Професионални серии за коса - тема 124

• 74 498
  • 799
  •   2
Отговори
# 510
И аз чакам някой ден да се реша и да изпукам един Дайсън. Whistling

# 511
macadamia0  съжаляваме те безкрайно, та чак до завист! Joy
още от дете си мечтая да нямам нужда от тези 2 инструмента.... Joy

# 512
macadamia0  съжаляваме те безкрайно, та чак до завист! Joy
още от дете си мечтая да нямам нужда от тези 2 инструмента.... Joy
👌💐😁

# 513
  • Варна
Рибката пуснали 20% намаление.Спреят за фоликули на Меди-стара цена 60.90лв. Миналата седмица го взех за 54.90лв.Номерата им край нямат Laughing

# 514
Цял ден ви чета с тези сушоари...и вероятно ще ме съжалите истински,но никога не съм имала нито сушоар,нито преса ...😊
И аз си мечтая да не ползвам сешоар и преса, но косата ми не стои добре. Уж е права, но прави едни кофти чупки. Аз дори и финиш  ако не сложа, не я харесвам. Пристрастена съм към продукти за коса.

# 515
  • Някъде там
Fluttershy,ако имаш възможност пробвай новите Фюжън,по-добри са от инвиго(пробвах всички).То няма такъв обем,плътен косъм,косата ми става двойна сякаш като я хвана на опашка.Дават ги да възстановяват дисулфидни връзки(каквото и да значи)нещо като идеята на олаплекс,за супер изтощена коса.Шампоанът е много гъст и икономичен.Напомпват яко.Обещават да няма изсушаване на поредни миенета,но не смея.Имам ш+м от декември и съм ги ползвала 3 пъти до сега като терапия с по-дълго стоене с маската с шапка.
коя е тази фюжън?Може ли снимка? Simple Smile

# 516
# 517
Аз съм на втори шампоан с маска за една година. Екстра са ми и наистина не ми пресушават на две поредни миенета.

# 518
  • Варна
 Недейте с тоя Дайсън,че само чакам ММ да си купи поредната въдица за четирицифрена сума и съм го отстреляла  Laughing.
  Много си харесвам и аз сешоара. На Бейбилис е имам го от лятото и го ползвам на всяко миене. Определено не бих казала,че ми гори косата,но и аз не се вживявам особено. Чат пат я изправям с кръгла четка,но не на най-виоката температура. Когато бързам да излизам обаче суша на нея и става за отрицателно време. Нищо общо със стария ми Филипс.

# 519
И аз мечтая за Дайсън. Но за мулти сешоара с приставки за изправяне и къдрене. Само 1000 лева. Какво му плащаш Grinning
Може ли да ме светнете за този "Нектар термик" защото виждам, че много го хвалите, а аз не се сещам кой е.
Благодаря предварително!

# 520
  • Пловдив
Моята коса не харесва Нектар термик, мисля че ми идва силен. Дава блясък и мекота, но го усещам утежнявщ. Много повече ми допада ефекта и аромата на Тотал протект на Чи. Но и аз рядко ползвам термозащита (предимно зимно време). След малко ще мажа еластисайзър и мисля да мина с терапевтичната преса. Снощи направих поръчка от ЗР - 2 бр серум Епруваж, маска Епруваж, серум Маракеш, голяма маска Макадамия. От lookfantastic ме изкушава хидратиращия балсам на Ланза, една терапия за боядисана коса на Джойко и балсам moisture recovery. Ще ги мисля.

# 521
  • Варна
 Те където 700 там и 1000  Laughing пердето е горе-долу едно и също  Joy Joy.
 Нектар термик

https://www.zlatnaribka.com/kerastase/magistral/termichen-krem-z … -thermique-150-ml

Само,че тая цена е ..... тия риби на всичко са вдигнали цените май  #Cussing out.Меди Целаген на 11.11 съм го взема за 38лв. с 20% отстъпка.
 Термиците ги вземам обикновено от HQ около 14-15 паунда.

# 522
  • София
Момичета, тези от вас, които купуват Olaplex от ebay, може ли да ми пуснат линк от кой продавач го взимат?

# 523
  • Стара Загора
Здравейте, кой е по подходящия балсам за боядисана коса, леко изтощена и суха. Искам да не ми изсушава краищата на косата и да стои подредена и хидратирана - Възстановяващ балсам Eprouvage или Изглаждащ балсам Eprouvage. Имам изглаждащия шампоан на Eprouvage, но сякаш не съм много очарована от него. Косата ми след него я усещам някак по суха.

# 524
Моята коса не харесва Нектар термик, мисля че ми идва силен. Дава блясък и мекота, но го усещам утежнявщ. Много повече ми допада ефекта и аромата на Тотал протект на Чи. Но и аз рядко ползвам термозащита (предимно зимно време). След малко ще мажа еластисайзър и мисля да мина с терапевтичната преса. Снощи направих поръчка от ЗР - 2 бр серум Епруваж, маска Епруваж, серум Маракеш, голяма маска Макадамия. От lookfantastic ме изкушава хидратиращия балсам на Ланза, една терапия за боядисана коса на Джойко и балсам moisture recovery. Ще ги мисля.
Как ти се отразява маската на Епруваж?

Общи условия

Активация на акаунт