Професионални серии за коса - тема 124

• 74 505
  • 799
  •   1
Отговори
# 210
Здравейте!
Искам да попитам нещо, което ми е важно, за да не объркам нещо.
Косата ми е средно къс боб, боядисвана до миналата година в черно.
Още първите дни на януари ми боядисаха новоизрасналата коса с Алфапарф Еволюшън, смес от номера  6,1 и 7,1. Сега ми предстой отново да се боядисам, защото няма и помен от януарскито мазане. Искам да си го направя у дома. Мисля да взема 6,23, само, + оксидант 30vol. 30 добре ли е?
И другият ми въпрос е,  необходимо ли е да си взема шампоан против жълт отенък/за матиране?
Скрит текст:
Защо с 30 vol? какъв цвят е вашата естествена коса, покажете снимки?

# 211
  • В един копнеж!
Тъмно кестенява, но вече ми е страшно прошарена с бяла коса.

# 212
Здравейте, момичета,
Знаете ли къде мога да намеря шампоана на Kerastase Chronologiste в опаковка 1000ml?
Никъде не мога да го открия, ако може някой да ми помогне ще съм много благодарна Simple Smile))

# 213
# 214
Голдуел са слаба ракия. Ползвала съм 5-6 продукта от марката, но ми се струват доста редички и неефективни. Като че ли са от старото немско поколение, евтина химия, която да замазва. За мен са на ниво супермаркет. Като цяло ми се струва, че марката в световен мащаб е залязваща. Едва ли бих се изкушила да си купя нещо някога повече
Мерси, отказах се...заложих на сигурно и си поръчах маска Мароканойл кафявата капачка...
Но трябва да си взема и шампоан, а този на Мароканойл много ми заплита, някой подходящ за измиване преди  тази маска може ли да ми препоръчате? Разплитане и хидратация целя.
Заглеждам изглаждащия на Епруваж и Хронолоджист...

# 215
https://www.oway.it/en/products/
ето линк,всеки може да се запознае Simple Smile
не само боя/безамонячна/ ,а и цялостна грижа за косата-измиващи продукти,маски ,терапии,серуми-ВСИЧКО
Не мисля ,че има по добра професионална козметика на пазара.
Ако някой иска да пробва-пуснала съм в размените хидратиращ шампоан и маска.
Тази козметика се предлага в зелените салони в страната-вече станаха доста,но то от хубавото кой бяга Innocent
Много изчистени продукти, ползвам серума https://www.arlen.bg/product/9471/serum-za-suhi-i-tsaftyashti-kr … g-drops-50ml.html за няколко ползвания се превърна в любим продукт. Боята ще ми бъде също много интересно да я пробвам, но ще изчака за сега.

Aurora_Borealis С 30 вол. ще получиш по-светъл цвят, според мен задължително продукт за матиране с него ще убиеш леко жълтото. Честно казано немога да разбера логиката, хем не трябва да е жълто, хем избираме златисти отенъци. Алфапарф го водят 6.23 "Iced Coffee" като добавим, че има и прошарена коса, според мен 20 вол. е по-добрия вариант.

asia_18  Скоро някъде из Бг сайтовете гледах литър Chronologiste, ще потърся пак и ако открия ще ти пиша на л.с. По чуждите със сигурност има.

арсен Маската на Голдуел е хубава, с интересен розов цвят и много приятен аромат като на ягодки. Подходяща е за гъста коса, има добър изглаждащ ефект, освен подхранването и предпазването на цвета. Немога да я определя по съства много добре. Снимах го, ако някое от момичета може да помогне да каже.
Скрит текст:

# 216
  • Стара Загора
Мога ли да комбинирам маска Chronologiste с изглаждащия шампоан на Eprouvage или на Керастаз за боядисана коса? В момента ползвам маската с шампоан Densifique и косата ми се чувства добре, но шампоана свършва и искам да пробвам някой друг.

# 217
Аз предпочитам да използвам серии,не да комбинирам едно с друго

# 218
  • София
Шампоан Рефлекшън и маска Хроноложист не е добра комбинация, изпробвано. Обратния вариант е ок.

# 219
Здравейте, за след родилен косопад кой шампоан е по-подходящ - Напура С2 Енерджи, Стамиген или Анаген. И има ли смисъл да го изполвам и преди да родя Simple Smile

# 220
  • Стара Загора
Шампоан Рефлекшън и маска Хроноложист не е добра комбинация, изпробвано. Обратния вариант е ок.
Благодаря за отговора. Значи ще си взема шампоана от серията.

# 221
Подкрепям!

# 222
И аз не разбрах защо топъл нюанс след 6.1 и 7.1? Какво се цели, каква е основата? 30 волюма е 9% - вдига до 3 тона.

# 223
Може ли да ми препоръчате шампоан за бързо омазняваща се коса. Мия я през ден, но още в средата на втория ден се замазнява и изглежда кофти. Досега използвах продукти за обем /на Milkshake, a в момента съм на Body building на ФК /, но явно не са моите продукти. Еластисайзерът ми допадна по отношение на блясък, но до там. Не е някакъв уау продукт за мен.
Аз от съвсем скоро ползвам професионални шампоани, но... Косата ми е същата като твоята, купих си шампоана за мазна коса на Лакме- не струва, взех си и на Лореал за обем- нищо, взех си и този на Чи с коприна- на първия ден косата беше супер, на втория не чак толкова, но като цяло е хубав шампоан.

# 224
  • пловдив
Момичета,аз пък исках да попитам дали някой от вас са ползвали шампоана на Лореал за чувствителен скалп.
Преди години мисля,че във фризьорски салон ме измиха с него и останах доволна ,но не съм сигурна.

Общи условия

Активация на акаунт