Звездни компромати- 396

• 73 640
  • 746
  •   1
Отговори
# 270
Защото беше към 3к преди 6 години и според него няма смисъл. Количката е 4moms origami.

# 271
  • Бургас

Стойката е за бебешките бутилки,а не на таткото. hahaha
Иначе разбирам шегата ти. Laughing

# 272

Ласкин не почина във 2ра.градска,а във военна б-ца.Не знам кой се опитва да прави сензации от предизвестената смърт на един пияндурник.Можел да поживее още няколко години докато му намерят донор.Колко ''няколко години''?Кой ще се наеме с такава прогноза?Патрашкова след кончината:''Не успя да победи болеста'',жалка лицемерка.А лекуваха ли я?Алкохолната зависимост имам предвид,не последствията от нея.

преди това беше във 2-ра градска. то и човекът, за когото говоря, почина в александровска, но във втора градска го скапаха.

Защото беше към 3к преди 6 години и според него няма смисъл. Количката е 4moms origami.

ами няма, разбира се. изгъзици някакви Wink.

# 273
Много естествена снимка на Ирина Тенчева  Mr. Green
Скрит текст:

# 274
  • Sofia
Това не е тя,монтаж и манипулацияяяя Stuck Out Tongue Winking Eye

# 275
Мда, няма просекю.

# 276
  • До морето
Origami-то е голям кютюк. Много е тежка, приятелка имаше такава. Това е от т.нар. молски колички. Не стават за бордюри, тротоари и изчегъртани плочки. А и трябва да караш нещо, с размерите на самосвал, за да я прибереш в багажника.
Иначе беше голяма гъзария.

# 277
Никакъв донор нямаше да намерят за Ласкин. Не се правят трансплантации на алкохолно зависими, защото няма смисъл.

Дейвид Бауи със сина си

# 278
  • Пловдив
Алекс Сърчаджиева твърди, че Иван е починал от лекарска грешка. Имала и доказателства. А според мен ѝ е трудно.

https://m.fakti.bg/bulgaria/358538-lekarska-greshka-ubila-laskin

първо, когато човек почине в болница му се прави аутопсия, дори да знаят от какво е починал. второ, развитието на болестта при него беше като по учебник, уви. макар че аз лично познавам човек, който точно във втора градска постъпи с увреден черен дроб, объркаха му лекарството /от сестрата го знам/ и изпадна в кома. като излезе беше жълт като пергамент и така и не се оправи и почина.
Това не е вярно. Аутопсия се прави ако:
1. Лекарите искат аутопсия
2. Близките искат аутопсия
3. Починалият няма близки
В останалите случаи не се прави, независимо от това, че болният е починал в болница.

# 279
Козирогче, откъде твърдиш с такава сигурност? Някакви връзки ли имаш в моргата? За съжаление имам скорошни доказателства, че е точно обратното, и то точно от Военна болница. А и цялото обсъждане около предполагаемите съмнения Алекс се базират на  "познат на еди-кой си, който не иска да се разкрива, твърди че"...Съмнявам се, че има нещо вярно в цялата статия, освен че Ласкин почина, и Алекс е съсипана.

# 280
  • Пловдив
За кое имаш доказателства, Giada? Че правят аутопсия на всеки починал?

# 281
Бареков си е подобрил английския: Joy Joy

http://prikachi.com/images/623/9495623r.jpg

Да им е на съвестта на избралите го...

# 282
Ко каза, ко?

# 283
божинов се е вселил в гевреков

# 284
  • София
На този мозъкът му явно е станал на каша от толкова помпане. Имам въпрос - Какво е искал да каже авторът с този пост?  Thinking

Общи условия

Активация на акаунт