Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (Козметика от ДМ, Лили и други) - тема 54

• 65 139
  • 744
  •   1
Отговори
# 480
Не, не. Не е палитрата. Аз нея съм я хвалила много тук.
Ставаше въпрос за единичен продукт, но не мога да се сетя кой точно.
Помня само, че беше на Аура и че беше със студен подтон. Но сянка ли беше, пудра ли...

Аз в момента доизразходвам прахообразното дуо за контур на llums, но май няма да го повторя.
И наскоро си купих ето този контур стик на Римел
Скрит текст:
Всичко хубаво ама лееееко ми оранжавее тъмния цвят.
Използвам Medium.
Хайлайтъра нещо не мога да го нанеса като хората или просто не е от онези силните бляскави хайлайтъри.
Този е по-подходящ за през деня.

Последна редакция: нд, 17 фев 2019, 01:57 от Меmento

# 481
  • В къЩи.
Бихте ли ми препоръчали безсулфатен шампоан?
 И за невежите като мен,как да разбера кога един шампоан е такъв?

И да похваля един крем https://aviacosmetics.com/produkt/hidratirasht-dneven-krem-avia-30-ml/ Разбрах за него от форума,не му възлагах големи надежди ,но ме изненада супер приятно. Ползвах го около 1-2мес ,през това време кожата ми направо се преобрази,даже колеги (мъже) забелязаха и ме питаха каква е тайната на хубавата ми кожа.
По принцип съм със смесена кожа,дехидритирана, зимата даже леко суха,постоянно си имам по някоя пъпка,зачервена.... Не мислех,че подобряването се дължи на крема, докато не го смених с друг...кожата пак ми се зачерви,започнаха да излизат пъпки.
Не омазнява кожата,даже ако беше малко по-тежък ,нямаше да имам против.Не ми е създавал проблеми и като основа за грим.
Вече поръчах още една опаковка.

# 482
  • Варна
Memento, да не би да става въпрос за това дуо, наскоро от тази тема май си го запазих...

# 483
Да споделя и аз за ружовете - Rimmel имат едни мини палитрички с ружове. Много са приятни. Като цветове и дълготрайност, много ми харесват и не са прашливи. Другите, които харесвам са на Max Factor Creme puff. Те също са страхотни, но на намаление. Grinning Creme puff бронзъра им също е чуден. А другите бронзъри, които харесвам са на Аура - трудно може да се сбърка с тях, плюс е, че са доста количество. Цветът, който имам е Tresure Island. Понякога Аура предпочитам пред Kat Von D палитрата за контуриране.

Единстрено хайлайтър добър не мога да си открия. В момента палзвам на Catrice Glow нещо си беше. Форумно откритие ми беше. Иска ми се нещо подобно, но да издържа малко повече пре деня.

В скрит текст ще сложа снимки на всичко, което споменах.

Скрит текст:

# 484
Подходяща единичка за контур със студен подтон е ружът на Nyx в цвят taupe. Ето го
Скрит текст:

# 485
На Аура бронзърите имаха един в студен цвят, тук го бяха показвали момичета, обаче не помня какъв беше точно...

# 486
Преди година-две Есенс имаха една сянка в цвят taupe(нещо такова)... беше много хвалена.

# 487
Да споделя и аз за ружовете - Rimmel имат едни мини палитрички с ружове. Много са приятни. Като цветове и дълготрайност, много ми харесват и не са прашливи. Другите, които харесвам са на Max Factor Creme puff. Те също са страхотни, но на намаление. Grinning Creme puff бронзъра им също е чуден. А другите бронзъри, които харесвам са на Аура - трудно може да се сбърка с тях, плюс е, че са доста количество. Цветът, който имам е Tresure Island. Понякога Аура предпочитам пред Kat Von D палитрата за контуриране.

Единстрено хайлайтър добър не мога да си открия. В момента палзвам на Catrice Glow нещо си беше. Форумно откритие ми беше. Иска ми се нещо подобно, но да издържа малко повече пре деня.

В скрит текст ще сложа снимки на всичко, което споменах.

Скрит текст:

Кой е предпоследният продукт от снимките?  bouquet

# 488
elian,продуктът е бронзантът на Aura Tresure Island. Simple Smile

# 489
Авиа имат и шампоани с хума без сулфат, но не знаех че ги има в Лили и ДМ. Има ги в някои аптеки. В Лили преди имаше шампоан Конопка, без сулфат, а в ДМ детските тяхна марка са без сулфат.

# 490
LieToMe, благодаря!
Ще проверя, хареса ми!
Хм, аз Авиа не съм виждала никъде по магазини и аптеки. Следя Ингармация /блог/ и оттам знам за бранда.

# 491
Момичета, отзиви за мицеларната вода на Здраве?

# 492
  • София

Ако става дума за Здраве Акне стоп - на мен ми люти на очите и като цяло трудно ми маха спиралата, за самото лице става. Не си използвах цялата опаковка , държа я за резерва... и аз не знам защо. Не бих купила отново.

# 493
Трябва ми изсветлител за ФДТ - някой ползвал ми е тези на Есенс или на Катрис да даде отзиви? Доколкото разбрах, са спрени от продажба, но по сайтовете още ги има и се чудя кой да избера.
Ще изсветлявам доста по-тъмен ФДТ (поне няколко тона, отколкото ми трябват в момента), ако има значение.
Ако се сещате за такъв продукт и на друга марка, приемам препоръки. Simple Smile

# 494

Ако става дума за Здраве Акне стоп - на мен ми люти на очите и като цяло трудно ми маха спиралата, за самото лице става. Не си използвах цялата опаковка , държа я за резерва... и аз не знам защо. Не бих купила отново.
Благодаря!  Попринцип исках нещо, с което да регулирам петънцата от пъпчици, но да не е тоник.

Общи условия

Активация на акаунт