Втора бледа черта на теста за бременност

• 1 041 931
  • 15 079
  •   1
Отговори
# 11 310

Здравейте, момичета! Simple Smile Какво мислите за този тест , вече няколко такива черти на различни тестове, объркана съм… не мисля, че на всички ще имам изпарителни. Как ви изглежда на вас? Благодаря Ви!
Ако имаш закъснение и няколко теста ти показват така бледа, бременна си.
Аз бих си пуснала кръвен утре.

# 11 311
Моя шуардчек на ден закъснение беше със същата черта🤗🤞Успех!

# 11 312
Здравейте дами, тъй като с моя мъж правим опити за бебче от около 2години.
ЦС е перфектна.
Микробиология без отклонения
Спермограма добра
ТСХ 1.10 след прием на Елтирокс
Пролактин в норма след прием на Достинекс, тъй като съм с микроаденом на Хипофизата.
С проследена овулация на ехограф и наличие на такава
С точен цикъл от 28дни.
В момента от 2 седмици пия Прегнъткеър зачеване, а преди това си приемах фолиева киселина.
Бихте ли ме посъветвали какво още да направя, тъй като мина страшно много време, а нещата не се случват, дори и след като овладяхме проблемите...
Благодаря

# 11 313
Най- добре посетете репродуктивен специалист.Може проблема да не е при вас.

# 11 314
Жената е писала, че имат добра спермограма. Но да,нужно е посещение при репродуктивен лекар. Понякога проблема е бил пред очите, но някой не го е видял, а понякога стерилитетът остава неизяснен.

# 11 315
Жената е писала, че имат добра спермограма. Но да,нужно е посещение при репродуктивен лекар. Понякога проблема е бил пред очите, но някой не го е видял, а понякога стерилитетът остава неизяснен.

Забравих да вметна, че да посетихме репродуктивен специалист, даже 2ма, които бяха твърдо категорични, че проблем няма...

# 11 316
Да, възможно е, нарича се неизяснен стерилитет. Но вие не сте проверили всичко - има имунологични и генетични изследвания, които вие не сте писала да имате направени

# 11 317
С риск да разводним темата, тъй като не е за това, бих добавила уреа, микоплазми и т.н. инфекции, имунология, тромбофилии. 2 години са много време и както е писано по-горе, може да става въпрос за неизяснен стерилитет. Бих посъветвала консулатция с наистина добър репродуктивен. Относно спермогарамата - кога е правена, има ли включена морфология и ДНК фрагментация, за да се изключи мъжки фактор. Много жени тук виждам, че пускат някакви спермограми  в обикновени лаборатории и когато направят разширена в репродуктивна клинка, лъсват проблемите.

# 11 318
Благодаря на всички! Heart
Темата е чудесна, сега чета назад и много неща научих.
Утре ще си пусна кръвен тест и ще отида при докторката си. Знам, че 7ми ден на закъснение е рано, но имам 2 миоми и се притеснявам.

# 11 319
И кво като имаш миоми. Това не значи, че автоматично ще имаш проблеми.

# 11 320
gku, ако лекар ти е дал зелена светлина и ти е потвърдил, че миомите не са противопоказни за забременяване, не мисля, че ще имаш проблеми.
Моята миома беше голяма (6см) и се наложи да се махне преди да започнем с опитите за дете.
Братовчедка ми износи 2 бременности с миома 2см. Simple Smile

# 11 321
Аз не бих отишла на 7-ми ден закъснение. Има много голяма вероятност нищо да не се види и да те шашнат. С неуспешната ми бременност, изрично питах гинеколога, на какво закъснение да отида на преглед. Каза ми седмица и естествено не видяха и миниатюрна точица. Гинекологът ми каза, че трябвало да се търси къде е тази бременност, защото не е в матката. Праща ме на кръвни два пъти през 48 часа. Беше почти убеден, че е извънматочната. Такъв стрес преживях и толкова сълзи проплаках. В матка си беше и се видя на 11-ти ден закъснение, при друг доктор. Повече не бих си го причинила това.

# 11 322
gku, ако лекар ти е дал зелена светлина и ти е потвърдил, че миомите не са противопоказни за забременяване, не мисля, че ще имаш проблеми.
Моята миома беше голяма (6см) и се наложи да се махне преди да започнем с опитите за дете.
Братовчедка ми износи 2 бременности с миома 2см. Simple Smile

Не са малки моите, към 5 и 3 см, но голяма част са извън матката. Ние пробваме от няколко години, откакто беше една 2 см и нищо. Преди това съм махала миома и се колебаех за нова операция, още едно рязане на матката, а тъкмо се възстановиш и се появява пак (поне при мен беше така) Миналата година се появи втора и докторката ми каза, че вероятността да забременея така е нищожна. И се отказахме. Не сме се пазили, защото 5 години нищо не стана. Ситуацията сега много ме изненада и тревожи, толкова сценарии се въртят в главата ми, много го искам, но сякаш не смея да се надявам още Anguished

Последна редакция: нд, 19 юни 2022, 21:45 от gku

# 11 323
И ние с съпруга ми правим от 1г. Безуспешми опити .Най различни изследвания ,остана само да направя цветна снимка на маточните тръби ,може да са запушени или да има сраствания .Така ми каза лекарката .
Може и ти да опиташ цветна снимка

# 11 324
Ето го и днешния шуър чек, вече е с втора розова черта

Общи условия

Активация на акаунт