Звездни компромати- 396

• 73 560
  • 746
  •   1
Отговори
# 75
  • на пистата
Голяма драма!Кой както иска да си постригва децата.Ето това пък е косата на моето момче 😉

# 76
  • Viena
Но,като им харесва могат и перо да му сложат. Супер сладурче е!

# 77
какво сладко момиченце

# 78
Защо реагирате като ощипани госпожици? Не коментираме вашите избори, а на "звездите...Така решили - така направили ! АЗ го намирам са странно ! Това е мое мнение и не задължавам никого с него и изобщо не твърдя, че е грозно! Детето е сладко и чаровно!

# 79
  • на пистата
https://www.instagram.com/p/BrCsxZEDIPO/
тия букли, искам да знам, кой ще се прежали да ги резне?
Някой много ще го заболи.Моето нямаше букли...но ме болеше сърцето когато го постригахме

# 80
Не може така лесно да се добави бащино име, ако в шведския акт за раждане не е написано. Това е моят опит от преди 5 и една години-както е в чуждестранния акт за раждане-така го преписват и в българския. Дори и да искаш да се добави, ей тъй на гишето не става, май чрез съда евентуално.
Има изменение на нормативната уредба от миналата година. С писмено заявено съгласие от двамата родители може.

# 81
Какво сега, никой ли няма да каже на nameika-31, че момченцето й прилича на момиченце?
И да се обадите на Багира и Балу да подстрижат Маугли!

# 82
  • На морето!
Последните страници дават отговор на въпроса " Защо Малкоданска не качва снимки с/на бебето?".
Искате ли да концентрираме хапливите коментари върху пълнолетните звИзди и да не обсъждаме децата.

# 83
Мъж и момченце с дълга коса на мен не ми харесват, това е в моето семейство, а в другите ако искат и пера да си забучат все ми е едно.

# 84
Barbarella, защо пък да не кажем?
От снимката ми изглежда, че детето е по-голямо и най-вероятно в лице си личи, че е момче.
Но колко хора като я погледнат, без описание и подробности, ще кажат, че на нея е момче?

В случая никой не е обидил нито детето на Бебо, нито нечие друго.
Техен си проблем дали ще го подстригват или не.
Но е факт, че повечето хора го опреличават на момиче и това е.

# 85
  • Viena
А, Аквамен и той е с дълга коса и почти всички го харесват. 😂 😂 😂

# 86
Аз до сега така и не съм видяла мъж с дълга коса, който да ми хареса.
А този пък хич!

# 87
Този как е?

# 88
Както предполагам по-голяма част от хората биха казали, че тук са две момчета:
Скрит текст:

Дългите коси при момченцата не ме впечатляват, тук в Швеция също често се срещат, но момиченцето на Андрей Едрев, горкото, все е остригано нула номер откакто се е родило.  

# 89
Pelli, ако е към мен - тц, не моето нещо и това е.

Иначе са много сладки децата на Андрей, жена му на външен вид също ми е симпатична... но щом се е хванала с него....

Общи условия

Активация на акаунт