Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (Козметика от ДМ, Лили и други) - тема 54

• 64 114
  • 744
  •   1
Отговори
# 135
Как ви се раздразва скалпа от маската?
Аз изобщо не нанасям маска по скалпа, а само в краищата.
Кокосовата според мен ще дойде много тежка и ще омазни корените ви, ако я нанасяте по скалпа..
Балсам също нанасям само в краищата.

Много съм доволна от тази серия на Елсев, вече няколко месеца я ползвам и подновявам и ще продължа да ползвам.
И аз не нанасям в корените. И не твърдя, че е от маската. Написах, че ползвах серията - шампоан и маска. Със сигурност е от тях, тъй като не съм включвала други нови продукти за коса в този период. Дали е от шампоана или маската, или от двете взети заедно, не мога да кажа. Но моят скалп е много капризен и чувствителен, така че не съм критерий.
Гледам новата брошура на Лили. Тези кремове с хиалурон на Ревюел сред хвалените ли бяха?
И този пилинг гел за тяло на Велнеа ми е интересен. Някой с впечатления?

# 136
  • Пловдив
Как ви се раздразва скалпа от маската?
Аз изобщо не нанасям маска по скалпа, а само в краищата.
Кокосовата според мен ще дойде много тежка и ще омазни корените ви, ако я нанасяте по скалпа..
Балсам също нанасям само в краищата.

Много съм доволна от тази серия на Елсев, вече няколко месеца я ползвам и подновявам и ще продължа да ползвам.
И аз не нанасям в корените. И не твърдя, че е от маската. Написах, че ползвах серията - шампоан и маска. Със сигурност е от тях, тъй като не съм включвала други нови продукти за коса в този период. Дали е от шампоана или маската, или от двете взети заедно, не мога да кажа. Но моят скалп е много капризен и чувствителен, така че не съм критерий.
Гледам новата брошура на Лили. Тези кремове с хиалурон на Ревюел сред хвалените ли бяха?
И този пилинг гел за тяло на Велнеа ми е интересен. Някой с впечатления?

ВечеПетя, как ти се раздразва скалпа? Аз имам шампоана и балсама. Веднъж се получи така, че около 20 минути /може и повече/ след употребата им ме засърбя много силно скалпа в областта над тила. Помислих си, че може пък да не съм си изплакнала добре косата, още повече че аз слагам по много количество и шампоан и балсам.   

За Хидралифт на Ревюел - аз имам нощния крем. Хубав е, започнах да го ползвам през лятото, но за моята нормална към суха кожа се оказа недостатъчен, когато времето се захлади. Ще го ползвам пак през по-топлите месеци. Лек крем е и според мен за по-мазна или комбинирана кожа ще е подходящ и през есента/зимата.

Последна редакция: пт, 01 фев 2019, 13:15 от marzeliva

# 137
  • Бургас
Пилингите за тяло като за 3 лева са ок, частиците не са им много груби и миришат приятно.

# 138
marzeliva, първоначално започва сърбеж по целия скалп. След няколко дни започва и да се лющи. Подозирам, че е непоносимост към някоя често използвана в козметиката съставка...

# 139
Благодаря! Ще пробвам спрея на Римел.
Не харесвам спиралите на Мейбълин. Бях я отписала тази марка, но наскоро си взех основата за грим. Не мога да кажа, че съм впечатлена обаче.

# 140
Момичета, какви бяха отзивите за серумните перли на Нивея? Помня, че сме писали, но нещо с търсачка не ми излизат мненията.

