Кралски работи и клюки - февруари '19

• 161 668
  • 2 124
  •   1
Отговори
# 1 995
Да, има попадения Мегън... на 30 тоалета, 1 става. Стил та дрънка.

# 1 996
Според мен, това е стратегия на Кейт и то много успешна. Не че не може да си го позволи, не иска да дразни пхрата.  Англия в момента се клати икономически много сериозно. Търпението на хората се изчерпва. Сега Брекзит, утре и Монархията може да ся вдигнат да махат .А, дано!
Дупе да им е яко с глупавия Хари.
Някъде четох, че Меган се включила в някаква кауза, за повече чернокожи професори в университетите  в Англия.  Stuck Out Tongue Winking Eye

Последна редакция: ср, 27 фев 2019, 21:10 от Анонимен

# 1 997
  • Down south
Цитат
Много ми е странно че има хора които намират Кейт за по-стилна аз изключително рядко съм харесвала нейн тоалет
Не е изненадващо. Нещата обикновено са (някак) навързани  Peace

# 1 998
Мегън има наистина десетина добри попадения, останалото е под всякаква критика. Това обаче не е стил, а просто добро стечение на обстоятелствата.
Тук някой спомена, че аристокрацията е скромно обличаща се и не показва лукс без причина, факт. Но Мегън не е стара аристокрация. Тя е от типа новобогаташи, които като се видят с много пари и намятат ланците на врата.

# 1 999
  • София
Разбира се, че е принц Джордж, както и Шарлът, и Луи. Принцове и принцеса на Кембридж са.
Четох,  че преди раждането на Джордж Кралицата е променила  някакво си правило, според което вече децата  на най-големия син на Уелския принц придобиват правото на титлите принц или принцеса, както и обръщението "кралско височество".
Обаче това касае само големия син и ако това не се промени, то бебето на Хари няма да е принц/ принцеса, а граф или лейди.
Още малко и ще стане ясно.

# 2 000
https://hips.hearstapps.com/hmg-prod.s3.amazonaws.com/images/hbz … ts-1540313980.jpg
https://www.gannett-cdn.com/presto/2018/10/31/USAT/6a4251ae-db20 … nds&auto=webp
https://peopledotcom.files.wordpress.com/2019/02/meghan-markle-3-1.jpg?w=768
О, стил ли бе, да го опишеш!

Кралицата не е променила правилото от 1917, кой може да е принц - най-големият син на най-големия син на Принца на Уелс, а е издала специален указ, че децата на Уилям и Катрин, независимо от пола, ще бъдат принцове и принцеси.
Такъв указ все още няма за Съсексовото бебе...

# 2 001
  • в сърцето на един мъж...
Ааа на първата снимка - първия и третия тоалет са готини Simple Smile

# 2 002
Бебето Съсекс май няма да е принц, титла също не би следвало. Джордж дори няма.

Джордж е принц, Шарлот е принцеса, Луи е принц. Баба Бети промени закона още преди раждането на Джордж и рече: всички деца на Уилям и Катрин ще са принцове и принцеси. Ама само за техните...
Ако е момче, детето на Хари и Мегън ще наследи титлата”херцог на Съсекс”, ако е момиче - лейди ( каквато е била и Даяна преди брака си с Чарлз)

# 2 003
Аз заради панталона я сложих, че се отваря хубава и голяма...

# 2 004
  • в сърцето на един мъж...
Аз заради панталона я сложих, че се отваря хубава и голяма...

Панталона и палтото са уникални Simple Smile
На първата със зелената пола е готина, а на третата много ми хареса мантото

# 2 005
  • София
От показаните е излагация прозрачната синя плисирана пола. Другите са супер. Кейт обикновено е ок, единствено не ми харесва онова сакенце с късата полица. Аз на 13, на първият ден в езиковата гимназия, отидох с такова. Ама беше преди 25 години.

# 2 006
  • Бургас
Те всъщност не ги ли "питат". Принцеса Ан е отказала децата и да носят титли. На Андрю момичета са принцеси, на Едуард -лейди и виконт

# 2 007
Нищо че няма, майка му ще го направи звезда. Ще го показва и акцентира на него постоянно. Новият Исус ще е това. Титли не му трябват. Тя, още е в корема и не се спря да го навира, пък после не ми се мисли. Joy

# 2 008
А дали ще го облича по "етикета"? С къси панталонки/рокличка и тия редовните им обувки-сапунерки? Thinking

# 2 009
Нищо че няма, майка му ще го направи звезда. Ще го показва и акцентира на него постоянно. Новият Исус ще е това. Титли не му трябват. Тя, още е в корема и не се спря да го навира, пък после не ми се мисли. Joy
За толкова и стига акъла.Джордж, който е престолонаследник го виждаме около 5 пъти в годината  на официални събития.А Меган сигурно от новородено ще го влачи по събитийца и откривания.Дано да ме опровергае, де.

Общи условия

Активация на акаунт