Хайде, Пролет, идвай вече, чакаме с нетъпрение АПРИЛското човече – ТЕМА 5

• 57 427
  • 738
  •   1
Отговори
# 435
Ава, чудесни новини. Дано Емма да продължава все така да се развива добре и ти също да си спокойна и уверена. Flowers Hibiscus

# 436
И аз се радвам за Емма! Борбена ще е Simple Smile
Някой попита за Щерев по горе. Аз се следях там и на още едно място и преди два месеца се отказах от тях -претоварени и несмогващи лекари.
Много бях доволна от първите две фетални, от последната -въобще не.
Мисля, че е много хубаво , че имаме избор Simple Smile

# 437
Някой попита за Щерев по горе. Аз се следях там и на още едно място и преди два месеца се отказах от тях -претоварени и несмогващи лекари.

Съгласна съм, въпреки че имам досег главно с една лекарка. А накъде си се насочила тогава?

# 438
Здравейте,  отдавна следя темата, но не съм писала. Аз съм с термин 29.04, но ще раждам секцио вероятво по-рано в Щерев, там следя и бременността си. Има ли още някой, който се следи и ще ражда там?

Аз ще съм някъде между 15 и 22 ако всичко върви Ок.

Ава, честито за Емма и дано всичко мине бързо, лесно и безпроблемно от тук нататък!

# 439
Здравейте, аз днес съм на преглед и дано всичко е наред. По късно ще пиша Как е минал прегледа. От 23 вече съм в 45 дневния болничен.

# 440
_Ava_ много се радвам за вас!!!! Скоро Ема ще е заедно с теб и ще се радвате една на друга Stuck Out Tongue Winking Eye

# 441
Момичета, на вас топло ли ви е? Постоянно ми е жега, нощем съм отвита, потя се даже така. Температурата в стаите не е повече от 21-22градуса.

# 442
Ми при мен е много странно, не го усещам да ми е чак толкова жега, но си се потя. Ако си съблека горнището пък мине студено. Няма угодия Simple Smile

# 443
Момичета да дам мнение за Токуда. Много съм доволна най-вече от лекари и акушерки. При мен беше животозастрашаващо и много бързо реагираха. После грижите също. Аз не бях на 5 етаж, а на 3 защото три момичета бяхме с бебето, които ще останат в неонатологията. Днес трябваше да ходя на отворени врати, но изпреварих събитията.  Аз се следях при Илиев, а ме прие Кръстанова. И двамата бяха на секциото и тя ми държа ръката и апарата за тонове през цялото време. Страхотни хора. Само на анестезиолог не попаднах, но... Не се колебайте за Токуда!

# 444
  • София
Ава, благодаря за мнението за Токуда! Радвам се, че потвърждаваш това, което мислех за болницата и по-точно АГ/родилно оделение.

Какво се случи? Отлепване на плацента в такива напреднали седмици звучи страшно и ужасно....Ако имаш време и желание ще се радвам да споделиш.

# 445
Да, отлепяне на плацента и кръвоизлив без никакви болки.Мога да разкажа, стига да не плаша момичетата. По-добре на лични.

# 446
А дадоха ли ти причина защо се е получило така? Примерно инфекция или от преди си знаела за проблем с плацентата? Аз също бих искала да разбера историята ти, ако не ти е проблем, та можеш да постнеш и тук със скрит текст и предупреждение? Както си прецениш разбира се Simple Smile

# 447
Ава, а как разбра че има проблем ?

Последна редакция: пн, 25 фев 2019, 11:18 от ViliTod

# 448
  • София, България
Май на всички ни е интересно. Blush Пусни го в скрит текст, някой ако не иска, няма да го чете.
И аз в толкова късни седмици не бях чувала за отлепване на плацентата. Важното е, че всичко е наред.
В Токуда наистина са много добри, а защо не си доволна от анестезиолога? Някакви проблеми ли ти създаде с упойката?

# 449
  • София
_Ava_, Младенов ли ?

Общи условия

Активация на акаунт