Звездни компромати- 396

• 73 683
  • 746
  •   1
Отговори
# 285
  • София
Казвали сте, че е добро момче, сигурно е така, НО защо се носи като пълен клошар тоя Венци Венц????
https://www.instagram.com/p/BtTp8QSFpCs/?utm_source=ig_share_she … hid=1uwqm6mgbj2zb
Ето го спрайта му

# 286
аз летото гледам родителите дават на малките си деца бира така че тва не ме учудва грам. просто се лигави тоя софийски подлез.

# 287
Скрит текст:
Алекс Сърчаджиева твърди, че Иван е починал от лекарска грешка. Имала и доказателства. А според мен ѝ е трудно.

https://m.fakti.bg/bulgaria/358538-lekarska-greshka-ubila-laskin

първо, когато човек почине в болница му се прави аутопсия, дори да знаят от какво е починал. второ, развитието на болестта при него беше като по учебник, уви. макар че аз лично познавам човек, който точно във втора градска постъпи с увреден черен дроб, объркаха му лекарството /от сестрата го знам/ и изпадна в кома. като излезе беше жълт като пергамент и така и не се оправи и почина.
Това не е вярно. Аутопсия се прави ако:
1. Лекарите искат аутопсия
2. Близките искат аутопсия
3. Починалият няма близки
В останалите случаи не се прави, независимо от това, че болният е починал в болница.

и майка ми, и баща ми починаха в болница. казаха ми - задължително се прави аутопсия. на баща ми поне можеха да го спестят, защото много добре се знаеше от какво почина. освен ако няма нещо ново, преди беше така.
намерих законовата уредба, продължава да е така /добре е човек да се информира, преди да твърди нещо със сигурност/:
чл. 98 от Закона за здравето:
Чл. 98. (1) На лицата, починали в лечебно заведение, се извършва патологоанатомична аутопсия след уведомяване на родител, пълнолетно дете, съпруг, брат или сестра.
(2) (Нова - ДВ, бр. 98 от 2010 г., в сила от 14.12.2010 г.) Патологоанатомична аутопсия се извършва и при смърт на дете, настанено извън семейството по реда на Закона за закрила на детето.
(3) (Предишна ал. 2 - ДВ, бр. 98 от 2010 г., в сила от 14.12.2010 г.) Патологоанатомична аутопсия на лица, починали извън лечебно заведение, може да се извърши по искане на лекаря, който е констатирал смъртта, или по искане на близките на починалия.
(4) (Предишна ал. 3, доп. - ДВ, бр. 98 от 2010 г., в сила от 14.12.2010 г.) По изрична молба на близките на починалия в случаите по ал. 1 ръководителят на лечебното заведение може да издаде заповед за освобождаване от патологоанатомична аутопсия.
(5) (Нова - ДВ, бр. 98 от 2010 г., в сила от 14.12.2010 г.) По изрична писмена молба на родител, настойник или попечител ръководителят на лечебното заведение може да издаде заповед за освобождаване от патологоанатомична аутопсия в случаите по ал. 2 само ако детето е починало в лечебно заведение за болнична помощ.
(6) (Предишна ал. 4 - ДВ, бр. 98 от 2010 г., в сила от 14.12.2010 г.) Патологоанатомична аутопсия не се извършва, когато трупът подлежи на съдебномедицинска експертиза.

Последна редакция: пт, 01 фев 2019, 10:47 от zenata

# 288
  • Пловдив
Сега, ако лекарите нямат някакви съмнения и желание за аутопсия, близките попълват молба, че желаят трупът да бъде освободен от аутопсия и могат да си го вземат. При вас може би лекарите са настоявали да се прави такава, не знам. Просто коментирам как стоят нещата по принцип.

# 289
така де, по принцип се прави, като изключение може да се освободи. при нас не разрешиха, макар ние да настоявахме.
в последните години не бих се учудила, ако си спестяват работата.

# 290
  • София
Ох, петък е, някой ще пусне ли гол мъж.

# 291
Ох, петък е, някой ще пусне ли гол мъж.

И то какъв!

# 292
  • София
Господ да те поживи!  Grinning Благодаря!

# 293
Разкошен!
Още, още, още  newsm18 newsm18 newsm18 newsm18 newsm18

# 294
# 295
  • Viena
И на този му е петъчно!

# 296
  • София

За първи път го виждам този красавец.
Фотомодел ли го играе?

# 297
Признавам си, че нямам никаква представа. Последва ме преди време в Инстаграм и аз го последвах. Мисля, че е фитнес инструктор. Плака оЧо с него редовно 😁

# 298
  • София
Оказа се, че и аз го следвам. Не си спомням кога е станало Simple Smile

# 299
  • София
Стига де, и аз го следвам!  Joy Този ще се окаже много оборотен.

Общи условия

Активация на акаунт