Кралски работи и клюки - февруари '19

• 158 597
  • 2 124
  •   1
Отговори
# 2 055
Но, не е реално да сравняваш жена готвена за кралица при това англичанка с американска актриса която сега се учи да изпълнява задължения...
Плюс добави близо 20 години разлика в присъствието на двете в Кралското семейство.
Каквото и да си говорим, Кейт се е гаджосала с Уили от 17-18-19г възраст. (не ми се проверява точно, но от колежа), а от тогава са минали 2 десетилетия. То оставаше и да не се научи. Дори Даяна не е била член на кралското семейство толкова време.
А Меган е сред тях от около 2 години...

На 2рата си година от гаджосватето Кейт дефилираше по бельо. Wink

# 2 056
Аз лъскавата рокля на Кейт си я представям на някакво пролетно градинско парти и дължина поне 3-4 пръста скъсена. Самата рокля на манекена е съчетана със сандали и мисля че точно така би изглеждала най-добре.
Подкрепям мнението че ако Меган наливаше бира в същата рокля коментарите тук щяха да я закопаят.

# 2 057
# 2 058
Ех тази Летисия - в 99,9 % от случаите е абсолютен ТОП от където и да бъде погледната.

# 2 059
  • Bristol
Облеклото в пъб (кръчма) зависи първо от пъба, второ от повода. Няма някакви стриктни норми и правила. В един и същи пъб мога да отида запотена, с колоездачни дрехи и каска, а вечерта с прическа, грим и лъскава рокля. Има пъбове, които са по-пош (гъзарски) и там е хубаво да си винаги по-спретнат, има и такива, където ще се чувстваш некомфортно с такава рокля. Затова и не ме изненада лъскавата рокля и я приемам за нещо нормално в подобна атмосфера Simple Smile

# 2 060
  • София
Кейт днес https://pbs.twimg.com/media/D0fXWIhW0AEOtiM.jpg
Скучно, но напълно подходящо Simple Smile..за разлика от Летисия - поне да ѝ беше по-мярка иначе нелошата кожена рокля. Явно и мястото на което е, Изложба на съвременно изкуство, е ОК за подобен тоалет, но не ми изглежда много кралски днес Simple Smile. Но ми харесва прическата и как изглежда.

# 2 061
Ух, тук Кейт не ми изглежда хич добре. Не знам дали е от позицията на тялото, но главата и изглежда все едно я прикачена и е твърде голяма. Наистина е много слаба. Но пък роклята е подходяща.

# 2 062
  • Бургас
Ето я и с палто

# 2 063
  • София
Ето и как сипват бира, има видео накрая https://www.hellomagazine.com/fashion/royal-style/2019022770296/ … pT5i_KWZgx1qCJ5UM
Ако повтарям някой, извинете.

# 2 064
  • о`майна лунна нощ е
Зеленикавата рокля на Кейт не е уау, но като я гледаш не ти идва да избягаш. По моите стандарти - приемлива.
Летисия в кожа - камшик ми липсва нещо. Брр. Този път издънка.
Кейт с палто - радост за очите ми. Тъмно синята рокля по нея - обикновена, но абсолютно подходяща като стил за събитието /правя извод от облеклото на Уилям/. Гууд.

# 2 065
Скрит текст:
Ето я и с палто

Отдавна не бях виждала толкова грозно палто/шинел Grin

# 2 066
  • Mediterraneo
На Кейт главата й по принцип изглежда голяма за слабото й тяло.

# 2 067
Летисия в кожен тоалет не ми харесва.
Синьото палто на Кейт - прекрасно.
Радвам се, че с хубави обувки и без плътен черен чорапогащник.
Скрит текст:
Има ли някой желаещ да пусне новата тема утре?

# 2 068
Кейт с това палто е като Мери Попинз. Иначе цветът много ми харесва.

# 2 069
Кралицата през 1990

Вчерашната рокля ми харесва и бих я носила, нищо че изглежда лелинска.

Обувки Gianvito Rossi
Клъч Mulberry
Обеци Kiki McDonough
Бижу Kiki McDonough

Уилям от днес

Палто Mulberry
Рокля Jenny Packham
Обувки Rupert Sanderso
Клъч Jimmy Choo
Обеци със сапфири и диаманти от колекцията на принцеса Даяна.

https://www.dailymail.co.uk/femail/article-6755471/Prince-Willia … rough-Castle.html

Общи условия

Активация на акаунт