Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (Козметика от ДМ, Лили и други) - тема 54

• 65 115
  • 744
  •   1
Отговори
# 225
Ари, в коя тема, за придобивките ли? Я метни линк, че да не спамя тук. По принцип от този клас на Офра са ми фаворит, но няма да ти ги препоръчам, защото ще си повече от диско топка Grinning

А сега се сещам, че един вече спрян на Катрис ми е много любим и естествено стоящ. Разбира се, видях го от тази тема Grinning

# 226
  • София
Някой пробвал ли е този фдт, днес ми го предложиха в ДМ, беше на промоция ( която е до утре)?
Скрит текст:
На мен много ми допада този фдт. Мислех, че няма да ми хареса, защото не си падам по озаряващи, ама ефекта от него не е точно такъвя какъвто си мислех. Приятна текстура, приятен аромат (май имаше), задоволителна покривност и чудесен финиш. Пробвай го, има тестери.

# 227
  • София
Брей, тия чорапогащници на Scholl са на супер изгодна цена в dm от утре. Преди месец си взех божов, гледах черните но нещо много черни ми се видяха и се отказах. Ако знаех, че сега ще има такава промоция, щях да изчакам...

# 228
  • Варна
Пробвах го този ФДТ на Буржоа от тестер и го разносих и на мен също много ми допадна. Има SPF, има лек и приятен аромат, ако можеш да си избереш цвят - вземи го, мисля, че няма да те разочарова.
Аз също ще го купя при първа възможност.

# 229
Благодаря Ви! Взех си го, че днес е последния ден от намаленията в ДМ ( около 14 лв). Гледах, суочвах, дано съм нацелила точния цвят. Лошото е, че отивам за едно, а излизам с един куп неща....

# 230
Лошото е, че отивам за едно, а излизам с един куп неща....
Не само ти! Същата съм.  Grinning

# 231
  • Варна
Благодаря Ви! Взех си го, че днес е последния ден от намаленията в ДМ ( около 14 лв). Гледах, суочвах, дано съм нацелила точния цвят. Лошото е, че отивам за едно, а излизам с един куп неща....

Моля те за отзив, щом имаш впечатления Simple Smile

# 232
Лошото е, че отивам за едно, а излизам с един куп неща....

Това е всеобщ проблем. Аз затова вече гледам изобщо да не влизам в ДМ или Лили освен в краен случай Grinning

# 233
Новия каталог на ДМ е качен в сайта.

# 234
Някой пробвал ли е този фдт, днес ми го предложиха в ДМ, беше на промоция ( която е до утре)?

Нещо не мога да си избера хубав, който да ми пасва и все пак да е на поносима цена. Купих си след четене на ревюта на Trend it up , но нещо не ми пасва. Не съм сигурна и много хваления на catrice дали няма да ми изсушава много лицето...
И аз съм се намира да го пробвам, дали ще е подходящ за смесена кожа? Струва ми се,че ще е подобен на Wake me up но Rimmel, с него не се разбрахме.

# 235
Някой печелил ли е от играта на ДМ, която е до 20.02?

# 236
  • Пловдив
Някой печелил ли е от играта на ДМ, която е до 20.02?

Аз не, но веднъж преди мен на опашката една жена спечели на касата кутия на Лореал. Тук в темата някой беше писал, че е спечелил кутия на Голдън роуз и май беше качил снимка.

# 237
Каква е редовната му цена?

# 238
Препоръчайте ми спирала.

След доста изчетени мнения, се спрях на тази спирала на Essence. Очарована съм ( дължина, обем, точно каквото исках) , а цената и беше около 7 лв.

Препоръчайте ми фиксиращ спрей за грим?

На Аура Финс Ми е уникален

# 239
Момичета, ще ми препоръчате ли измиващ гел. 🙂 Кожата ми не е мазна, но е склонна към акне. Искам да почиства добре, без да изсушава. 😊😊

Общи условия

Активация на акаунт