Хайде, Пролет, идвай вече, чакаме с нетъпрение АПРИЛското човече – ТЕМА 5

• 57 418
  • 738
  •   1
Отговори
# 480
  • София, България
Тук ми го препоръчаха преди време https://vienettasecret.bg/категория/бременни-кърмачки/
Simple Smile продавачката беше много учтива и имат огроомен избор от всякакво бельо Grinning

# 481
  • София
Линкът не работи. Извинявай, може ли да ми го постнеш  отново? Много благодаря.
Тук ми го препоръчаха преди време https://vienettasecret.bg/категория/бременни-кърмачки/
Simple Smile продавачката беше много учтива и имат огроомен избор от всякакво бельо Grinning

# 482
  • София, България
Хм.... Я виж така https://vienettasecret.bg

# 483
И аз от този сайт си поръчах нощници за кърмене, доволна съм. Нещата са им от памук и са удобни. Не са секси Grinning, но ще вършат работа Sunglasses

# 484
  • София
Да, стана. Много благодаря Hug

# 485
  • София, България
И аз от този сайт си поръчах нощници за кърмене, доволна съм. Нещата са им от памук и са удобни. Не са секси Grinning, но ще вършат работа Sunglasses

Хаха да да, далеч са от секси, но пък за 4-5 дена, започнали с друг никак секси момент, ще ги изтърпим Joy изглеждат ми супер удобни, въпреки всичко Simple Smile
Надявам се две да ми стигнат. Thinking

# 486
  • София
Здравейте, питах личната си лекарка дали тя може да издаде Обменната карта от ЖК и тя каза, че само наблюдаващото АГ може. ЛЛ може само направлението за хоспитализация да издаде.
Т. е моята сага продължава, ще влизам в сериозен двубой с АГ-то по ЗК Hands Muscle
Аз не се водя никъде на ЖК и няма да имам обменна карта. Не може да те върнат без нея. Ако тръгнеш да раждаш по-рано и през нощта къде ще ходиш да търсиш тази карта?

# 487
Обменната карта не се ли издава, когато влезеш в 9 тия месец, заедно с направлението за хоспитализация?

# 488
Аз не се водя никъде на ЖК и няма да имам обменна карта. Не може да те върнат без нея. Ако тръгнеш да раждаш по-рано и през нощта къде ще ходиш да търсиш тази карта?
Те няма да ме върнат, но въпросът е дали няма да ме карат да плащам като не осигурена. Едва ли, нямам идея. Вече май се филмирах яко 😜😅
Ще звънна пак в болницата да питам.
Мислила ли си да дойдеш в София седмиците преди раждането и да постоиш в София докато мине раждането?
Може би така ще направя.

# 489
Раждането по принцип се води спешна ситуация и е безплатно за абсолютно всички, дори и за неосигурените. Естествено, не можеш да избираш ВИП-стая, избор на израждащ и екип, избор на секцио или нормално раждане и пр., но ако се налага секцио по медицински причини, ще го направят. Не че съм раждала, ама като съм ходила в болница, за секунди са ме проверявали на компа дали съм осигурена. Все ще смогнат да проверят и родилка, колкото и бързо да ражда.

За мен е хубаво обаче ключовата информация да си я носи човек, че да са информирани своевременно лекарите за евентуални усложнения, ако не са запознати със състоянието ти, а понякога и за тяхна безопасност.  Вероятно именно подобни неща съдържа тази карта - кръвна група, резус фактор, диабет, високо кръвно, алергии към медикаменти и упойки, както и други важни заболявания и състояния,  включително и заразни като СПИН, хепатит и пр. Катоходих веднъж на преглед, пред мен чакаше друга пациентка и явно се оказа, че е тръгнала да ражда, защото лекарката се обаждаше на някого да предупреди, че е с таласемия и да подготвят банки с нейната кръвна група, в случай, че се наложи секцио.

# 490
Аз малко ще сменя темата, но какво ще вземете за болницата- превръзки за родилки или еднократни гащи.
Днес купих превръзки на канпол, защото тези гащи са отврат Grinning

# 491
Оф, не знам и аз. Стана дума точно за багажа за болницата с една близка, която вече е раждала, и каза, че на нея и на другите, които са били секцио, са им искали направо памперси за възрастни. Още не съм питала аз какво искат в болницата. Всички около мен викат, че вече трябва да съм се уговорила с лекарката за избор на екип, а аз още не съм я питала и може да се окажа в небрано лозе, ако тръгна да раждам преждевременно.

# 492
  • София, България
Ще си купя превръзки Always Ultra Maxi Night. Тези, които са с най-многото капки и най-големите.
Първия ден в нашата болница слагат памперс. Simple Smile
Днес на отворените врати в моята болница ми казаха, че Always-а ще ми свършат перфектна работа.
Не можах да видя цялото отделение, понеже имаше раждане, но видях едно малко бебче, майка му го буташе към стаята си Heart Eyes

# 493
На мен миналия път нощни превръзки ми свършиха чудна работа.
Памперс за възрастни ми бяха сложили след операцията и беше доста удобно за момента, но после използвах каквото си имах в багажа.
Имах и еднократни гащи на Канпол, но при мен не бяха сполучлив избор. Нещо не ми бяха удобни ... не си спомням вече какво беше ... дали не ми бяха по-стегнати заради размера който си бях купила.
Може би знаете, но който ще ражда с операция е добре да си предвиди бикини с по-висока талия.

Последна редакция: ср, 27 фев 2019, 17:14 от ViliTod

# 494
Може би знаете, но който ще ражда с операция е добре да си предвиди бикини с по-висока талия.
И мен това ме предупредиха, че не понасяш нищо на нивото на операцията.
Аз мисля да си взема и от тези
https://www.bioideabg.com/product/155/ednokratni-eko-podlozhki-c … -ml-30-broya.html
Само, че ще ги взема от аптеката, там са най-евтините, а вършат същата работа

Общи условия

Активация на акаунт