Звездни компромати- 396

• 73 157
  • 746
  •   1
Отговори
# 600
Кюпранов ми е екстра! Къде казвате мога да го срещна? Така за една  приятелка питам. Mr. Green
Не че се вълнувам от Кюрпанов, но той среща ли се принципно с жени, в по-интимния смисъл?
Зли говорят, че не.

Имаше разни жълти статийки преди години, че са двойка с Пламен Медаров Simple Smile

# 601
  • До морето
За Кюрпанов като стане дума винаги се сещам в ББ как Ваня Червенкова няколко пъти се опита да го уязви, че е гей. Той съвсем спокойно й отговори, че не е, но и да е това не е нейна работа! Абсолютно не я отрази и тя вече толкова се разпени, че му каза, че имала доказателства и щяла да МУ докаже, че е гей 😂😂😂
На него ще му доказва психопатката!

Последна редакция: вт, 05 фев 2019, 18:54 от Boho chic

# 602
Ваня Червенкова ми е доста антипатична,мисли се ,че все още живеем в мутренските години,а и всеки път като я гледам все за разстрела си говори,че и книга написа,че и филм на тази тема.Ок, много страшно е да изживееш подобно нещо,но мисля,че достатъчно популярност натрупа през годуните с това.

# 603
  • София
Голям праз, че леля не знае дали е гей Марианчо. Joy  Все едно има задължение да ги класифицира и опише всичките.
Дадох му втори шанс, гледах снимки в нета, но цъ, не е за мен. Аз обичам явно по-естествено излъчване, по-топло и интелигентно. Като нарисуван асексуален андроид ми е.

# 604
  • Пловдив
Определено не е мой тип Кюпранов. И Акваменът не е . Grinning

# 605
Определено не е мой тип Кюпранов. И Акваменът не е . Grinning

+ и Цеци и Златка (груби са ми).

# 606
  • София
На мен и Ванчето не ми е тип, ама айде. 😋

# 607
  • о`майна лунна нощ е
Цитат от статия във Vbox за татуневолите на Ариана Гранде

Скрит текст:
Явно впечатлена от успеха на 7 Rings певицата реши да си татуира името на парчето на ръката си, но на японски, в каквато стилистика е и клипът на песента.Тя набързо се похвали в социалните мрежи, но... се оказа, че не си е татуирала точно това, което си е мислила. Вместо 7 Rings на японски е изписано наименованието на вид малко японско барбекю. Е, разбира се, никой не прояви състрадателност към певицата и бъзиците заваляха. Ариана Гранде реши, че най-добре е да каже, че не е издържала на болката и предстои да си татуира още един символ, който ще оправи гафа. Е, символът е татуиран, но бедата не стана по-малка! Нужните символи бяха татуирани, но... на грешното място. Вместо отгоре, където очевидно няма място, са татуирани отдолу. Така новият смисъл на татуировката на Ариана Гранде е "японско барбекю пръст" и добавен символ на сърце.

# 608
  • софия
Не ме интересува Кюрпанов с кого дели креват. И на визия, и като поведение е страхотен. Много готин.
Цеци Красимирова беше нестандартно красива. Вече ми е повече страшна, отколкото красива. Не казвам, че е грозна, но не е и красива. Провокативна, да, нестандартна, да. Не съм я виждала на живо, съдя за нея по снимки.

# 609
  • sofiq
С Цеци Красимирова бяхме в едно училище,по-голяма е от мен с няколко години.Тогава беше наистина много красива.

Блатка в засякох в един магазин преди няколко месеца....направо незнам как да я опиша,красива не е определено,на мен ми е прекалена във всичко и мигли и джуки и коса на килограм,кожата и е ужасна.Най-странно ми беше поведението,едни движения неориентирани,все едно тикове има на цялото тяло.

# 610
Цеци Красимирова съм я виждала преди 10-на години на морето в един хотел. На живо е много хубава жена, има изключителна екзотика в нея. Не е типична красавица, но много ми харесва. Определено на живо изглежда по-добре от на снимки.

# 611
И Златка съм я виждала преди 8-9 години. Ми хубава си беше. Сега малко джуките са ми в повече на мен, но иначе май си е добре. Виж Злата Бляк си бляк и винаги си е била. Тя ми е груба.

# 612
  • софия
Блатка съм я виждала преди време и ми харесваше. Сега не знам как е. На снимки вече не ми харесва. Прекалила е с нещо, но не мога да определя с кое или е от грима.

# 613
Цеци Красимирова е емблема на екзотика, Кюрпанов на галантна мъжка красота, и двамата ги харесвам от 15 години, стават все по стилни и впечатляващи като цяло. Златка е селски тип красота, сама си се загрозява. Точно преди седмица дори имах сън с Кюрпанов, а по принцип не сънувам еротични сънища, ама в случая беше от до, нищо че най вероятно не си пада по женския пол Simple Smile

# 614
но Цеци Красимирова е изключително красива на живо. Може би е прекалено красива за тази тема. Мисля, че по принцип жените трудно я преглъщат.
Но как да кажа на черното бяло?

Я пак за  тая пластмаса ...ти верно ли ?!

Ho яcнo личи, чe пo лицeтo й e игpaл нoжa нa плacтичния xиpypг.

Цeци Kpacимиpoвa имa ĸyп oпepaции. Koи пo пpинyдa, ĸoи caмo зa paзĸpacявaнe. Πpeди гoдини oт глaвaтa й вaдиxa ĸypшyм. Tя бe yцeлeнa пpи paзcтpeлa нa Kocьo Caмoĸoвeцa. Koeтo бeз мaлĸo дa й ĸocтвa живoтa.

Πo – ĸъcнo плacтичнитe xиpypзи зaличaвaxa бeлeзитe пo лицeтo й. Toгaвa oфopми cĸyлитe cи и нa няĸoлĸo пъти ĸopигиpa нoca. Moдeлĸaтa нaтъпĸa дocтaтъчнo ĸoличecтвo cилиĸoн в ycтнитe cи. Cлoжи cи и пepмaнeнтeн гpим нa вeждитe. Дa нe гoвopим зa бюcтa, ĸoйтo cнaбди c имплaнти.

Цeци Kpacимиpoвa oт пyxĸaвa млaдa жeнa ce пpeвъpнa в изĸycитeлнa бpюнeтĸa. Koятo ceгa пopaзявa c изpaзeни cĸyли, пpoнизвaщ пoглeд и виcoĸo чeлo. Hямa нищo oбщo cъc cинeoĸaтa oбиĸнoвeнa жeнa  oт пpeди. Πpoмeнилa e чepтитe нa лицeтo cи дo нeyзнaвaeмocт.  Hяĸoи нeйни пoзнaти твъpдят, чe cлeд ĸopeĸциитe изoбщo нe пpиличa нa ceбe cи oт пpeди.

Общи условия

Активация на акаунт