Професионални серии за коса - тема 124

• 74 437
  • 799
  •   1
Отговори
# 120
Lirena Hug с виолетовите няма как да сгрешиш. Те са най-силните и покривни пигменти за побелели коси.
Ако прецениш, че искаш по-естествен цвят с виолетов оттенък ги смеси 50/50, но и само 33/66 ще е супер! Blush

# 121
  • София
Не знам дали въпросът ми е за тук, но ще опитам. Моля, препоръчайте щадяща боя за вежди, която мога да ползвам в домашни условия.  Косата ми е боядисана с номер 7 и имам кафяви очи. Какъв цвят се препоръчва за вежди? Предварително благодаря.

# 122
  • Пловдив
Lirena, ако косата е почти черна, аз мисля , че цветът ти няма да мръдне и ще боядишеш само белите коси във виолетово.

# 123
ето линк с мнооого различни формули за смесване на бои и получаване на цветове. https://behindthechair.com/formulas/
armira, базата на Лирена щом е 3, няма да стане лилава само в корените защото и боята на Вела е на ниво 3,което значи че е микс от базова 3ка+виолетов пигмент. Достатъчно тъмно е за да не личи на няма и 1 см израстнал бял корен. Спокойно в корените може да се продължи с боя със същата база,но с различен нюанс пигмент,поне докато се поотмият дължините и леко изсветлеят до към 3/5-4 дори, и тогава вече може да се получи изцяло това, което е 33/66.Бих препоръчала за корените амонячна, а за дължините безамонячна от сорта на Диа, защото имат много по-силни "тон върху тон" пигментни оттенъци.

Последна редакция: нд, 03 фев 2019, 11:25 от Анонимен

# 124
  • Някъде там
Кити, както  винаги си много полезна .Heart

# 125
  • Пловдив
Кити, в линка има прекрасни цветови комбинации ❤ На човек да му се прииска да се боядиса на мига😎

# 126
Момичета, много благодаря!
Мисля да опитам направо с 33/66 , докато корена е все още под 1 см, за да не е фрапираща разликата, ако все пак стане гаф Blush
А боята  Диа  никога не съм ползвала, дори разбрах за нея съвсем скоро от тази тема.
Може ли линк?

# 127
https://www.arlen.bg/product/2401/boya-za-kosa-loreal-profession … ksidant-75ml.html - ето, това е Ричес за вече третирана коса, а тази която е DiaLight е за естествена или нетретирана с боя коса. Hug

# 128
Благодаря,  swetty kitty, но не намирам виолетово тук.
Ще ти пиша на лични, за да не става тук  Blush

# 129
Кити, страхотен сайт! Бях го виждала преди в salongeek.com, но го бях забравила! Благодаря, че го сподели.

Понеже флътършай нещо е на вълна промяна, реших да споделя един от любимите ми цветове и прически евър:

Цветът плюс формата са един път. Та.... флътър, ако търсиш вдъхновение и ти отива подобно нещо... предлагам ти това вместо лилавеещи отенъци :Д

# 130
Хмм, шоколадови и медени кичури на по-тъмна и студена основа - да, наистина е много интересна комбинация, но е само за салонна подръжка всеки месец :/ защото освежаването на цветовете изисква забъркване на 3 вида бои по отделно, а боядисването едновременно с всички е голяма мъка Grinning Sweat Smile
Bananadana  аз от него добивам най-ясна представа за всичко... много готино са го направили, дори човек малко да разбира от колористика му става ясно като се видят комбинациите Hug

Последна редакция: нд, 03 фев 2019, 19:27 от Анонимен

# 131

А ето това ми е на мен мечтата за това лято, живот и здраве след предизвикателството Blush Корените няма да пипам, а русото Ще го направя с боя, която всеки месец ще наплъстявам + тониране с леко розовичко пигментче Blush Heart

# 132
Кити, това може ли да стане върху черна коса, дори и само краищата?

# 133
Здравейте момичета 🌹Бихте ли споделили продукт за оформяне на къдрици, от който сте доволни. Косата ми по принцип е чуплива, но някак си не успявам да ги оформя добре, става ми бухнала, без изразени къдрици.

# 134
Кити, това може ли да стане върху черна коса, дори и само краищата?
Ъъъ, да.
 и то
Техниката на точно този балеаж е много щадяща! Само, че косата на мацката е по-скоро на ниво 4. От черно ниво - 1, ако искате да стане от един веднъж задължително с КолорПлекс или Олаплекс, и продуктът за изсветляване задължително да има син пигмент като съставка защото изсветлената част е почти в границата на максимумът. Сиреч до бяло без остатъчни рижави или жълти, пигменти. Тонирана е със сива боя-коректор, вероятно амонячна,сложена е и  безамонячна прозрачен гланц. Много зависи каква е вашата коса, ако е дебел и дълъг косъм, с дебел пласт насложен черен пигмент, може да не се получи от един веднъж бяло сивото. И с цел да се запази косата, може да се наложат до максимум 3 процедури за изсветляване през 2 месеца поне.

Последна редакция: нд, 03 фев 2019, 20:28 от Анонимен

Общи условия

Активация на акаунт