Звездни компромати- 396

• 73 564
  • 746
  •   1
Отговори
# 90
Всеки да прави каквото намери за добре. В нашата детска градина имаме момиченце, чиято коса майката боядисва със степче.
Обсче ми е ужасно мъчно, като видя дете    с бръсната глава, ако ще и момче да е. Имам гадни асоциации.

# 91
 А пък това "момченце" го разкостихте преди дни заради дългата му коса
Скрит текст:
Иначе - кой, както иска да си постригва децата, а пък накрая - малеее, тоя къв гнусен джендър е.

# 92
То тва не е като онова..

# 93
А защо момичетата на Андрей ходят с бръснати глави?

# 94
  • където ми харесва
Скрит текст:
Иначе - кой, както иска да си постригва децата, а пък накрая - малеее, тоя къв гнусен джендър е.
То не е проблема в косата на това същество, а в цялата му противна външност и налагането на такива джендъри в обществото.

# 95
  • София
Аз харесвам мъже и момчета с дълги коси. И моите синове бяха дългокоси като по-малки. Биха били дългокоси и сега, ако зависи от мен, само че те искат да се подстригват магаретата му с магарета (имат по-гъсти и хубави коси от щерката, а тя душа дава за дълги, буйни коси, и това ако не е гавра на природата). Та, това че Халваджианчето ми прилича на момиченце не е защото недолюбвам дълги коси, просто така ми изглежда и мнението ми не носи негативен отенък.
А на това китайче с русата коса, последния му проблем е че е дългокос. Рисуваните му веждаци, например, ми докарват позиви за повръщане

# 96
  • София
И аз съм съгласна, че проблемът не е в косата. Цялото същество е анти. Детенцето на Халваджян на живо не прилича на момиченце и е много сладко.

# 97
Правилото доколкото знам е, че се взима както е в чуждестранния акт за раждане. В нашия случай само с две имена, но ние още не сме се занимавали да вадим български документи.
На мен не ми пречи дали бащиното е със или без -ОВ, но римуващи се имена изобщо не ми харесват и бих ги избегнала.
Все съм се чудила какъв е зора да е без -ОВ ... все пак сме в България ... досега не знам други нации да го добавят ей така да се правят просто на интересни

# 98
Скрит текст:

Чак пък разкостили?! Аз написах, че не му прилягат тези перуки и дълги коси. С къса коса е далеч по-добре, чисто визуално.

Скрит текст:

# 99
Еми по-добре му е. Момче е, все пак 🙄
Зор момичетата да са постригани като момчета, а момчетата да развяват букли.Rolling Eyes

# 100
Я ви тук една Ким
https://www.instagram.com/p/BtL4TK5nPpV/?utm_source=ig_share_she … shid=2gebm5oygim1
Ииииии 😁 Харесва ми на тези снимки.

Радика, благодаря за темата и старението, което винаги полагаш за първия пост! 🌷🤗

# 101
  • Sofia
Аман от стереотипи, наследени от соца, когато връщаха от училище  заради дължината на коси и поли.  Светът е толкова  шарен и многообразен, има място за  всички.

# 102
  • Пловдив
Отново Селин Дион

Скрит текст:

Рами Малик и Луси Бойнтън

Скрит текст:

Лео Ди Каприо

Скрит текст:

Аштън Къчър и Мила Кунис

Скрит текст:

Ева Херцигова

Скрит текст:

Кристин Скот Томас

Скрит текст:

Еди Редмейн с жена си

Скрит текст:

Бианка Джагър

Скрит текст:

Риана

Скрит текст:

# 103
Всъщност Халвите, не са първи от известните с момче с дълга коса , те са просто имитатори.

# 104
  • Viena
Ами Магардич, бил ли е с къса коса някога? 😁

Общи условия

Активация на акаунт