Втора бледа черта на теста за бременност

• 1 041 423
  • 15 079
  •   1
Отговори
# 13 890

Добро утро,момичета. Аз се завръщам отново и незнам сега да се радвам или не , защото ме е страх вече. Незнам колко се вижда от снимката защото неможе да се фокусира хубаво но има втора бледа черта. След аборта януари месец, изчакаш 2 цукъла както ми каза лекаря и след това започнахме да правим опити. Но 4 ти ден ми закъснява попринцип но и незнам дали е точно толкова, защото първият цикъл след аборта ми закъсня 12 дни , вторият път 3 дни и сега 4 дни. Та реално незнам колко ми закъснението. И да попитам дали е възможно на този тест да е има тази втора бледа черта а на шуърчек да не покаже нищо . Извинявам се за тъпите въпроси но след преживяното в началото на годината не смея да се зарадвам. 🙂 Хубав ден на всички

# 13 891
Забелязва се леко бледа чертичка, бих те посъветвала да си направиш кръвен тест днес или утре, за да знаеш на 100%. Сега овулацията ще ти е изместена заради закъсненията, така че е много вероятно да е станало бебето. Успех!

Добро утро,момичета. Аз се завръщам отново и незнам сега да се радвам или не , защото ме е страх вече. Незнам колко се вижда от снимката защото неможе да се фокусира хубаво но има втора бледа черта. След аборта януари месец, изчакаш 2 цукъла както ми каза лекаря и след това започнахме да правим опити. Но 4 ти ден ми закъснява попринцип но и незнам дали е точно толкова, защото първият цикъл след аборта ми закъсня 12 дни , вторият път 3 дни и сега 4 дни. Та реално незнам колко ми закъснението. И да попитам дали е възможно на този тест да е има тази втора бледа черта а на шуърчек да не покаже нищо . Извинявам се за тъпите въпроси но след преживяното в началото на годината не смея да се зарадвам. 🙂 Хубав ден на всички

# 13 892
Изчакай още 2-3 дни и направи пак или както са ти казали-кръвен

# 13 893
Днес си направих и един н кръвен тест, но се съмнявам в резултата защото излезна първо чак сега, и влезнах да чета коментарите за тази лаборатория и бяха покъртителни.
Мисля утре да си пусна на друго място

# 13 894
radivisheva, за свое успокоение си направи утре още един кръвен, но това кога е излезнал резултатът не е причина да се съмняваш в него.
Има лаборатории, които работят ЧХГ за над 24 часа и такива, в които излиза за 7-8 часа.
Възможно е чертат на теста да е изпарителна, но не си личи от снимката.

# 13 895
Ами аз днес си правих, още един тест вкъщи,и пак се появи втора бледа черта. Но на снимка пак няма да се види

# 13 896
Аз мисля, че кръвния тест е верен, рядко се случват грешки каквито и да са лабораториите. Вероятно на тестовете виждаш мястото, където би трябвало да има втора черта, тоест реактива

# 13 897
Щом не се вижда на снимката значи е отрицателен!

# 13 898
Да, мисля че си права. Кръвният тест е 100% верен. А резултатът е нормален при отсъствие на бременност. Може би цикъла още се регулира, спрямо предишния аборт и затова закъснява.
На потребителката пожелавам успех, щом се е получило преди, пак ще се получи. ❤️🥚

Аз мисля, че кръвния тест е верен, рядко се случват грешки каквито и да са лабораториите. Вероятно на тестовете виждаш мястото, където би трябвало да има втора черта, тоест реактива

# 13 899
вижда ли се чертичка?

Последна редакция: нд, 23 апр 2023, 05:43 от mimi777777

# 13 900
Вижда се Wink
Дано не е изпарителна Cry
Пробвай с друг тест.

# 13 901
Вижда се Wink
Дано не е изпарителна Cry
Пробвай с друг тест.

а сега??