Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (Козметика от ДМ, Лили и други) - тема 54

• 65 074
  • 744
  •   1
Отговори
# 210
Спиралата Rock n Doll на Есенс е отвратителна, нищо не прави с миглите, размазва се, след няколко часа с нея сте като панда. Не се лъжете да я купувате, дори на промоция.
Аз пък много я харесвам, даже е една от любимите ми спирали! Преди време я бях намерила в ДМ намалена- под 5 лв. и взех за проба- останах очарована  какви мигли ми направи тази спирала, нещо, което не съм постигала с много други значително по- скъпи и прехвалени "маркови" спирали.

# 211
...Имате ли ги са за цял живот наистина, до 100 години.
Е, за 100г. едва ли, но на мен наистина бавно ми вървят продуктите. Нямам обяснение, ползвам си ги редовно, в количество, което ме удовлетворява и пак нямат свършване. Вероятно защото имам доста продукти, които редувам и така се получава. Но аз съм така с целия ми козметичен арсенал.
ПП Всъщност като се замисля и по малко продукти като съм имала, пак така бавно ги изразходвам. Не знам.

Изхвърлих една торба с червила. Изхвърлих купища сенки за очи. Купувани, ползвани малко или много, залежали и айде - Адио Рио.

ПП За спиралата РокенДол на Есенс аз съм на мнение различно от това на Есмералда. За мен е добра спирала, нито ми цапа, нито ми се размазва. Прави ми миглите хубави - моите са късички и не особено гъсти, но за сметка на това са и прави Joy , а спиралата ги прави хубави и леко драматични. Е, доколкото и позволяват наличностите, де. Sunglasses

# 212
На мен суууупер бавно ми вървят ФДТ и понеже ми писват, купувам, трупам и накрая ги изхвърлям. Спиралите ми свършват най-бързо и моливите за вежди. 😁

# 213
Лентички за нос, маските за лице, и тампончета за грим... Ще се купуват!

# 214
  • Бургас
Джаста,така да ме разсмя с това Адио Рио,хаха.Kissing Heart И на мен много бавно ми вървят фдт-е,толкова бавно,че още не съм отворила и пробвала Max factor radiant lift,ще дам отзиви скоро и за него.

# 215
На мен суууупер бавно ми вървят ФДТ и понеже ми писват, купувам, трупам и накрая ги изхвърлям. Спиралите ми свършват най-бързо и моливите за вежди. 😁
Ариа, +1. Аз най-много използвам спирали.

# 216
При мен най-бавно свършват хайлайтърите, а сякаш имам най-много от този тип продукти.
Тези 2 за едно в ДМ от коя дата са?

# 217
От 7-ми, Арабескче.

Аз пък тук от скоро ползвам хайлайтър. Преди каквото и да пробвах все на диско топка се докарвах, явно намерих правилния. Жалко само, че потроших маса пари за неправилните. 😂

# 218
  • София
ARIA, кой е твоят правилен хайлайтър, сподели Flowers Sunflower , че и аз усещам, че купувам и все не ми харесват.

# 219
Споделям го, разбира се, но с уговорката, че е не е за тази тема 🤗
Ето го
Скрит текст:

# 220
О, да! Този е един наистина правилен хайлайтър Heart Eyes При мен обаче понякога не е много траен, след няколко часа сякаш изчезва, ако не съм фиксирала със спрей.

# 221
Абе има ли такова животно - хайлайтър, който да си седи само на мястото на което е нанесен?
Аз 2 си имам ама и с 2-та след 1 час свети и блести цялото ми лице.

# 222
Арабескче, аз май нямам такъв проблем с него. В съседната тема много хвалеха на Бека хайлайтърите, аз за сега се въздържам от тях.

# 223
Някой пробвал ли е този фдт, днес ми го предложиха в ДМ, беше на промоция ( която е до утре)?

Нещо не мога да си избера хубав, който да ми пасва и все пак да е на поносима цена. Купих си след четене на ревюта на Trend it up , но нещо не ми пасва. Не съм сигурна и много хваления на catrice дали няма да ми изсушава много лицето...

# 224
От 7-ми, Арабескче.

Аз пък тук от скоро ползвам хайлайтър. Преди каквото и да пробвах все на диско топка се докарвах, явно намерих правилния. Жалко само, че потроших маса пари за неправилните. 😂
Много се смях с твоя пост. 😀😁😁😘
Аз пък много обичам да блестя.....
Хем искам да съм бляскава ,хем не искам да приличам на клоун.
Съвсем внимателно разнасям хайлайтъра по цялото лице ,но съвсееееем ,съвсеееееем лекичко. 😁😏
Много ми се иска да пробвам хайлайтъра на Голдън Роуз.
Някой пробвал ли го е?
Ако пускат наистина продукти на ГР ,ще разгледам.

Общи условия

Активация на акаунт