) се появи още преди контролната.  На секундата се появи. Незнам какво да мисля

Последна редакция: пн, 11 окт 2021, 13:29 от Sisi_Sto

# 8 600
Изглежда положителен.

# 8 601
Дай Боже всеки му!!! Честито!

# 8 602
Аааа, не така с лошо, моля 🤣🤣, на някой ни стигат положителните 😉

# 8 603
Аааа, не така с лошо, моля 🤣🤣, на някой ни стигат положителните 😉
Хаххахах 😄 Добре, айде на тоз, който си мечтае 😊😍

# 8 604
Днес си направих тест за бременност с първа урина. Това е резултатът. На живо чертата се вижда Розова, но много тънка. Тестът е правен три дни преди менструация, както пише в инструкцията. Дали може някой да ми каже как да тълкувам резултата. Благодаря!

# 8 605
И аз съм с такъв тест от преди малко, въпреки че се бях отрекла от тази марка,тъй като винаги има втора черта. И аз съм 3 дена преди М. Пуснах кръвен тест преди малко и чакам сега.
Днес си направих тест за бременност с първа урина. Това е резултатът. На живо чертата се вижда Розова, но много тънка. Тестът е правен три дни преди менструация, както пише в инструкцията. Дали може някой да ми каже как да тълкувам резултата. Благодаря!

# 8 606
На мен ми изглежда по-скоро като изпарителна, ама няма как да се каже все още. Изчакайте си закъснението.

# 8 607
Здравейте на всички.От година и половина с мъжът ми правим опити за бебче,но все -.
Последната М ми беше на 18.09.2021 правих си тест за овулация и мисля,че + е на 11 и 12 ден(ще кача снимка).
Скрит текст:
До следващата М имам пет дни,но тъй като нямам търпение да разбера си взех ранен тест на believe pro .Ранният беше -,но днес си направих вторият и се вижда втора ясна черта(радостта ми беше огромна,но и недоверчива).Взех си и втори тест на clear test ранен и е напълно отрицателен.Разочарованието отново е голямо🥲 .Моля кажете мнение и ако може тези,които са имали подобни ситуации да напишат развитието след това.Извинявам се за дългия пост.Благодаря.
Скрит текст:

Последна редакция: пн, 11 окт 2021, 17:58 от Не се сърди, човече

# 8 608
Здравейте на всички.От година и половина с мъжът ми правим опити за бебче,но все -.
Последната М ми беше на 18.09.2021 правих си тест за овулация и мисля,че + е на 11 и 12 ден(ще кача снимка).До следващата М имам пет дни,но тъй като нямам търпение да разбера си взех ранен тест на believe pro .Ранният беше -,но днес си направих вторият и се вижда втора ясна черта(радостта ми беше огромна,но и недоверчива).Взех си и втори тест на clear test ранен и е напълно отрицателен.Разочарованието отново е голямо🥲 .Моля кажете мнение и ако може тези,които са имали подобни ситуации да напишат развитието след това.Извинявам се за дългия пост.Благодаря.
Според мен изчакай закъснение.  Стискам палци! 🍀

Последна редакция: пн, 11 окт 2021, 17:59 от Не се сърди, човече

# 8 609
Последната М ми беше на 18.09.2021 правих си тест за овулация и мисля,че + е на 11 и 12 ден(ще кача снимка).
Скрит текст:
До следващата М имам пет дни,но тъй като нямам търпение да разбера си взех ранен тест на believe pro .Ранният беше -,но днес си направих вторият и се вижда втора ясна черта(радостта ми беше огромна,но и недоверчива).Взех си и втори тест на clear test ранен и е напълно отрицателен.Разочарованието отново е голямо🥲 .Моля кажете мнение и ако може тези,които са имали подобни ситуации да напишат развитието след това.Извинявам се за дългия пост.Благодаря.
Скрит текст:

А снимката от clear теста ли е ?

Общи условия

Активация на акаунт