Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (Козметика от ДМ, Лили и други) - тема 54

• 64 238
  • 744
  •   1
Отговори
# 165
Теодора, кой е този на Линеа био, който оставя мазен филм? Аз съм с много суха кожа и търся точно такива.

# 166
  • София
Моят беше този жълтия, мирише страхотно, на лимон и бисквити, но имай предвид, че е много мазен, аз също съм със суха кожа на краката, но това стоеше на кожата като неизмито.

# 167
  • София
Аз също обичам по-едри скрабове и бях доволна от тези на Рефан. Но щом не ги харесваш, другото което правя е домашен от кафява захар + лосион, чието действие не е уау и вместо да го хвърлям го ползвам за скраб.

# 168
Момичета, какви бяха отзивите за серумните перли на Нивея? Помня, че сме писали, но нещо с търсачка не ми излизат мненията.
Май Бижуто хвалеше едни от тях, но не помня кои.  newsm78
Аз също имах раздразнен скалп от един балсам на All Nature, оправих положението с бебешкият шампоан-душ гел на Веледа, препоръчвам го с две ръце. Само цената не му е хубава.

# 169
  • София
Аз също съм фен на захарните ексфолианти с мазен филм, мазното усещане зимата ми е супер. Имам един на Balea, който отговаря на всички изисквания, но след него в банята е опасно.

Домашен си правя с кафе и някакво масло, ако нямам може и зехтин.
Ще пробвам и тези на Линеа био.
Ако имате идеи за други ексфолианти с мазен филм ще съм благодарна да споделите.

# 170
Скоро си взех на Нивеа, само че пилинг. Много съм доволна, частиците са много и се отразява добре.

# 171
Момичета, какви бяха отзивите за серумните перли на Нивея? Помня, че сме писали, но нещо с търсачка не ми излизат мненията.
Май Бижуто хвалеше едни от тях, но не помня кои.  newsm78
Аз също имах раздразнен скалп от един балсам на All Nature, оправих положението с бебешкият шампоан-душ гел на Веледа, препоръчвам го с две ръце. Само цената не му е хубава.

Да, тя май говореше за белите перли. Аз съм използвала жълтите, но за суха кожа не са ок. Тоест, ако търсиш хидратация, може би няма да ти допаднат. За белите не знам, обаче...

# 172
Някой питаше за скраб с мазен филм.Препоръчвам този.

# 173
Някой питаше за скраб с мазен филм.Препоръчвам този.
Скрит текст:

Къде стои? Ходих в Лидъл преди няколко дни да го търся, но го нямаше....

Последна редакция: сб, 02 фев 2019, 14:18 от bubanka

# 174
Може би е свършил...Беше накрая преди млечните продукти...Питай.иначе няма да го намериш.Никога нищо не е на място..

.

# 175
Аз също съм фен на захарните ексфолианти с мазен филм, мазното усещане зимата ми е супер. Имам един на Balea, който отговаря на всички изисквания, но след него в банята е опасно.

Домашен си правя с кафе и някакво масло, ако нямам може и зехтин.
Ще пробвам и тези на Линеа био.
Ако имате идеи за други ексфолианти с мазен филм ще съм благодарна да споделите.
И аз ползвам този - фаворит ми е. И показания на Лидл не е лош. Той обаче не е в постоянния им асортимент. Пускат го 1-2 пъти годишно. Последно си го взех миналата седмица.

# 176
  • Бургас
Аз много харесвам на Балеа скрабовете в пакетченца , тип дозичка, стигат ми за 2 пъти за цялото тяло и миришат опияняващо Simple Smile

# 177
Горният е със сол! И е ужасен след бръснене, а за преди не става много, понеже оставя филм и бръсненето не е напълно гладко.
В Лили има някакви огромни скрабове на неизвестна марка - доста са сухи обаче, трябва да им се добави масло. Това е за тези от вас, които не пият кафе или са на капсули, или пък пилингът на тяло им се пада в ден, различен от този за миене на баня Laughing

# 178
  • В къЩи.
Здравейте,
Имам въпрос към момичетата,който похвалиха зеления шампоан на Виши -  "всички ли имате пърхот?"
Аз съм с чувствителен скалп,сърбящ и сух,но нямам пърхот.Дали този шампоан ще е подходящ за мен?
Може би този https://remedium.bg/irritated-dry-scalp/vichy-dercos-ultra-sooth … y-hair-200ml.html е по-добрия избор? Или да заложа на някой от видовете за чувствителен скалп на Еусерин?

# 179
  • София
Здравейте,
Имам въпрос към момичетата,който похвалиха зеления шампоан на Виши -  "всички ли имате пърхот?"
Аз съм с чувствителен скалп,сърбящ и сух,но нямам пърхот.Дали този шампоан ще е подходящ за мен?
Може би този https://remedium.bg/irritated-dry-scalp/vichy-dercos-ultra-sooth … y-hair-200ml.html е по-добрия избор? Или да заложа на някой от видовете за чувствителен скалп на Еусерин?

Не съм ползвала изброените шампоани, но ти препоръчвам Sebomax Sensitive на Biotrade. От аптеката, струва към 12 лв. Изписа ми го дерматолог. Веднага ще усетиш разликата. Има и противопърхутен лосион, който веднага решава проблема, ако се е появил пърхут.

Общи условия

Активация на акаунт