Втора бледа черта на теста за бременност

• 1 041 754
  • 15 079
  •   1
Отговори
# 11 280
На 3ти ден от менструацията, или на 3ти ден след кървенето, което сте получила?
На колко години сте?
Вече и аз немога да го определя никога не съм имала такива проблеми. На 27г съм защо?

# 11 281
Това също е възможна причина:
"При около 25% от жените, които имат полипи на матката се наблюдава именно необичайното кървене."

# 11 282
Това също е възможна причина:
"При около 25% от жените, които имат полипи на матката се наблюдава именно необичайното кървене."
Мойто не е необичайно а направо менструация.

# 11 283
Необичайно е, защото реално е извън нормалния цикъл. Не е невъзможно на датата за цикъл пак да Ви дойде.

# 11 284
Необичайно е, защото реално е извън нормалния цикъл. Не е невъзможно на датата за цикъл пак да Ви дойде.
Да така е за първи път се случва и нямам никакви отговори лекарката неможа да повярва чак се чудя?

# 11 285
Как така лекарката не можа да повярва? Иди на второ мнение! И не искам да съм черна станция, но естрадиола не е ли нисък, за да е бременност с необичайно кървене? 🙄 Да си пила някакви лекарства? Да си боледувала? Стрес? Според мен ти е дошло наистина пак толкова скоро, въпроса е компетентен лекар да открие причината за това - дали хормонало, дали полип, дали друго

# 11 286

Здравейте, момичета! 🙂 Внушавам ли си или това е бледа втора черта (отчетена е до 10та минута). Знам че има материал по темата, но сякаш толкова бледа не съм виждала споделена тук… ще се радвам, ако някоя от вас е имала подобен тест да сподели Simple Smile Благодаря!

# 11 287
Аз виждам черта, но не ми розовее. Колко дни до менструация имате?

# 11 288
Как така лекарката не можа да повярва? Иди на второ мнение! И не искам да съм черна станция, но естрадиола не е ли нисък, за да е бременност с необичайно кървене? 🙄 Да си пила някакви лекарства? Да си боледувала? Стрес? Според мен ти е дошло наистина пак толкова скоро, въпроса е компетентен лекар да открие причината за това - дали хормонало, дали полип, дали друго
Не съм пила лекарства никакви, не съм имала стресове или каквото и да е

# 11 289
Не съм пила лекарства никакви, не съм имала стресове или каквото и да е

Щитовидната изследвала ли си ? ТСХ е много високо , особено щом планираш  бременност .
И аз съм за второ мнение от лекар .

# 11 290
ТСХ не е много високо, да не имате предвид FSH?

# 11 291

2,73 е високо , не гледайте референтните стойности . Всеки добър лекар ще го каже . Трябва да е макс 2,50 , при планиране на бременност под 2

# 11 292

Здравейте, момичета! 🙂 Внушавам ли си или това е бледа втора черта (отчетена е до 10та минута). Знам че има материал по темата, но сякаш толкова бледа не съм виждала споделена тук… ще се радвам, ако някоя от вас е имала подобен тест да сподели Simple Smile Благодаря!
аз знам с пък и на тестовете си пише резултат до трета минута а вашия е до 10 минута защо сте чакали толкова много време за отчитане на теста

# 11 293

2,73 е високо , не гледайте референтните стойности . Всеки добър лекар ще го каже . Трябва да е макс 2,50 , при планиране на бременност под 2

Аз много добре знам колко трябва да е по време на бременност, имам хипофункция. ТСХ не й е много високо. Да, може да се намали леко, но чак пък много високо не е. С ТСХ под 2 имам спонтанен аборт, с ТСХ 4.5 имам успешна бременност. Отделно милиони жени по света изобщо не знаят какво им е ТСХ по време на бременност, освен ако предварително не знаят, че имат проблем с щитовидната жлеза. В Англия  при ТСХ 4.5 изобщо не ми обърнаха внимание, над 10 вече щяли да ми изпишат хормон, а и там  забременяват и раждат жените. Отделно трябва да се пуснат и другите хормони, за да се направи заключение.

# 11 294
И за мен ТСХ не е оптимално, но чак да е "много високо" не е.

Не помня какво е времето за отчитане на Престо, но щом момичето казва, че е отчетен до 10та минута, явно е това.
На моят телефон чертичката излиза розова.
При мен Престо отчете коректно 4 дена преди МЦ и с двете ми бременности. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт