Професионални серии за коса - тема 124

• 74 448
  • 799
  •   1
Отговори
# 135
  • Някъде там
Имам близка приятелка с дълга коса до кръста.Боядисва  в пепелно кестеняво и дума не дава да се продума за балеаж,омбре или подкъсяване.
Направо ме изумява .Ако бях аз да съм изтормозила тази коса.
Чудя се как е толока постоянна и как не се изкушава.
Прави се с 5.17 на лакме.

# 136
Коя зодия си 😁 Предполагам някой Овен, имам 2 приятелки Овен и си сменят косите като настроенията общо взето. :Д Шегувам се донякъде де.... От друга страна има н1каква мистика в това :Д

По темата-серумът на терапист не съм ползвала, понеже ми изглежда неизгоден. Толкова ли е специален? Сравнете го с нещо, дами. Simple Smile

# 137
  • Някъде там
Коя зодия си 😁 Предполагам някой Овен, имам 2 приятелки Овен и си сменят косите като настроенията общо взето. :Д Шегувам се донякъде де.... От друга страна има н1каква мистика в това :Д

По темата-серумът на терапист не съм ползвала, понеже ми изглежда неизгоден. Толкова ли е специален? Сравнете го с нещо, дами. Simple Smile
Нищо общо няма със зодията ми.
На периоди съм.
Минала съм през всички цветове, от русото до червеното , черно, лилаво, омбре , балеаж .
О дълга до супер къса коса .
От две години съм се поуспокоила и не правя експерименти, само се каня и накрая пак взимам 5 цата.Най - много да вкарам някое тънко кичурче( и в момента имам такива- по карамелени кичури в косата) Simple Smile .
Сега пак искам да експериментирам, но най вероятно ще си остана само с желанието .
Много харесвам розовеещи и перлени цветове за коса .
И понеже съм на тази тема за бои , много ми похвалиха боята на лореал луo в цвят 5.0 .
Косата стояла като гланцирана след тази боя и била доста щадяща.
В темата се спомена за нея и ще помоля за по подробно описание като усещане на скалпа, консистенция на боята и т.н Simple Smile

# 138
Розовеещите и перлени цветове на Луо немога да коментирам, но сега и на мен ми влезнаха в главата. Боята е наистина много щадяща, дори вече нямам търпение за следващото боядисване, а това не ми се беше случвало отдавна.
Пробвала съм 6.3 , след боята и измиването, косата ми беше като след гланца на Dia Clear.
Като консистенция ми се стори нормална, бих я сравнила с Иноа, виждат се като масла вътре в боята. От едно боядисване обаче трудно мога да дам още отзиви, следващия път ще съм по наблюдателна, че подходих малко безралично, като за първо ползване.

merym16 - За оформяне на къдрици -  доволна съм от Kerastase Curl Ideal крема, нанасям го на мокра коса и изсушавам с най-ниска степен на сешоара, също много хубав продукт е Тиги Foxy Curls (топката).

Последна редакция: пн, 04 фев 2019, 15:04 от Karamele

# 139
Аз съм малко обсебена от това натрупване на боя в дължините с цел заздравяване и тая боя Луо я видях в събота в нета, та се замислих дали е подходяща за това. По принцип не искам промяна на цвета по дължините -  с руси кичури съм и искам само напластяване на цвят, та гледам към много светло руси цветове.
Миналата седмица се боядисах с Диа Лайт 9.02 и както ми се струваше много светла, така ми потъмни малко цвета, но нали падала бързо и не е сериозно.
Та сега се колебая коя да е следващата - Диа Лайт цвят или безцветната им - дали ще ми даде здравината на косъма, която целя? Иначе на Диа ми хареса, че е киселинна реакцията на боята и затваря кутикула, та дали ще ми заблести повечко от безцветната? Но пък дали ще "попълни" обезцветените коси?
Освен това и тая Луо, а и Кастинг загледах, дайте съвет някакъв. Ориентирам се към 9-ки и 10-ки.

В темата за предизвикателството Рапунцел ще дойда малко по-късно, че с тия снимки е проблем - цял ден седях с Олаплекс под шапка.

# 140
Термо крема на Олиосета предлага ли се на друго място освен Златна рибка? Няма го налично в сайта, а моя е на привършване ... Sad има наличен "Крем със заглаждащ ефект Alfaparf Frizz Control Smoothing Cream" , но не съм ползвала и не знам дали ще се разбере с косата ми...

# 141
  • Варна
 Ще го заредят ...Олиесета е от най-продаваните им марки. Не съм я срещала в друг магазин. Нектар термик е близък като действие,но цената му  е  Shocked Shocked Laughing. Ако ще купуваш друго термо пробвай Напура и си мисля,че няма да се разочароваш.

# 142
  • Някъде там
Термо крема на Олиосета предлага ли се на друго място освен Златна рибка? Няма го налично в сайта, а моя е на привършване ... Sad има наличен "Крем със заглаждащ ефект Alfaparf Frizz Control Smoothing Cream" , но не съм ползвала и не знам дали ще се разбере с косата ми...
Пиши им на ЛС на фейсбук страницата им.
Винаги са се отзовавали и ако нещо не е налично в онлайн магазина го изпращат от някой от магазините .
Толкова ли е добър ,че ще го подновяваш? Simple Smile

# 143
Харесва ми..сравнен със спрея на CHI е в пъти по-добър за мен. Иска ми се да го подновя или да пробвам нещо в същата ценова категория, защото ако не ми допадне не искам да затварям много пари.

В бързината не поднових олиото от същата сериа на Олиосета и си взех на OGX  - нищо общо! Олиосета беше в пъту по-добро и леко, а това на OGX е някак отежняващо и същевременно не прави нищо!

# 144
Здравейте, извинявам се, ако въпросът ми не е по темата- можете ли да ми препоръчате електрическа четка за обем.

# 145
  • Варна
Харесва ми..сравнен със спрея на CHI е в пъти по-добър за мен. Иска ми се да го подновя или да пробвам нещо в същата ценова категория, защото ако не ми допадне не искам да затварям много пари.

В бързината не поднових олиото от същата сериа на Олиосета и си взех на OGX  - нищо общо! Олиосета беше в пъту по-добро и леко, а това на OGX е някак отежняващо и същевременно не прави нищо!

В същата ценова категория е термото на Напура. Добро е,но е олио не крем. Не утежнява и е един от любимите и най-хвалени продукти в темата. Олиесета и аз го харесвам. За мен е съпоставимо с Нектар термик като действие. Ако си много на зор имам почти цяло,което така си стои. Заринах се с финиши заради пустата Ланза  Laughing. Откакто я имам рядко нещо друго успява да се класира  Laughing.

# 146
  • пловдив
Здравейте . И аз да попитам относно боядисването. Боядисвам се тъмен кестен 3-ка,понякога смесвам с 4-ка.
Иска ми се ,обаче да постигна по-пепеляв цвят ,тъй като сега имам един леко червеникав отенък ,който много ме дразни .
Също да попитам как се справяте с белите коси покрай слепоочията. Нямам много,но при тъмна коса доста се виждат. Каквато и боя да ползвам си се появяват и единственото решение е да ги отскубна с пинсета.

# 147
  • Някъде там
Ланза също имат термозащита ,Принцеса използвала ли си някоя от техните термозащити?
Имат за права коса ,но не мога да разбера с фиксация или без е .За крема пише,че е с фиксация,но спрея?
https://www.zlatnaribka.com/lanza/healing-smooth-za-izglazhdane- … mal-defence-spray за тази питам Simple Smile Или да заложа на добре изпитаната напура отново Simple Smile
И да попитам някой пробвал ли е продуктите на PH,по конкретно ме интересуват маски и серума им за косопад .
Също ще помоля за съвет за тинейджърка,за подарък ,крем или олио за цъфтящи краища.
Сетих се за серума на маракеш,но с каква маска да и го комбинирам?С тази на маракеш?

# 148
  • Пловдив
Маската на Маракеш (чудо) за мен е богата и маслена, не знам дали няма да дойде силна. Само като идея - червеното Tigi.

# 149
И аз имам питанка Simple Smile Колебая се между кератиновото масло и серума с нийм на Ланза.Кое според вас е по-добрия финиш и как въздейства върху косата?Само китосва или наистина имат оздравяващо действие върху косата.Между другото имам позната ,която започна да ходи от 8,9 месеца в салон,който работи само с Ланза/бои и всичко последващо/и за този период си отгледа такава коса,каквато за пет години не успя.Най-вече това ме насочи да проуча тази козметика не само на теория,разбира се 😊🌹

Общи условия

Активация на акаунт