Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (Козметика от ДМ, Лили и други) - тема 54

• 65 148
  • 744
  •   1
Отговори
# 465
  • София
Имам я тази, хубав е туша ама много ми боцкаше четката, хич не си падам по силиконови.

# 466
  • Някъде там
Мнения за този шампоан?

# 467
Mellor & Russell - Simply Essentials се произвеждат в България, от Рубелла. Освен тях имат и други нови линии с добър състав. Имам крема с hemp seed oil - има доста билкова миризма, но е много приятен и попива бързо.

# 468
  • Враца
Мнения за този шампоан?

Щадящ и с хубав състав, обаче косата става като каска твърда и без маска и балсам не може. Не знам защо все не доизмислят състава, да бяха сложили повечко кондиционери. Хубав и евтин шампоан мога да препоръчам този
https://www.google.com/search?q=splend%27or+shampoo&tbm=isch … rc=6tZE4F7ayTg41M:
взех го случайно от магазин Мира, има и балсам и маска, също много добри , цените бяха около 3-4лв. Съставът чудесен.

# 469
Mellor & Russell - Simply Essentials се произвеждат в България, от Рубелла. Освен тях имат и други нови линии с добър състав. Имам крема с hemp seed oil - има доста билкова миризма, но е много приятен и попива бързо.
Много странно - на опаковката на крема за ръце пишеше, че е произведено в UK.

# 470
Мнения за този шампоан?

Щадящ и с хубав състав, обаче косата става като каска твърда и без маска и балсам не може. Не знам защо все не доизмислят състава, да бяха сложили повечко кондиционери. Хубав и евтин шампоан мога да препоръчам този
https://www.google.com/search?q=splend%27or+shampoo&tbm=isch … rc=6tZE4F7ayTg41M:
взех го случайно от магазин Мира, има и балсам и маска, също много добри , цените бяха около 3-4лв. Съставът чудесен.
Наистина ли става твърда косата? Аз си търся такъв шампоан, тъй като моята е по принцип мека и с повечето шампоани става още по-мека...

# 471
  • София
Произведено в EU за Mellor&Russel с адрес в UK. Tва пише.Rolling Eyes

# 472
  • оттам, откъдето започва България
Някоя от съфорумките ползва ли крем Арома с колаген Омега 3 за 40+ и би ли споделила мнение.
И аз се сетих да пазарувам в края на промоцията, но може пък да е останал някой друг крем.Smirk

# 473
Някоя от съфорумките ползва ли крем Арома с колаген Омега 3 за 40+ и би ли споделила мнение.
И аз се сетих да пазарувам в края на промоцията, но може пък да е останал някой друг крем.Smirk
На майка ми купих и ѝ харесва Hands Plus1

# 474
  • оттам, откъдето започва България
Благодаря ти! Flowers Hibiscus

# 475
  • Враца
Мнения за този шампоан?
Скрит текст:
Наистина ли става твърда косата? Аз си търся такъв шампоан, тъй като моята е по принцип мека и с повечето шампоани става още по-мека...

Да си кажа честно не знам, след измиване с него не можах да си бръкна изобщо в косата и все едно имах каска, дали може само по шампоан не знам. Но пък интересен въпрос, накара ме да се замисля и аз не харесвам твърде мека коса. Ако се реша до пробвам така, ще пиша резултата.  

Последна редакция: сб, 16 фев 2019, 22:52 от bubanka

# 476
  • Сливен
Мнения за този шампоан?

Ползвах повече от половината от този с алое и круша,освен че косата ми става супер твърда ми се раздразни скалпа и ми се появиха болезнени пъпки по главата.

# 477
Мацки, някоя от вас беше споделила, че използва за контур продукт на Аура, даже и снимка мисля имаше качена. Но кой и какъв беше продукта (бронзър, единична сянка, руж, тъмна пудра?!)

# 478
Палитра за контуриране на Аура с 4 цвята.

# 479
  • Варна
Като стана въпрос за скулптуриране, да попитам и аз за ТРАЕН руж, бронзър и контур.
В момента за бронзър съм с един нов на Есенс, мирише на кокос. Руж на Тренд ид ъп /както и да се пише/. Ружът е мн приятен цвят, но почти няма цвят в/у кожата. Преди си бях харесала много, един цвят на Аура. Ударих му дъното.. Взех си нов и ядец, цветът не е същия.
Отделно, трайността на бронзъра и ружа са никакви - като се погледна след.. и аз не зная колко време, всичко е изчезнало.

Общи условия

Активация на акаунт