Професионални серии за коса - тема 124

• 74 387
  • 799
  •   1
Отговори
# 75
Абсолютно ЗА нова тема. Според мен юни месец краен срок е удачен вариант. Точно за лятото Simple Smile))

Последна редакция: пт, 01 фев 2019, 13:10 от bonibon_

# 76
# 77
Kérastase Sérum Oléo-Relax и Kérastase Discipline Fluidissme Spray в комбинация, преди сушене и преса! Изключително съм доволна. Помага за лесно разресване и предпазва от топлината.  Миришат страхотно и омекотяват косата. Серумът го използвам отново, след като съм приключила с пресата или сушенето. Преди, когато косата ми беше доста повредена, ползвах Kérastase Resistance Sérum- това беше единственият продукт, който предаваше мекота и изглаждаше изгорелите ми начупени краища. Уникален продукт!
 Аз съм с гъста, суха и начупена- никаква коса, която изисква "оправяне", след всяко миене. Цял живот съм била къдрава, но косата ми се измени преди няколко години, отдавам го на хормони. За шампоан и балсам в момента ползвам John Frieda Frizz Ease Forever Smooth, много съм доволна. Ползвала съм почти всички продукти на Керастас за миене на коса- не съм особено впечатлена, харесваше ми Kérastase Discipline- шампоанът, но той е много силен и започна да ми омазнява косата. Другите им шампоани и балсами, изобщо не ми харесаха. Ползвала съм L'Oreal Professionnel Absolut Repair Lipidium шампоан и балсам- ужасни! Купувах си Redken Extreme няколко пъти, пробвах и други техни продукти, но нещо не ме кефят особено.

# 78
  • Пловдив
Бройте и мен в предизвикателството 😊
През ден мажа стимуланта на икаров и слагам ампулите на Напура за разтеж.

# 79
Момичета, помагайте!Плаче ми се.Преди 10 дни в салон се боядисах с боя Наши-по съвет на фризьор с шоколадово кафяво  6.3 върху омбре с руси краища и кестеняви корени.Беше много добре, като излязох от салона, но сега след 2 измивания косата изглежда на слънце много червена.Какво да правя?Не искам червена коса.Има ли начин да направя нещо или трябва да изчакам месец, за да се поизмие боята? Sad

# 80
Сложи 6.00 отгоре или 6.1 или 5.1. Под червена вероятно оимаш предвид рижавееща. .1 при лореал неутрализира оранжево и ще се получи пепелно или леко топло до неутрално.

# 81
bananadana, т.е. няма нужда от обезцветяване така ли?

# 82
Не съм фризьор, но това категорично мога да го отрека. Обезветяване в никакъв слуачай. Червеникава коса много лесно се оправя с неутрализиращ цвят. Тониране ли беше или безамонячна боя или амонячна?

Избери си марка и от нея си избери ниво-примерно какво целиш. 6.3 при повечето марки е супер рижаво на кестенява коса, особено ако не е само тонер ами перманентна амонячна или безамонячна боя. Та.. в зависимост от това колко тъмна искаш да станеш... аз бих сложила комбинация от 6.00 и 6.1 на лореал или 5.00 и 6.00 на лореал 50-50%. И ако искаш шоколад,.за да не става рижаво според мен слагай микс от различни цветове към 6.3 или просто по-балансирана формула. Всяка боя е малко по-светла от деня във фризьорския салон. Измиват се и по-добре да се сложи малко 6.00 към формулата или нещо неутрализиращо. Но аз не съм фризьор, а експериментатор.

Може би някой има друг отг.

# 83
  • Пловдив
И при мен го има този ефект, с червенеето на слънце. Неизбежно е. Ако не се възприемаш, просто не избирай такъв цвят. Изчакай, ако можеш поне още малко време и сложи нещо пепелно.

Последна редакция: пт, 01 фев 2019, 16:51 от *dreamer*

# 84
Сдобих се с промо комплект Маракеш и маска и ампули Лалга.
За шампоана знаете, че ми е много любим.
Надявам се и останалите продукти да се харесат на косата ми.

# 85
Момичета, помагайте!Плаче ми се.Преди 10 дни в салон се боядисах с боя Наши-по съвет на фризьор с шоколадово кафяво  6.3 върху омбре с руси краища и кестеняви корени.Беше много добре, като излязох от салона, но сега след 2 измивания косата изглежда на слънце много червена.Какво да правя?Не искам червена коса.Има ли начин да направя нещо или трябва да изчакам месец, за да се поизмие боята? Sad

6.3 не е шоколодаво, а златисто. Според мен са ти предложили това което имат, а не това, което трябва. Ако искаш прати ми снимка на ЛС, да видим какво се е получило. 

# 86
  • Варна
   Направо сте изписали света  Hug Laughing. Ще ме уморите с тия предизвикателства  Laughing. Ще ви следя обаче с интерес.....
  Според мен изключително важна е грижата за скалпа,за да расте косата здрава и плътна и същевременно внимателна поддръжка на дължините,за да не се налага подстригване често.
   bananadana и аз вчера бях на фризьор за връхчета и да ми оформи малко кошницата,че четири месеца не беше виждала ножица  Laughing. Реално нямаше нужда от подстригване защото нито цъфти нито се къса,но за четири месеца реално израстна 10-те сантиметра,които отрязах предния път  newsm78. За мен това е супер бърз растеж и го отдавам на спреят за фуликули на Меди плюс максихеър с биотин,които пия чат пат/пих ги два месеца редовно заради оня идиотски косопад/. Да си кажа,че не целя бърз растеж. Просто искам здрава коса. С всичките грижи,които полагам я имам слава богу. Гледам да я пазя,защото съм в една не особено благоприятна възраст и се ужасявам от това,което се случи с познати след 45-тата година.

# 87
Джулия, ако искаш да падне боята може да опиташ с маската с вит.С На мен ми помогна като сложих черно и след 2 седмици реших, че не го искам  Joy

# 88
  • Пловдив
При мен боята пада от Афроджи стъпка 1 , буквално пада в мивката.

# 89
Благодаря ви за разбирането момичета! Ето снимка на косата от днес с въпросния цвят 6.3.

Общи условия

Активация на акаунт