Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (Козметика от ДМ, Лили и други) - тема 54

• 64 054
  • 744
  •   1
Отговори
# 90
Един от малкото продукти на Балеа, който харесвам. С комбинирана кожа съм и я ползвах сутрин и вечер. Много нежно усещане остава след това..
Скрит текст:
Здравейте момичета, какво ви е мнението за пяната на Balea с алое вера?
Със смесена кожа съм,  по бузите е доста суха(лющеща), а т-зоната е леко мазна.

# 91
Милиа се казват. На мен козметик ми ги е махал с игла, но според мен най-добрия начин е да си изчезнат сами, въпреки че са доста упорити.
Ето такива
Скрит текст:
Само че при мен се появяват 2-3 пъпчици само или 1 на клепача.
С какво мога да ги "лекувам"?
А след като са ти ги махнали с игла, избиват ли отново? Blush

# 92
  • София
Много се извинявам , но съм супер невежа.
Може ли на ми обясни някой , какво е храна за коса ( маска ли е ? ), какви вариянти има в ДМ, как се ползва и каква и е ползата?
Благодаря ви много , виждам, че често те споменава.

# 93
Само един път съм купувала от тази храна за коса от златна рибка или арлен не помня т.е. скъпа, обаче косата ми стана супер твърда не можех да я разреша - не повторих.
За обем за мигли на Голдън роуз каква спирала да си взема, още не са се възстановили от тази глупост изкуствени косъм по косъм...
Отказвам се от спиралите  на Максфактор и подобни от по 20-30лв., помня, че преди години имаше спирали от по 3-5лв. които вършиха същата работа.
п.п. благодаря за шампоаните задължително ще ги пробвам

# 94
Много се извинявам , но съм супер невежа.
Може ли на ми обясни някой , какво е храна за коса ( маска ли е ? ), какви вариянти има в ДМ, как се ползва и каква и е ползата?
Благодаря ви много , виждам, че често те споменава.

Храната за коса конкретно тази на Гарниер може да се използва по няколко начина.
1. без отмиване на суха коса
2. като балсам
3. като маска с отмиване

Аз съм с тази с папая и на мен ми е добре с нормална към мазна коса съм.

Тук можеш да прочетеш повече за всяка от тях

https://agleu.eu/ревюта/продукти/коса/храни-за-коса-garnier-hair-food-mask/

# 95
Абе, сега като казахте, и аз отчитам, че ми е по-суха косата в краищата напоследък, но го отдавах на боядисването, а не на смятана на маската (Сега съм с банановата храна за коса, а преди това поне година съм сменяла само разновидности на кръглите маски на Гарниер - маслина, арган и т.н.)

# 96
Милиа се казват. На мен козметик ми ги е махал с игла, но според мен най-добрия начин е да си изчезнат сами, въпреки че са доста упорити.
Ето такива
Скрит текст:
Появят се от време на време, да.. Но моите вече са по 1-2 обикновено, не ме дразнят толкова. Както някой по-горе беше споменал, от прекалено тежък околоочен крем може да се получат например - това се беше случило и при мен.

# 97
Нещата от Нотино пристигнаха, всичко е с чудесна пигментация, а коректора и пудрата са доволно покривни, по-късно ще кача снимки и swatches, защото конкретно палитрата е съвсем различна на живо.

Хареса ли ти палитрата и аз си мислех, че ще някакъв шит, но ме изненада приятно.
Днес се гримирах с хайлайтъра, който е в ляво(out of this world) по целия клепач и с цвят "fantastic" от сенките, в края на окото. Прелях ги с малко "exceptional". Съвсееем леко боравех с четката, защото цветовете наистина са много наситени. Получи се хубаво озаряване не очите, аз харесвам топли цветове. Коректора можеше да си го поръчам една идея по-тъмен, но и така е ок. Днес съм само с него и с пудрата отгоре. Тя също не е лоша. Нещата си струват, бих си поръчала още, но просто не използвам толкова много грим, за да трупам излишно.

п.с. yasmina, спирала за обeм от ГР, препоръчвам panoramic. Също и total temptation на maybelline, тя е с кокосово масло. Аз преди се мажех с рициново масло(миглите и веждите) за растеж. Отрази ми се много добре, но е и много тежко. Само вечер го слагах.

Последна редакция: чт, 31 яну 2019, 09:33 от blondyberry

# 98
И моята коса става по-суха откакто съм с банановата, поне ухае хубаво Grinning Ще я довърша, но няма да я повторя.

# 99
Нареждам се сред разочарованите от храната с банан на Гарниер.
Водена от суперлативите, изписани за нея във форума си я купих.
Сърце не ми дава да я изхвърля - пари съм давала Joy,
сега добавям малко масла към нея и мажа
на суха коса.Стоя така известно време и отмивам.

# 100
  • Варна
Вчера гледах сторита, на тази лимитирана колекция на Катрис и всичко ми хареса. Знаете ли дали ще я заредят в България?

Избързах да питам първо тук, после се сетих да питам в Додис и ....за съжаление, няма да я има при нас.

Последна редакция: чт, 31 яну 2019, 13:06 от Dominique7

# 101
И аз съм в клуба на разочарованите от банановата маска на Garnier. Прави косата твърда и обемна. Изобщо не придава блясък и косата ми изглежда по-изтощена с нея. Пробвах и по трите начина, но не става и не става, не е за моята коса.   

За разлика от нея, балсамът на Elseve с кокос ми прави страхотна косата, лъскава, мъка, със страхотен блясък и колежките ми ме питат какво съм си правила косата.    Пробвах го с различни шампоани и се убедих в действието му, независимо с какъв шампоан ще си измия косата.
Някой пробва ли вече маската Elseve с кокос?

Между другото, къде е изписан срокът на годност на продуктите на Bourjois? Вчера гледах CC крема и фон дьо тените и не видях изписан срок на годност. За продуктите на Loreal знам, че имат буква, която отговаря на съответна година, но за Bourjois нямам представа.

# 102
Някоя мацка, случайно, да има новата брошура на Лили за февруари?

# 103
  • София
Между другото, къде е изписан срокът на годност на продуктите на Bourjois? Вчера гледах CC крема и фон дьо тените и не видях изписан срок на годност. За продуктите на Loreal знам, че имат буква, която отговаря на съответна година, но за Bourjois нямам представа.
4 цифри на дъното на опаковката

# 104
Ето такива
Скрит текст:

Аз малко късно се включвам. Милиа е състоянието на кожата, милиуми са самите бели точки. По-добре не ги пипай. Могат да се отстранят с игла, но се прави по определен начин, а и конкретния милиум трябва да е в определено състояние, да е добре "узрял". В противен случай може да стане белег. На клепачите не се пипат. Упорити са. Но, падат и сами. След като са премахнати могат да избият отново.

Общи условия

Активация на акаунт