Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (Козметика от ДМ, Лили и други) - тема 54

• 64 013
  • 744
  •   1
Отговори
# 75
Нещата от Нотино пристигнаха, всичко е с чудесна пигментация, а коректора и пудрата са доволно покривни, по-късно ще кача снимки и swatches, защото конкретно палитрата е съвсем различна на живо.

# 76
А някой случайно да си е имал работа със ситните бели пъпчици появяващи се под очите? Появяват ми се от нищото и след време изчезват пак от нищото.
Имах и една пъпчица на десния клепач, носих си я 1 година и изчезна, сега ми излезе на левия.
Не са големи и забележими, но все пак ме дразнят.

# 77
А някой случайно да си е имал работа със ситните бели пъпчици появяващи се под очите? Появяват ми се от нищото и след време изчезват пак от нищото.
Имах и една пъпчица на десния клепач, носих си я 1 година и изчезна, сега ми излезе на левия.

Пъпки или бели твърди топченца?

# 78
Аз и от тях си имам, хаха. Не им обръщам внимание, но примерно когато някой ме гримира ги забелязва и мааалко се дразня.

# 79
Ето такива
Скрит текст:
Само че при мен се появяват 2-3 пъпчици само или 1 на клепача.
С какво мога да ги "лекувам"?

# 80
Ето такива
Скрит текст:
Това е за козметика,типичен милиум според мен. 

# 81
Да не ти е прекалено тежък околоочния или друго, което нанясаш там?
След като ме посъветваха да спра моя, при мен изчезнаха наличните и спряха да се появяват нови.

# 82
Относно моите ситни пъпчици - старая се да избягвам сладко и мазно, безалкохолно и алкохол не пия. Следя си на всички продукти комедонния индекс. Сутрин нямам много време да се оправям и си минавам лицето с тампон с мицеларна вода, слагам крем, тониран слънцезащитен крем, спирала, пудра и понякога сенки за вежди. Вечерта си махам грима първо с мицеларна вода, измивен гел и си слагам крем на микса. Понякога преди това се пръскам с лавандулова вода. Като цяло е това.

# 83
Нещата от Нотино пристигнаха, всичко е с чудесна пигментация, а коректора и пудрата са доволно покривни, по-късно ще кача снимки и swatches, защото конкретно палитрата е съвсем различна на живо.

Хареса ли ти палитрата и аз си мислех, че ще някакъв шит, но ме изненада приятно.

# 84
Здравейте момичета, какво ви е мнението за пяната на Balea с алое вера?
Със смесена кожа съм,  по бузите е доста суха(лющеща), а т-зоната е леко мазна.

# 85
  • гр.Добрич
Момичета и аз си взех "храната за коса" с Банан, защото четох добри отзиви, но аз нещо не съм доволна. Имам чувството, че косата ми стана по-суха даже. Тъй като съм накъдрена и ми направи впечатление, че направо ми се изправиха къдрите, а друго различно не съм ползвала. Два пъти си слагах и не мога да си гледам косата.

# 86
Синятa измивнa пянa (кaкто и розовaтa всъщност) нa Бaлеa е хубaвa. Лекa и много нежнa. Не ми изсушaвa кожaтa. С нормaлнa склоннa към зaсушaвaне кожa съм. Според мен пянaтa е aлтернaтивa нa леко измивно средство преднaзнaчено зa нежно измивaне без дa е aгресивно и без дa дрaзни чувствителнa кожa.

# 87
Момичета и аз си взех "храната за коса" с Банан, защото четох добри отзиви, но аз нещо не съм доволна. Имам чувството, че косата ми стана по-суха даже. Тъй като съм накъдрена и ми направи впечатление, че направо ми се изправиха къдрите, а друго различно не съм ползвала. Два пъти си слагах и не мога да си гледам косата.
Аз също направих тази грешка,но аз съм с мазна коса и ми я омазни още повече...уж ми казаха ,че не омазнява,но на мен не ми е добре на косата ..стои на клечки още от следващия ден.

# 88
Милиа се казват. На мен козметик ми ги е махал с игла, но според мен най-добрия начин е да си изчезнат сами, въпреки че са доста упорити.
Ето такива
Скрит текст:

# 89
  • София
Момичета, хубава ли е тази спирала на Мейбълин?

Общи условия

Активация на акаунт