Професионални серии за коса - тема 124

• 74 421
  • 799
  •   1
Отговори
# 90
Аз съм сваляла боя с маската с витамин С.

# 91
Аз съм сваляла боя с маската с витамин С.

+1

# 92
  • пловдив
За мен през 2018 откритието бе Еластисайзъра на Ф.К.
За 2019 за начало искам да ползвам шампоана за блясък на Олиосета и ампулите също.

# 93
Аууу ама то си е направо червено. Не оранжево даже... каква е тази боя Наши хм. С лореал съм почти сигурна, че не би се получило така. При това положение сложи подобре само чист цвят 5.00 или 6.00 или 5.00 с 50% клиър на лореал диа ричес примерно, защото 00 цветовете съдържат всеки един друг цвят в себе си-като зелено, синьо и лилаво и те неутрализират. Практически на това червено му трябва нещо със зелено, за да го махне. Синьото няма да се справи, прекалено червено е. Т.е. натуралните цветове са твоите 5.00 или 6.00.

# 94
Даже може направо една 6ца CoolCover на Мажирел. Но трябва да се изчака да се поизмие малко Наши-то, може би след месец....

# 95
  • Пловдив
Момичета, в момента в ЗР Ш и М Лалга са намалени с 20%. Наистина ли са по-добри от Мароканойл, Керастаз, Алтерна...? Тези суперлативи в сайта на ЗР са ми леко съмнителни. На вас, вярвам! След повече използване, как ги определяте? От вчера търся мнението на Fluttershy, тя не беше доволна, но не го откривам.

# 96
  • Варна
  *dreamer* различни са....Да кажем,че не са жизненоважни и първостепенно нужни,но са хубави продукти от висок клас. Балансирани,приятни за използване особено ако харесаш аромата защото е силен и се задържа с дни. От позицията на няколко месечния ми опит ще кажа,че са ми на кантар с Ланза Кератин като ланза е едни гърди напред в класацията при мен заради страхотните финиши.

# 97
Може и без Лалга Simple Smile Ароматът, наистина се задържа със дни и аз го харесвам. И с Лалга и без Лалга/плюс останалите купища продукти от висок клас и добри витамини и серуми и ампули и начин на хранене и пр. / моята нетретирана коса все си цъфти и не ще да расте Simple Smile

# 98
По повод на обсъжданото в предната тема подсушаване на косата с кърпа, малко се поразтърсих в родните онлайн магазини и вижте какво открих: https://www.zoya.bg/%D0%A2%D1%8E%D1%80%D0%B1%D0%B0%D0%BD-%D0%B7% … %D1%81%D0%B0.8549  (тюрбан за подсушаване на коса)
Вече го поръчах (заедно с още 10001 масла и билкови смеси за коса Smile) и смятам да го пробвам - пише, че не уврежда структурата на косъма.

# 99
Преди и след Олаплекс терапия с какви продукти е най-добре да се измие косата?

Последна редакция: сб, 02 фев 2019, 13:45 от bonibon_

# 100
Момичета, за Ланзоманите:
 получих това от агорабюти

Моля ви, препоръчайте ми хубави витамини за коса.
По принцип се насочих към тези на Фито, но ще се радвам ако някой сподели мнение, като цяло за продукти от които не боли стомах Grinning

# 101
  • Варна
  bonibon_  преди терапия Олаплекс задължително мия с ДПШ. След нея незнайно защо си бях решила,че е хубаво да се ползва хидратация  newsm78 и винаги ми се е отразявала добре. Следващитя път обаче ще пробвам с Ланза Кератин.

Кити това,което при мен видимо повлиява растеж,косопад и визия е Максихеър с биотин. Чистият биотин също,но от него се обринах като пубертет и не повторих.

# 102
 bonibon_  преди терапия Олаплекс задължително мия с ДПШ. След нея незнайно защо си бях решила,че е хубаво да се ползва хидратация  newsm78 и винаги ми се е отразявала добре. Следващитя път обаче ще пробвам с Ланза Кератин.

Кити това,което при мен видимо повлиява растеж,косопад и визия е Максихеър с биотин. Чистият биотин също,но от него се обринах като пубертет и не повторих.
Принцеске, благодаря ти!
Аз нямам косопад, просто е много слаба и подрастващата не успява да достигне дължина преди да се скъса. Така де, с кит-овете всичко вече е супер, но ми се искаше и вътрешно нещо да й помогна да се заздрави.
 Досега никога не съм пила нещо по-различно от Мултивитамини и то или на Допелхерц или на American Health, просто защото нямат в тях слепващите вещества,които да ми дразнят стомаха. По принцип и в тях има биотин,вит А и Е, ама не съм забелязала да ми се подобрява структурата на косата Grinning
Виж, мога да вдигна две ръце за бирената мая на кучетата ми - за един месец с нея те всичките са с толкова лъскава, силна и здрава козина, че не мога да опиша Grinning
Сега не знам и аз, със сигурност трябва Биотин, вит Е и А...за Омегите съм на кантар, но Би ми било интересно да прочета кой от какво е доволен и какви ефекти има

# 103
Аз също преди време пих добавки - веднъж Биотин и след известно време някакви Омеги. И двата пъти се изпъпчих лошо и ги изхвърлих. Пия витамин ц, мултивитамини, магнезий, калций, цинк, калмацин, но не редовно, само от време на време. От тях някакви негативни ефекти не съм забелязала, но честно казано и позитивни конкретно на косата не съм видяла. Смея да твърдя, че от магнезия се чувствам много добре физически.

# 104
  • Някъде там
Момичета, в момента в ЗР Ш и М Лалга са намалени с 20%. Наистина ли са по-добри от Мароканойл, Керастаз, Алтерна...? Тези суперлативи в сайта на ЗР са ми леко съмнителни. На вас, вярвам! След повече използване, как ги определяте? От вчера търся мнението на Fluttershy, тя не беше доволна, но не го откривам.
Да,не ги харесах.
Докараха ми сухота не ги усетих достатъчно подхранващи.
Задуших се в аромата им.Не е по мой вкус.
Но това за ароматите е относително и не на всеки се харесва едно и също.
Признавам си ,че съм пристрастена към ланза кератин,нищо друго след нея не ми харесва .
Да ви попитам какво би се получило ако смеся 5.0 диа рич с 5.12 ?

Общи условия

Активация на акаунт