Кралски работи и клюки - февруари '19

• 158 738
  • 2 124
  •   1
Отговори
# 2 025
Летисия е носила същата рокля през 2011 година на вечерята преди сватбата на Уилям и Катрин.
https://media.gettyimages.com/photos/princess-letizia-of-asturia … cture-id113250545
Много е хубава, дори и без тиара.

# 2 026
Летисия е страхотна отново.
Кейт с Мисони е много хубава.

# 2 027
  • Down south
Летисия, в този си вид,  се вписва идеално в моите представи за кралица.
Осанка, тоалет, тиара. Всичко.

Кейт е финна и елегантна.
Роклята, като изключим цвета, който и отива,  не ми харесва.

# 2 028
  • в сърцето на един мъж...
Хех, Уилям нещо я окуражава отзад с бирата Simple Smile

# 2 029
Летисия е много стилна, Кейт само обувките за които я критикувам по принцип ми харесват този път. Ето тази рокля за мен не показва стил. Много лелинска стои и лъска, доста демоде ми е някак.Клъча пък стои един безформен и евтин определено не ми се съчетават добре обувките чантата и роклята.
Ето една интересна статия от къде идват парите за тоалетите на Кейт и Мегън. Накратко не ги плащат данъкоплатците, а семеен фонд за инвестиции в земя и други който носи около 30 милиона на година. Мисля че трябва да се прочете за да се изяснят малко нещата и да не се обижда кой колко разхищава "народните" пари.
https://www.cosmopolitan.com/style-beauty/fashion/a23307050/who- … iddleton-clothes/

Последна редакция: чт, 28 фев 2019, 07:58 от Niss

# 2 030
  • Варна
Роклята на Кейт е страхотна и мисля, че от светкавицата блести като ламе на селски сбор 😂
Само дължината не ми харесва. Не харесвам Кейт с такава дължина.
И в бюста не й стои добре. Там трябва да е като на манекена.
Чанта и клъч по отделно са ок с роклята, но заедно има разминаване, което може да е пак от светлината. Но ако не, не е добре 😁

# 2 031
Хич не е само от светкавицата-баш ламенце си е.

Въобще не ми харесва, прозира й бельото, не толкова като на летисия с черната блуза, но все пак..
Ръкавите са абсолютно старовремски според мен.
Цвета й стои добре.

# 2 032
  • София
Блести, кофти в бюста и дължината, ама иначе е страхотна.

# 2 033
Обвинявате Катето,че била демоде лелка,даже иконясвате недоразумението Маркъл.
Ами ето:миди дължина-плисе солей-гол и разкроен ръкав-пастелен нюанс.Последен тренд.
Блясък като за вечерно събитие с камери,неутрализиран със семпла прическа и аксесоари.Деколте,което не зее или да висят торбички отпред.
Излята по нея,както и костюма на кавалера й.Свързани,но не вкопчени като една досадна двойка инфантили.
За мен е поредното добро попадение.

# 2 034
Обувките и чантатата на Кейт ми харесват, както и грима(най-много). Роклята, може и да е ок, но както казах и преди, не харесвам плисета. Странни са ми тези коментари, относно цените на тоалетите, че то бельото им може да е хиляди и ние да не знаем 😁 Мечтая си да видя Мегито или Кейт в някой middle brand, ще има световна еуфория 🤣😎
Сетих се сега да вметна, че някъде четох за любимата бюджетна спирала на Мегън-Lash Sensational на Maybelline. И на мен ми е много любима, може да хапнем по едно авокадо с нея по този повод, някой ден... 🥑

# 2 035
  • Bristol
Роклята на Кейт и на мен ми допада, кройка, дължина, пък дори и материя. Подходяща е за случая.

По принцип, според мен, Кейт е по-консервативна с дрехите си, а Мегън все още е смела и експериментира. Аз и преди го бях писала, лично мнение, причината за тази разлика е произходът и средата им, Кейт родена и израсла британка, Мегън смесена раса и повлияна от Холивуд. И двата стила ми допадат, въпреки че ако трябва за мене си да избирам, предпочитам стилът на Мегън 😁

# 2 036
Ами не знам- за да посетиш събитие на което наливаш бира в пъб според мен подхожда доста по-“спокойно” облекло. Принца е с разкопчана риза, стандартен костюм. Посетителите са като по ежедневно(на едно клипче се виждат), за мен не е свръх точно облеклото.
Но определено смятам че цвета й подхожда. И не е двуредно с копченца което е все пак плюс.

# 2 037
Мен също не ме впечатлява Кейт, но тя по принцип не ми харесва. Но Летисия е страхотна! Има много хубава осанка, в лице е красива и повечето й тоалети са много добри.

# 2 038
...
Ето една интересна статия от къде идват парите за тоалетите на Кейт и Мегън. Накратко не ги плащат данъкоплатците, а семеен фонд за инвестиции в земя и други който носи около 30 милиона на година. Мисля че трябва да се прочете за да се изяснят малко нещата и да не се обижда кой колко разхищава "народните" пари.
https://www.cosmopolitan.com/style-beauty/fashion/a23307050/who- … iddleton-clothes/
Винаги намирам за очарователна глътка свеж въздух, когато някой ми цитира Космополитан.

https://www.princeofwales.gov.uk/who-pays-duke-and-duchess-cambr … nd-duchess-sussex

# 2 039
А може да си харчат от собствените Grinning
Според източници от есента съгласно официална информация Мегън има 5 милиона долара, а Кейт - 10 милиона. И тези пари нямат нищо общо със статута им на херцогини и членове но кралското семейство.

Общи условия

Активация на акаунт