Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (Козметика от ДМ, Лили и други) - тема 54

• 65 061
  • 744
  •   1
Отговори
# 195
  • София
Дайте идеи за течен хайлайтер, който да се смеси с фдт. Помня, че този на Лореал хвалехте. Други предложения, които да погледна?

# 196
~Étoile~ , Катрис имат течни хайлайтъри, по скоро един вид в различни цветове. Но не съм ги пробвала.
Аз съм с Лореалския, за мен е идеален, а като количество и интензитет ще ми стигне сигурно до пенсионна възраст. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 197
Последния път в ДМ видях такива течни хайлайтъри на Trend it up. Блестяха много интересно, но съвсем наскоро направих голяма поръчка от Makeup revolution и се въздържах

# 198
  • Пловдив
И аз харесвам много на Лореал. Аз го ползвам даже без фдт, а направо върху бб крем, друг тониран крем, а и над обикновен крем. Разнасям с голяма четка.

# 199
И аз харесвам много на Лореал. Аз го ползвам даже без фдт, а направо върху бб крем, друг тониран крем, а и над обикновен крем. Разнасям с голяма четка.

А не блестиш ли много?

# 200
  • Пловдив

А не блестидш ли много?

Не, защото слагам много малко количество и после разнасям добре с четката. Ако съм сложила повече и заблестя повече, попивам със салфетка излишното количество.

# 201
  • Варна
Nyx имат няколко варианта.

# 202
  • Пловдив
Видяхте ли новата дм-ска брошура? Ще има разни неща две на цената на едно, включително молив-червилата Смарт липс на Голдън Роуз /аз много ги харесвам/, моливите на trend it up /също хубави/, охлювения еликсир, който хвалехте /нали него хвалехте, да не бъркам/, спирала Rock'n'doll на Есънс, някакъв крем с колаген на Арома. Интересна промоция ми се струва.

# 203
И аз съм доволна и от двата течни хайлайтъра на Лореал. Обаче малко, добро блендване отгоре и наслягване, ако има нужда. Имате ли ги са за цял живот наистина, до 100 години.

# 204
Видяхте ли новата дм-ска брошура? Ще има разни неща две на цената на едно, включително молив-червилата Смарт липс на Голдън Роуз /аз много ги харесвам/, моливите на trend it up /също хубави/, охлювения еликсир, който хвалехте /нали него хвалехте, да не бъркам/, спирала Rock'n'doll на Есънс, някакъв крем с колаген на Арома. Интересна промоция ми се струва.
Къде я има ?

# 205
  • Пловдив
Видяхте ли новата дм-ска брошура? Ще има разни неща две на цената на едно, включително молив-червилата Смарт липс на Голдън Роуз /аз много ги харесвам/, моливите на trend it up /също хубави/, охлювения еликсир, който хвалехте /нали него хвалехте, да не бъркам/, спирала Rock n doll на Есънс, някакъв крем с колаген на Арома. Интересна промоция ми се струва.
Къде я има ?

Аз в магазин ДМ ги видях и си взех една.

Последна редакция: вт, 05 фев 2019, 18:21 от marzeliva

# 206
Може ли да я снимаш? Все още не я откривам в сайтовете.

# 207
  • Бургас
И аз съм доволна и от двата течни хайлайтъра на Лореал. Обаче малко, добро блендване отгоре и наслягване, ако има нужда. Имате ли ги са за цял живот наистина, до 100 години.
Сега ще ме каарате и аз да си купя един от тях,искам да похваля гелчето за измиване на Виктория с охлюви,измива много добре без да ми пресушава кожата и ухае мнооого приятно,струва ми се и икономичен,слагам суупер малко количество и ми стига.Heart Прави хубава пяна и след него чувствам кожата си чиста и свежа.Вече реших ще си поръчам и околоочния крем с охлюви.

# 208
  • Пловдив
Може ли да я снимаш? Все още не я откривам в сайтовете.

В сайтовете и аз не я намирам, но в магазина я има.

Последна редакция: ср, 06 фев 2019, 14:49 от marzeliva

# 209
Спиралата Rock n Doll на Есенс е отвратителна, нищо не прави с миглите, размазва се, след няколко часа с нея сте като панда. Не се лъжете да я купувате, дори на промоция.

Общи условия

Активация на акаунт