Втора бледа черта на теста за бременност

• 1 042 097
  • 15 079
  •   2
Отговори
# 11 055
Наситеността на чертата не говори за развитието на бременността. С домашните тестове единствено се установява дали има такава.

# 11 056
Пестят от реактив напоследък. Преди 2 години шуъра си беше най-сигурния тест и имаше прекрасни силно наситени видими линии. От как китайците си намалиха производствата заради ковид качеството падна изключително много.

# 11 057
  • София
Наситеността на чертата не говори за развитието на бременността. С домашните тестове единствено се установява дали има такава.

Разбрах. Спирам с тестовете 😊

Пестят от реактив напоследък. Преди 2 години шуъра си беше най-сигурния тест и имаше прекрасни силно наситени видими линии. От как китайците си намалиха производствата заради ковид качеството падна изключително много.

С първата ми бременност си показа ясна черта, да. Явно наистина има проблем с реактивите.

# 11 058
  • София
Колко да е сигурен? Преди 3 години имах 2 отрицателни теста на 2 дни закъснение Simple Smile

# 11 059
Здравейте!
Теста е направен преди закъснение.Има черта там където би трябвало да е лепилото. - за първи път ми се случва да се оцвети такава ясна линия.Отрицателен ли е според вас или да правя нов?

# 11 060
Отрицателен

# 11 061
Здравейте!
Теста е направен преди закъснение.Има черта там където би трябвало да е лепилото. - за първи път ми се случва да се оцвети такава ясна линия.Отрицателен ли е според вас или да правя нов?
Повторно с друг, по-скоро!

# 11 062
Отрицателен е, там е реактивът и на всички има черта в този участък. Случвало ми се е и на мен

# 11 063
Отрицателен е. Ако се съмнявате повторете. До колкото за странните изказвания на лекаря, споделени от дамата по-горе. Опредлеено може да ѝ е казал нещо за някакво предвижване. Дамата според мен не е разбрала. Не е изключено във вълнението си. Това което са показвали на екрана може да е било удебелена лигавица.

# 11 064
Здравейте!
Честит 24 Май!

Исках да попитам този тест според вас положителен ли е? Чертата излезе във времето на отчитане. Направен е днес два дни преди М. Clear test е марката. Благодаря ви!

# 11 065
Положителен е. Честито!

# 11 066
Здравейте!
Честит 24 Май!

Исках да попитам този тест според вас положителен ли е? Чертата излезе във времето на отчитане. Направен е днес два дни преди М. Clear test е марката. Благодаря ви!

честито Simple Smile

# 11 067
накратко. 2ранни аборта, нередовен цикъл. Последния беше на 15.04.  На 19.05 бях на преглед с цел лечение за забременяване. Изписах дуфастон 5дни по 2 за цикъл и кръвни изследвания.  4дни по-късно направих този тест... на прегледа ве се видя нищо . Да се притеснявам ли? Утре съм на лекар,продължавам дуфастон имам и тромбофилия.  От утре с хепарин....

# 11 068
hristena[/b, при нередовен цикъл е трудно да се определи кога са се случили нещата.
Вариант е да пуснеш ЧХГ през 48 часа, за да видиш как се движи. Simple Smile

# 11 069
Благодаря ви! Интересно е обаче, че пробвах и с Престо 10мл, чувала съм, че не е от най-добрите и показа едва, едва черта. Но тази сутрин направих още един от клиър тест 25мл и пак е положителен. Много странно, защо единият отчита, а другият почти не.

Общи условия

Активация на акаунт