Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (Козметика от ДМ, Лили и други) - тема 54

• 64 101
  • 744
  •   1
Отговори
# 105
  • Пловдив
Някоя мацка, случайно, да има новата брошура на Лили за февруари?

В нашето Лили видях, че са приготвили по рафтовете нови етикети за от утре. От тях видях /само при кремовете гледах/, че Биотените ще са намалени, форумския серум мултиколаген ще е 7 лв, на другите кремове не запомних цената. Някои кремове и мицеларни води на Нивея също, кремовете с арган на Ревюел, крем за около очи VZK, един крем на Регал също. Това запомних.

# 106
  • Стара Загора

Между другото, къде е изписан срокът на годност на продуктите на Bourjois? Вчера гледах CC крема и фон дьо тените и не видях изписан срок на годност. За продуктите на Loreal знам, че имат буква, която отговаря на съответна година, но за Bourjois нямам представа.

Както някой беше написал преди мен....код на дъното на шишенцето, който се вписва в http://checkcosmetic.net/
Първия път не знаех, и се оказах, с почти изтичащ срок на фдт....сега вече си ги проверявам на място в магазина Simple Smile

# 107
Здравейте момичета. Така и не се научих да различавам по състав подхранващи и хидратиращи шампоани. До сега бях с Гарниер Алое (хидратиращ) и Елсев черния (подхранващ според мен), но искам да ги сменя
.
Кой от тези е подхранващ и кой хидратиращ? От кой сте доволни?

# 108
Здравейте момичета. Така и не се научих да различавам по състав подхранващи и хидратиращи шампоани. До сега бях с Гарниер Алое (хидратиращ) и Елсев черния (подхранващ според мен), но искам да ги сменя
.
Кой от тези е подхранващ и кой хидратиращ? От кой сте доволни?
Скрит текст:

Кокоса го използвах в комбо с балсама, направо са страхотни. Аромат, хидратация, плътност, блясък...
От Фруктис Авокадо, използвах само балсам и то за кратко, но ухаеше приятно и хидратираше сухите ми краища.

Последна редакция: чт, 31 яну 2019, 20:02 от bubanka

# 109
Аз съм използвала на елсев за боядисана коса бях доволна.

# 110
Момичета, взех новата спирала на Боржуа, но нещо е много гъст туша и съответно резултата е плачевен. Такава ли си е спиралата или аз съм попаднала на кофти партида?

# 111
  • Бургас
Аз нямам лично мнение за новата спирала на Буржоа,но моя пр-ка никак не е доволна от нея и не се изказа ласкаво.Каза,че ще си купи тяхна стара любима спирала и няма да прави повече експерименти.

# 112
  • София
Розовата ли взе? На моята не е гъст туша, таман си е.

# 113
Да, розовата. Значи моята нещо не в ред. 😒 Много е гъст, много. Ще капна малко вода и каквото стане.

# 114
И аз много харесах балсама на Елсев с кокос, косата ми е мека, лъскава а и се усеща аромата. Мисля да си взема маската с кокос. Шампоана не мога по ежедневно съм с проблемен скалп.

# 115
Има ли някъде промоция на  спиралата paradise на loreal?

# 116
# 117
Маската с кокос е страхотна. Прави ми косата мека, гладка, има блясък и ароматът се запазва (чак възглавницата ми мирише Grinning). Аз съм много доволна и със сигурност пак ще я взимам Blush

# 118
Само аз ли имам проблем с Кокоса на Елсев?
Ползвам шампоана и маската. Страхотно ми се отразяват на косата, но пагубно на скалпа... Раздразниха ми го жестоко. Сега го гледам на рафта и му се възхищавам от разстояние. Абсурд е да го ползвам, не искам и да го хвърля. Дъщеря ми също е с чувствителен скалп, та не смея и на нея да го дам.

# 119
И аз много харесах балсама на Елсев с кокос, косата ми е мека, лъскава а и се усеща аромата. Мисля да си взема маската с кокос. Шампоана не мога по ежедневно съм с проблемен скалп.

Маската с кокоса е уникална. За сухи краища е чудесна, много съм благодарна на момичето, което ми я препоръча в една друга тема.

Общи условия

Активация на акаунт