Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (Козметика от ДМ, Лили и други) - тема 54

• 64 110
  • 744
  •   1
Отговори
# 120
И аз да се включа в темата, тъй като редовно си пазарувам от ДМ козметика, бебешки пюрета и т.н. Много ценно откритие ми е един серум за мигли, кокто ползвам по-скоро като основа за спирала. На Евелин 8в1. От години съм най-доволна от една розова спирала със зелена капачка на Майбелин, туша е идеален, а върху тази основа седи просто супер.

# 121
  • София
Има ли някакво намаление в ДМ?
Искам маската с кокоса на Лореал.

# 122
Има ли някакво намаление в ДМ?
Искам маската с кокоса на Лореал.
Да, сега е намалена 8-9 лв някъде 👌

# 123
За коя маска с кокос говорите, Лореал или Елселф? Препоръчайте ми спирала.

# 124
  • София
Еми тя Елсев е на Лореал. Не е ли само една Laughing

# 125
  • Сливен
Аз също съм от недоволните от серията с кокос,ползвах само балсама,правеше косата ми суха и хвърчаща.По принцип косата ми е боядисвана с мазни корени и сухи краища,така ми стои половин опаковка.

# 126
Също боядисана коса с мазни корени и сухи краища, супер доволна съм от маската с кокос! 5 в 1 на Елсев също е много добра. Мисля и аз да подновя, а банановата храна ще я ползвам за pre wash или крем за бръснене 😁

# 127
Препоръчайте ми спирала.

След доста изчетени мнения, се спрях на тази спирала на Essence. Очарована съм ( дължина, обем, точно каквото исках) , а цената и беше около 7 лв.

Препоръчайте ми фиксиращ спрей за грим?

# 128
  • Бургас
За спирала бих препоръчала lash sensational на Мейбълин, намалена в момента в ДМ,dramaric или panoramic на Голдън Роуз и последната ми находка на Римел Wonderful.И на Буржоа са намалени в момента спиралите в ДМ.
Есенс не ги харесвам.

# 129
За фиксиращ спрей - Ейвън, Лумс или Есенс евентуално. В никакъв случай не препоръчвам на Аура. Харесвам техните неща, но спреят е кошмарен. На Есенс го взех скоро и 2 пъти само съм го ползвала. Имам усещането, че не работи за мен, но да видим.
Тук съм чела и за този на Римел, че е добър.

# 130
Спреят на Римел е много добър, да. Втора бутилка ползвам. Никс не бих препоръчала, не видях никакъв ефект от него.

# 131
Как ви се раздразва скалпа от маската?
Аз изобщо не нанасям маска по скалпа, а само в краищата.
Кокосовата според мен ще дойде много тежка и ще омазни корените ви, ако я нанасяте по скалпа..
Балсам също нанасям само в краищата.

Много съм доволна от тази серия на Елсев, вече няколко месеца я ползвам и подновявам и ще продължа да ползвам.

# 132
Ползвам Ейвънския спрей. Не е лош, но често забравям да го ползвам. Доста ще изкарам с него. Grinning

# 133
  • на последния етаж
Тази ли е хвалената маска с кокос:
?

# 134
Тази ли е хвалената маска с кокос:
Скрит текст:
?
Да.

Последна редакция: пт, 01 фев 2019, 10:29 от bubanka

Общи условия

Активация на акаунт