Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (Козметика от ДМ, Лили и други) - тема 54

• 65 042
  • 744
  •   1
Отговори
# 180
Sebomax Sensitive на Biotrade и този на Виши дали измиват хубаво? И аз съм с проблемен скалп, пробвала съм какви ли не медицински, но те обикновено са толкова щадящи, че не ми измиват пък добре. Thinking

# 181
  • София
За Sebomax гарантирам. Дори не се налага второ сапунисване.

# 182
За Sebomax гарантирам. Дори не се налага второ сапунисване.
Благодаря  bouquet

# 183
Здравейте,
Имам въпрос към момичетата,който похвалиха зеления шампоан на Виши -  "всички ли имате пърхот?"
Аз съм с чувствителен скалп,сърбящ и сух,но нямам пърхот.Дали този шампоан ще е подходящ за мен?
Може би този https://remedium.bg/irritated-dry-scalp/vichy-dercos-ultra-sooth … y-hair-200ml.html е по-добрия избор? Или да заложа на някой от видовете за чувствителен скалп на Еусерин?

Аз нямам пърхут. Имам сърбеж и лющене на скалпа, от чесането ми стават рани, а зеленото Виши ми спира сърбежа и лющенето. Това синьото не съм го пробвала и не мога да кажа нищо за него.

# 184
Ползвах една хидратираща маска на балеа. Хареса ми , единственно не ми хареса че оставя мазен филм. След 15 минути не се измива, а се масажира остатъка като кремче да попие. Може и да не съм я масажирала добре и да не е попила. Доста ми хареса идеята след като минат 10 15 минути самите маски да се втриват като кремче в кожата. Мислех, че само шийт маските са такива. На балеа става въпрос от тези за еднократна употреба.

# 185
Момичета, коя от спиралите на ГР дразни най-малко? Не търся уау ефект, по -скоро леко подчертаване на погледа.

# 186
Момичета, наскоро някоя от вас пита за серията МОЙ в магазини ДМ и по специално за озаряващия крем от серията.  Без да искам съм подала грешно инфо, че крема от серията има на челно място в състава алкохол денат. Днес прегледах състава на крема и не открих такъв. Какво съм гледала, бляла и запомнила и аз не знам. Явно съм гледала капсулите за лице, в състава на които на второ място е алкохол дената. Извинявам се за заблуждението.
Ето за този крем иде реч:
Скрит текст:
ПП Обаче пък има феноксиетанол по напред в състава. Да си знаете, де.

# 187
  • Варна
Някой пробва ли тези червила на Буржоа?

# 188
Мисля, че имам това в старата опаковка. Даже в цвят като на каталога.

Аз лично съм доволна от всички червила на Буржоа. Това е трайно, при мен е полумат, не изсушава, стои прекрасно, нанася се равномерно, равномерно се и трие Simple Smile и е трайно.

Въобще на Буржоа червилата, пудрите и ружовете им са един път. Другите неща нещо не ме впечатляват.

# 189
  • Варна
Благодаря за отзива Simple Smile
Ще го купя.

# 190
Ако старата опаковка е една идея по-ръбеста, значи имам и аз. На мен обаче не ми допадна, много бързо го изяждам... Но то това е с почти всички червила, де. Grinning

# 191
Мисля, че имам това в старата опаковка. Даже в цвят като на каталога.

Аз лично съм доволна от всички червила на Буржоа. Това е трайно, при мен е полумат, не изсушава, стои прекрасно, нанася се равномерно, равномерно се и трие Simple Smile и е трайно.

Въобще на Буржоа червилата, пудрите и ружовете им са един път. Другите неща нещо не ме впечатляват.

И healthy mix фон дьо тенът е хубав, имат попадения и между спиралите. Въобще, нелоша марка!

Препоръка за устни:
Напоследък ме влече към съвсем друг тип и клас продукти за устни, но не мога да не похваля crayon-ите на на Golden Rose и аналогичния продукт от Мейбълин. Предпочитам първите, защото вторите имат леко странно ваксово усещане, но пък цветът 630 е чудничък.

Стойте далеч от:
Дълготрайните гланцове на Лореал, почти съм сигурна, че бяха от тази серия:

За сравнението с аналогичен продукт от високия клас мога само да се изсмея. Но дори да се абстрахираме от това - този продукт е просто отвратителен. Лепне като за световно, впива се навсякъде, толкова е дълготраен, че залепва за устните и няма махане, но не заради стейна, а заради лепкавото. Седях и го търках като ненормална с мокра кърпичка или мицеларна вода. Меко казано ужасно усещане.

Спирала
В момента правя комбо за спирала - почти изсъхнала Lash Sensational + зелената на Голдън Роуз (която самостоятелно не успява да направи нищо за моите драматични сами по себе си мигли). Много, много ми харесва така! Чудя се дали да си подновя любимата Lash Sensational или да опитам друга. Обикновено се разочаровам обаче.

Последна редакция: вт, 05 фев 2019, 10:14 от bambinnah

# 192
Аз пък съм фен на спиралите на Макс Фактор. Последно си взех 2000 калории на някакво намаление, беше 8 лева, по принцип харесвам false lash effect. Аз нямам особено дълги мигли, но тези правят чудеса! За мен са сравними с Diorshow на Диор, която ги прави също уникални и исках да си я купя пак, но изсъхна за няма и месец и това беше ужасно разочароващо. Но 2000 калории е чудесна.

Аз имам въпрос. Тия точки, които се дават от цветчетата в Лили как се ползват и за какво? Само за определени неща ли? Каква им е схемата въпбще, никога не са ме питали и само си събирам.

# 193
  • София
И аз съм фен на спиралата 2000 калории. Но нещо много бързо съхне. Вече с няколко броя имам тоя опит. Преди не беше така.

# 194
  • Варна
Точките съответстват на стотинки, като се съберат достатъчно, могат да се осребрят срещу продукт. Аз последно спирала си взех така в края на декември, предупредиха ме на касата, че е добре да зануля съдържанието на картата преди края на годината.

Общи условия

Активация на акаунт