Последна редакция: пт, 01 фев 2019, 16:59 от Не се сърди, човече

# 141
Момичета, голяма краста сте с мненията и покупките си Simple Smile
От вас научих за серума за мигли на Евелин 7в1 май беше. Ползвам вечер преди лягане (не като основа за спирала) и забелязвам, че миглите ми станаха по-подредени, леко по-дълги и не падат толкова много, колкото преди.
Другата находка е дневният крем на Ревюел с аргана, който също много ми подхожда на кожата. Смятам да си взема и този, който в момента е намален в Лили.
Тук е редно да спомена, че зимата съм с много суха, лющеща се кожа (според лекар себореен дерматит в лека форма), която ме влудяваше. Пробвала съм доста скъпи козметики, но без ефект.
Миналата седмица си взех и серията на Биотен серум и нощен крем, които също много ми харесват и освежават. Лицето ми се промени доста и забелязвам, че някои от гънките, които имах, не са толкова видими, колкото преди.
Много съм доволна от маската за лице на Виктория бюти с краставица. Половин опаковка ми стига за две нанасяния. Прави ми кожата много мекичка и чиста.
За измиване ползвам сапуните на Авене за суха кожа, който също много ми помагат в борбата.
Мисля, че трябва да спра да ви чета, защото много подмамвате ама пък много успешно Simple Smile))
Съжалявам за дългия пост.

# 142
  • Бургас
Никога не слагам маски и балсами по скалпа,само по краищата.

# 143
Момичета здравейте и аз се включвам към горното мнение , че действате много зарибяващо с вашите мнения и аз се сдобих с няколко неща благодарение на вашите отзиви Simple Smile
Бих искала да ви помоля за помощ в избора на хубав хидратиращ лосион за тяло - имам си любимци , но те са по - скоро за лятото защото не са толкова хидратиращи.В момента доизхабявам една опаковка от лосиона на Палмерс с кокосово олио , много ми харесва като формула и ефект , но миризмата на кокос не ми е любима и едвам чакам да свърши....
И друго , ако някоя от вас е ползвала кристалите за коса на Виктория бюти ще се радвам да сподели мнение ... п.с много са ми сухи краищата на косата и търся нещо подхранващо и съм се огледала в тях.

# 144
  • София
marzeliva, първоначално започва сърбеж по целия скалп. След няколко дни започва и да се лющи. Подозирам, че е непоносимост към някоя често използвана в козметиката съставка...

Здравейте,
Кои шампоани ползвате и не ви дразнят скалпа. При мен е същото положение. Само трупам и нищо не мога да ползвам.  Mr. Green Мъж ми само мрънка и той ги ползва. Последно взех на Биодерма, но освен че много ми изсушава косата, друго не прави.
Пробвах и безсулфатен шапоан, шампоан-сапун от сапунена работилница, добавям и масло от чаено дърво към шампоана, но положението е зле.
Моля и други да се включат ако имат опит и мнение по въпроса.

Последна редакция: пт, 01 фев 2019, 20:58 от anita7

# 145

И аз бях така. Няколко лекари ми казаха, че имам себорея. Пробвах какви ли не шампоани и само на Виши ми помага. В началото ми трябваше едно шише, може би шише и половина, за да овладея положението, но сега ако усетя и най-лекия сърбеж, веднага се мия с Виши и сърбежът спира. Бях пробвала Себорал, Здраве, Clear и не помня още какво, но нищо не ми помогна и сега винаги си имам Виши и се справям, рядко се появява, а ползвам различни шампоани Blush

# 146
  • София

И аз бях така. Няколко лекари ми казаха, че имам себорея. Пробвах какви ли не шампоани и само на Виши ми помага. В началото ми трябваше едно шише, може би шише и половина, за да овладея положението, но сега ако усетя и най-лекия сърбеж, веднага се мия с Виши и сърбежът спира. Бях пробвала Себорал, Здраве, Clear и не помня още какво, но нищо не ми помогна и сега винаги си имам Виши и се справям, рядко се появява, а ползвам различни шампоани Blush
Кой шапоан на Виши?

# 147
Никога не слагам маски и балсами по скалпа,само по краищата.
Аз също, както съм писала по-горе.

Анита, Медикет + е много добър. На Биодерма Node DS също. Скъпи са, но при мен вършат работа.
И на Виши зеления съм ползвала преди време. Също ми е помагал.
Между другото някои марки бои за коса също ми раздразват скалпа, включително и професионални.

# 148
При мен Виши нищо не направи, даже не знам дали полежението не стана по-зле. Единственото, което помогна беше шампоана на Дюкре. Не е по темата, защото нито е евтин, нито се намира в ДМ, но наистина само това ми помогна.

# 149
Момичета,препоръчайте ми маска за мазна коса.Повечето хидратират много и ми правят косата още по - мазна.

Общи условия

Активация на акаунт