Професионални серии за коса - тема 124

• 74 437
  • 799
  •   1
Отговори
# 105
На мен преди време ми действаше добре на косопад Мерц специал дражета.

Да попитам - купих си какаово масло от ДМ, на Драгон. Вътре много леко жълтее, и освен на какао ми се струва, че мирише и на леко кисело. Така ли трябва да е?

# 106
  • Пловдив
Fluttershy, 1:1 ли искаш да ги смесиш?

# 107
Еми ще се получи нещо със студен червеникав или дори лилавеещ/патладжанен отенък вероятно. Не виждам смисъл от .12, освен ако не го целиш умишлено.

# 108
На мен преди време ми действаше добре на косопад Мерц специал дражета.

Да попитам - купих си какаово масло от ДМ, на Драгон. Вътре много леко жълтее, и освен на какао ми се струва, че мирише и на леко кисело. Така ли трябва да е?

Каковото масло е с доста дълъг срок на годност (няколко години), така че малко вероятно е да се е развалило... Все пак е странно, че мирише на кисело, може би е въпрос на възприятие. Иначе, да, леко жълтее, далеч не е чисто бяло като кокосовото. Wink Също е и доста по-твърдо.

# 109
  • Някъде там
Fluttershy, 1:1 ли искаш да ги смесиш?
Не държа да е 1:1 .
Искам да не е натурално а с отенък,перлено,ягодово.

# 110
  • Пловдив
Според мен, сложи от 5.0 по-малко  щом не искаш натурален цвят. Вероятно 5.0 го слагаш за покритие на бели коси?

# 111
  • Някъде там
Според мен, сложи от 5.0 по-малко  щом не искаш натурален цвят. Вероятно 5.0 го слагаш за покритие на бели коси?
Да,точно така.

# 112
Ами щом искаш подобен розовеещ отенък... значи е добър избор.

# 113
  • Някъде там
Благодаря, ще помисля.Накрая ще отида с бонд фюзън да мръднем цвета и да направя това

Харесах и това видях е от анонимен потребител в една от темите.Хареса ми много.

# 114
Не знам дали тук е мястото да попитам, но ако не е предварително се извинявам ....
Пия хормонални таблетки Дуфастон от 2 години... за по 10 дена всеки месец.... от около половин година косата ми от силно чуплива се превърна в абсолютно права.... Мислите ли че е възможно да е от тях и какво бихте ме посъветвали 😔

# 115
  • Пловдив
В темата за Дуфастона не съм чела за такъв проблем. Самата аз съм пила, не съм имала проблем от такова естество.
Не пречи да погледнете темата и да попитате и там.

Последна редакция: сб, 02 фев 2019, 19:49 от armira

# 116
Значи да търся причината някъде другаде... просто не знам какво може да е.

# 117
Може да е от всичко. Хормоните влияят доста И на текстурата на косата.

# 118
Много съм доволна от витамините за коса на DM.  Добре ми се отразяват на косата, кожата и ноктите. Комбинирани са и с добра концентрация. Косата ми става по - жива и не толкова суха.

# 119
Много харесвам този цвят на Wella koleston .

Но имам много голям процент бели коси и боядисвам корен на 20 дни.
 С 3/00  съм от доста време.  Цветът се води тъмно кафяво, но всъщност си е почти черен. Ето това е 3/0

Чудя се  да смеся  ли 3/00  с този 33/66 или направо с 33/66 да опитам.  Обаче се притеснявам дали ще покрие добре корена.

Последна редакция: нд, 03 фев 2019, 03:07 от Lirena

Общи условия

Активация на акаунт