Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (Козметика от ДМ, Лили и други) - тема 54

• 64 115
  • 744
  •   1
Отговори
# 150
При мен Виши нищо не направи, даже не знам дали полежението не стана по-зле. Единственото, което помогна беше шампоана на Дюкре. Не е по темата, защото нито е евтин, нито се намира в ДМ, но наистина само това ми помогна.
С 2 ръце съм “За”! Само той ме спасява, нищо друго. Около 17 лв е на промоция, а иначе е около 20.

# 151
И аз много време ползвах Дюкре DS( 25 лв и около 20 на промоция), докато не започнаха в тема да хвалят Balea Med и вече няколко месеца го ползвам и скалпа ми се чувства добре, както и косата ми стана по-малко жива жива.

# 152
Балеа Мед не съм ползвала. Ще тествам задължително.

Някой да сравни спиралите на Мейбълин - lash sensational и total temptation? Първата съм я ползвала и бях много доволна, а втората имам желание да опитам. И двете са намалени в момента, та в чуденка съм... Не че нямам 3 налични в употреба, ама... 🙄
А, и в Лили гледам, че са намалени на ГР най-евтините, които са с различни цветове на опаковката. Кой цвят хвалехте там? Зелен май беше... Там със сигурност ще се запиша, само дайте жокер 😁

# 153
  • Стара Загора
marzeliva, първоначално започва сърбеж по целия скалп. След няколко дни започва и да се лющи. Подозирам, че е непоносимост към някоя често използвана в козметиката съставка...

Здравейте,
Кой шампоани ползвате и не ви дразнят скалпа. При мен е същото положение. Само трупам и нищо не мога да ползвам.  Mr. Green Мъж ми само мрънка и той ги ползва.
И аз имам същия проблем. Повечето шампоани похвалени тук ми дразнят скалпа. Засега съм най-доволна (по отношение на скалпа) от Garnier Botaniс Therapy s ricin oil i almond.  Още не съм усвоила упражнението с качването на изображения, за да го покажа.

# 154
  • Пловдив

Някой да сравни спиралите на Мейбълин - lash sensational и total temptation? Първата съм я ползвала и бях много доволна, а втората имам желание да опитам. И двете са намалени в момента, та в чуденка съм... Не че нямам 3 налични в употреба, ама... 🙄
А, и в Лили гледам, че са намалени на ГР най-евтините, които са с различни цветове на опаковката. Кой цвят хвалехте там? Зелен май беше... Там със сигурност ще се запиша, само дайте жокер 😁

На прав път си - зелената хвалим.Simple Smile

# 155
Зелената и оранжевата на ГР са много добри.

# 156

На тотал и трябва повече време да се разработи, аз много се цапах в началото, ухае страхотно. Лаш е хубава и не се рони и т. н. С нея е по-лесно слагането. Иначе и двете са много добри според мен.

# 157
marzeliva, първоначално започва сърбеж по целия скалп. След няколко дни започва и да се лющи. Подозирам, че е непоносимост към някоя често използвана в козметиката съставка...

Здравейте,
Кой шампоани ползвате и не ви дразнят скалпа. При мен е същото положение. Само трупам и нищо не мога да ползвам.  Mr. Green Мъж ми само мрънка и той ги ползва.
И аз имам същия проблем. Повечето шампоани похвалени тук ми дразнят скалпа. Засега съм най-доволна (по отношение на скалпа) от Garnier Botaniс Therapy s ricin oil i almond.  Още не съм усвоила упражнението с качването на изображения, за да го покажа.
В тази връзка се сещам, че на Гарние серията с маслина ми се отразяваше чудесно на косата и не ми раздразваше скалпа. Ще подновя.

Благодаря, момичета, зелената ще е.

Блонди, много е течен тушът ли? Ако е така, значи не е за мен... Не обичам такива спирали. Миглите ми са дълги и гъсти, многото туш ми докарва само проблеми. 1. Омазвам се до веждите. 2. Омазвам се и под очите. 3. Миглите ми заприличват на паунови пера - ужасно дълги, но на снопове. С две думи, харесвам по-сухи спирали. И с другите се спогаждам, но след като изсъхнат.

Последна редакция: пт, 01 фев 2019, 21:14 от ВечеПетя

# 158
Мисля, че и Дюкре бях пробвала, но преди години. Сега при сърбеж не си сменям Виши-то. Ето този ме спасява мен:

# 159

Бих искала да ви помоля за помощ в избора на хубав хидратиращ лосион за тяло - имам си любимци , но те са по - скоро за лятото защото не са толкова хидратиращи.В момента доизхабявам една опаковка от лосиона на Палмерс с кокосово олио , много ми харесва като формула и ефект , но миризмата на кокос не ми е любима и едвам чакам да свърши....

Доволна съм от Микса за атопична кожа - с лилава помпичка.
За много суха и чувствителна кожа е много добър. Не е парфюмиран.

# 160

Бих искала да ви помоля за помощ в избора на хубав хидратиращ лосион за тяло - имам си любимци , но те са по - скоро за лятото защото не са толкова хидратиращи.В момента доизхабявам една опаковка от лосиона на Палмерс с кокосово олио , много ми харесва като формула и ефект , но миризмата на кокос не ми е любима и едвам чакам да свърши....

Доволна съм от Микса за атопична кожа - с лилава помпичка.
За много суха и чувствителна кожа е много добър. Не е парфюмиран.

Много благодаря за отзива, ще го погледна Simple Smile

# 161
  • Бургас
За лосиони мога да похваля тези на Дав, гъстичко са и хидратират добре, има различни аромати, попиват бързо, маслата за тяло на Рефан също са ми любими, с подобно качество са.

# 162
Благодаря Еличка, а като казахте дав , някой ползвал ли е техния скраб за тяло?

# 163
  • София
И аз заглеждат на Дав един с киви и един с макадамия, но не мога да преценя, дали частичните не са много малки и дали не е много мазна текстурата. Аз харесвам скрабове тип захарни, както и да не оставят мазен филм. Бях взела един на Линеа био, миришеше страхотно, на лимонов сладкиш, захарен, но ужасно мазен, мих цялата баня след като го използвах и го хвърлих. Та препоръчайте някой скраб с едри частици и да не е мазен. На Рефан не са ми вариант, нито един не харесах, 2 пъти ги душих и не и не.

# 164
Аз съм много доволна от този - не оставя мазно, частиците са едри и усещането е много приятно, ароматът също е приятен и кожата остава много гладка след това:

Общи условия

Активация на акаунт