Втора бледа черта на теста за бременност

• 1 041 679
  • 15 079
  •   3
Отговори
# 11 265
   Здравейте до като чакам другите изледвания да излезнат и утре да отида да разбера какво се случва ще помоля и тук за съвет. Така този месец ми дойде на 02 .07 за 5 дни нормално сега на 14 пак ми дойде и днес ходих на лекар и лекарката кза че вижда нещо като евентуална бременност или е имало аборт и затова пуснахме тези изледвания но нищо не им разбирам а съм много притеснена! Цикалът попринцип ми е 28,29 дни нормален нямам кисти ранички или нещо друго!

# 11 266
При съмнение за бременност не ви ли назначи и кръвен тест за бременност? А вие домашен тест правили ли сте?

# 11 267
Не съм правила защото си ми дойде нормално но после като дойде за втори път и се наложи да отида пак  и не ми назначила кръвен искаше да види хормонално как съм защото и странно и да изключва варианти ,, И последните резултати излезнаха лекарката каза да изчакам да си направя и Простоген и тогава ако се наложи на ново изледвания

Последна редакция: чт, 16 юни 2022, 20:07 от FBID1782041698767831

# 11 268
Не  мисля, че по тези хормони може да се установи наличие на евентуална бременност.
Може би иска да провети за някакъв дисбаланс.

# 11 269
Не  мисля, че по тези хормони може да се установи наличие на евентуална бременност.
Може би иска да провети за някакъв дисбаланс.
Не може да установи естествено точно искаше да види да не е нещо хормонално защото не може. Толкова ранно да ми дойде наново прикачвам и снимка защото миналия месец ми дойде на 02.05 и този месец също но на 12 ден пак и ме прегледа обстойно и каза че вижда нещо което се вижда след аборт или при евентуална бременност.

# 11 270
Обаче ако има бременност или спонтанен аборт, ще имате ЧХГ в кръвта, затова е логично, ако има такива съмнения, да назначи кръвен тест за бременност, а не за хормонални проблеми.

# 11 271
Обаче ако има бременност или спонтанен аборт, ще имате ЧХГ в кръвта, затова е логично, ако има такива съмнения, да назначи кръвен тест за бременност, а не за хормонални проблеми.
  Еми тези изледвания ми назначи,ще видим на 05.07 Простоген какво ще излезе,ще гледам да не мисля пе ще се побъркам

# 11 272
  • София
А защо не си пуснеш ЧХГ? Поне да отметнеш едно от неизвестните.

# 11 273
А защо не си пуснеш ЧХГ? Поне да отметнеш едно от неизвестните.
И аз незнам най вероятно ще пусна сутринта преди работа! Да видя какво ще излезне

# 11 274
И според мен най-добре ЧХГ да се пусне директно, ако има съмнение за аборт/бременност.

# 11 275
И според мен най-добре ЧХГ да се пусне директно, ако има съмнение за аборт/бременност.
Благодаря

# 11 276
Пролактин не се влия от деня на менструация, но спазени ли са условията за изследването му?? Предпочита се да се изследва в чист ден, много чувствителен хормон е. Странен подход има този АГ и коментара му, който си копирала, също ми звучи като заучен от нЯкоя книга. Нали те е гледал на ехограф, той би трябвало да даде също някаква информация какво точно се случва
Редактирам се, защото видях че и другите хормони са готови- ФСХ е нереално висок? Ама него го смутил пролактина? Потърси друго мнение според мен

# 11 277
Пролактин не се влия от деня на менструация, но спазени ли са условията за изследването му?? Предпочита се да се изследва в чист ден, много чувствителен хормон е. Странен подход има този АГ и коментара му, който си копирала, също ми звучи като заучен от нЯкоя книга. Нали те е гледал на ехограф, той би трябвало да даде също някаква информация какво точно се случва
Да гледа ме поне 15 мин всичко е било наред с матка яйчници, видя нещо на ехографа и ми каза че това се появява при аборт или евентуална бременност. Вече и аз незнан какво да мисля. А изледванята са на 3ти ден на менструация.

# 11 278
На 3ти ден от менструацията, или на 3ти ден след кървенето, което сте получила?
На колко години сте?

# 11 279
Не знам какво може да е това нещо, което се появява хем при аборт, хем и при бременност? На колко години е лекаря бих питала аз?

Общи условия

Активация на акаунт