Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (Козметика от ДМ, Лили и други) - тема 54

• 63 981
  • 744
  •   1
Отговори
# 60
Момичета козметиката ми за почистване на лице и грим е сведена от 2 -3 месеца до минимум, но пак имам ситнички пъпки Cry Предложения какво ще ми помогне?

Ядеш ли захар? Много млечни продукти? Пиеш ли достатъчно вода? Почистваш ли добре лицето? Какви точно са пъпчиците?

Много въпроси станаха Simple Smile

Днес си купих банановата маска за коса. Да не остана по-назад. Дано ми хареса Simple Smile

# 61
Аз пък имам подкожни пъпчици по брадичката най-често, около МЦ и към края му. Няма оттърване, от години. Почиствам старателно, но напоследък ям доста пържени картофки и сладко, а мляко само в кафето и то рядко...Ако имате някакви идеи как да се справям, ще съм много благодарна!!!

# 62
Взех си "храната за коса" с папая - май не е моето нещо...усещам си косата твърда и някак странна с нея.
Аз пък имам подкожни пъпчици по брадичката най-често, около МЦ и към края му. Няма оттърване, от години. Почиствам старателно, но напоследък ям доста пържени картофки и сладко, а мляко само в кафето и то рядко...Ако имате някакви идеи как да се справям, ще съм много благодарна!!!

Забелазала ли си дали не се подпираш с ръка там? За себе си забелязах, че несъзнателно се пипам/подпирам и си замърсявам лицето.

# 63

blondyberry, усещаш ли тежест в корема преди МЦ? Подуване?

# 64
И аз съм така с подкожните,но напоследък с едно мазило нещата май се нормализираха.

# 65
малката лисичка, кое е това мазило?

# 66
# 67

Да, и болки в кръста долу в дясно, но вече към края.

# 68

Да, и болки в кръста долу в дясно, но вече към края.

Не пиеш достатъчно вода. Това може да е една от причините за подкожни пъпки в тази област. Засечи си колко вода пиеш. Започни да пиеш повече. Отначало е много трудно. (личен опит). Но, определено ще видиш разлика. Simple Smile

# 69
Всъщност, малко...Благодаря. Изчислявах си преди време, че за моето тегло трябва да пия около 2-3 литра, а не съм сигурна, че изпивам и по 1 на ден...

Последна редакция: ср, 30 яну 2019, 14:04 от bubanka

# 70
Благодаря, малката лисичка! Боря от миналата есен подкожни пъпки по ръба на долната челюст. Вече съм се примирила, че не се повлияват от козметика, но ще потърся този лосион.

# 71
orange_girl , и аз така.Не съм сигурна,но мисля,че това ми помогна до някъде.
Ако е изключен друг възможен здравословен проблем.

# 72
orange_girl Знам, че пъпките в областа на челюста  и долната част на скулите, са на хормонална основа. Изследвай си хормоните. И аз преди имах само там, но с времето отшумя. Сега от време на време ми се появяват около устата,  малки пъпчици с бял връх. 😑😑

# 73
Reflekt, и аз имам такива съмнения, че е нещо хормонално. Както каза малката лисичка, ако има здравословен проблем няма да повлияе.

# 74
  • София
И аз не мисля, че козметиката трябва да е сведена до минимум, а да е подходящо подбрана. Аз изключих всякаква козметика с комедогенен индекс по-голям от 2 и състоянието на кожата ми се подобри значително! Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт