Хайде, Пролет, идвай вече, чакаме с нетъпрение АПРИЛското човече – ТЕМА 5

• 57 401
  • 738
  •   1
Отговори
# 495
http://palcho.bg/bg/product/2823.html

Такива взех аз от аптеката Simple Smile

# 496
Аз си взех някакви превръзки, които били за родилки, ама май продавачката си го измисли 😂
Но мисля, че ще свършат работа, нощни са и са 5 капки. При първото ми раждане акушерките в Шейново не даваха да се ползват превръзки, само лиглин. Аз обаче си слагах превръзки и само за визитация слагах от лиглина, но това беше мноооого отдавна преди 12г., със сигурност вече не е така. Онзи ден гледах еднократните гащи, отказах се да купувам, струват ми се неудобни.

# 497
  • София, България
Пу... да ви кажа пък вчера ми казаха в отделението, че две нощници нямало да ми стигнат. Едната съм щяла да я изхвърля задължително след раждането, защото не става за нищо (това предполагам имаха в предвид при нормално раждане), та да съм си намерила някоя стара ако имам вкъщи или да си купя поне още една. Satisfied 

И аз бях чувала за лигнина, даже мисля, че в някои държавни болници все още си го изискват да си го носиш. Simple Smile

Ava, как е Емма? Чакаме те да напишеш още някоя добра новина Relieved Flowers Four Leaf Clover

# 498
Purple_Peanut благодаря, че питаш. Добре е, чакаме я да наддава. Диша сама, храни се, пишка, ака. Днес за пръв път ще нося кърма. Миналия ден за пръв път ми дадоха да я докосна. Много е мъничка, но се надявам да е борбена и да наддава.
Да кажа за нощници и гащи - в Токуда дават нощници, единия модел са много меки и удобни. Другите са тип прегълни ме и за по-едри тумбаци са твърде секси. Аз бях секцио и първата нощ бях с превръзка от тях без бельо, но то и много не мърдаш, върху поддложка. Сутринта правят тоалет и ти слагат еднократно бельо от тях, много удобно. После във баните тоалетната  е с функции и е изключително удобно за тоалет. Чисто е много, ако си поискаш ще ти дадат пак еднократно бельо. Аз ползвах за два дни мои бикини и нощница, но изобщо не се цапаш.

# 499
И аз си купих превръзки на Canpol 10 дневни и 10 нощни в комплект. За прегледа в понеделник доктора ми каза , че всичко е наред. Аз го попитах колко тежи и той ми отговори - Всичко може да ме питаш каквото те интересува , но нямам време да видя и да ти кажа.

# 500
  • София
И аз си купих превръзки на Canpol 10 дневни и 10 нощни в комплект. За прегледа в понеделник доктора ми каза , че всичко е наред. Аз го попитах колко тежи и той ми отговори - Всичко може да ме питаш каквото те интересува , но нямам време да видя и да ти кажа.

Т.е. не те преглежда на ехограф?

# 501
Ние след прегледа отидохме у свекъритеда ги видим, че иначе е доста далеч и рядко ходим, и на връщане от тоалетната чувам мъжа ми как си говори с майка си и ѝ обяснява колко доволна била докторката, как ни похвалила, че явно добре сме се гледали, било цели 950 грама бебето (в 32 г.с.)... Тя мълча няколко секунди и после го пита "950 грама не е ли много малко бе, мамо?" Вместо 1950 гр. запомнил 950.

# 502
_Ava_ браво за хубавите нови Hug
И в моята болница ми казаха, че не трябва да си нося нощница, те всичко ти осигуряват.
Така, че ще си ги ползвам у нас нощници те.
кукумицинка важното е, че мъжа ти е искал да се похвали, не е важно колко грама е запомнил Hug

# 503
  • София
Минахме третата фетална. Simple Smile всичко е наред, има си всякакви кръвоносни съдове, всякакви клапи и прочие и огрооомни бузи! За съжаление ръката му беше постоянно пред лицето, но успя да направи две-три снимки отстрани Simple Smile

Много съм доволна от д-р Атанасова от Марковс Simple Smile

Purple Peanut, поиска ли си диск предварително? Безплатно ли е да запишат прегледа? Утре от 10 съм там, нямам никакво търпение!

# 504
  • София, България
Ava, браво, с кърмата ще започне да наддава по-бързо със сигурност Hug Има ли някакво покачване в теглото вече?

AlegraA, не съм предупреждавала предварително за диска. Директно ми ги качи след прегледа. Успех! Ще останеш много доволна Blush

# 505

Т.е. не те преглежда на ехограф?

Той ме прегледа , но само за да види , че всичко е наред.

# 506
Честита Баба Марта момичета!!!! Здраве и щастие да ви носи Баба Марта на вас и всички около вас. Grinning

# 507
Честита баба Марта на всички, желая ви много здраве, пролетно настроение и скоро да се радваме на малките бебоци.
Ава, радвам се, че при вас нещата са добре и стискам палци скоро да си вземете малката в къщи.
Благодаря за информацията за бельото при секцио, аз не знаех, че ще ми трябва.  Ще се снабдя с еднократни гащи с висока талия за всеки случай.

# 508
  • Пловдив
Честита Баба Марта! Да сте всички живи и здрави! Аз бях на преглед вчера и ми слушаха само тоновете. За пръв път лекарят ми премери корема, защото имаше някаква май старша сестра и се разбрахме, че ще ходя на изследвания и ехограф ще ми прави като пускаме на 11 март 45 дневния болничен.

В Шейново не искат вече задължително лигнин. Аз бях с превръзки за след раждане, огромни, и еднократни гащи, по-голям размер, неудобно е, но поне не се занимавам с пране на кървясали гащи. Аз лично много кървя и не виждам как мога да изкарам само с нощни, освен ако не ставам да ги сменям през час. Да не кажа като кърмя понякога от контрахиращата матка доста кръв излиза. Тъй че имайте в предвид, че може и да се кърви, всеки организъм явно е различен.

За нощниците, в Шейново не искат да се носят, но аз ще си нося моите три от венета сикрет, които си ги ползвам за спане, защото при първото раждане ми беше много некомфортно да не мога да се преоблека сутрин. Сутрин ще им слагам техните, да не се цупят. Като аз карам да ми ги перат като ги нацапам. И си имам поне една, две чисти, ако се оцапам през деня и няма кой да ми даде.

Накратко, ще се запася, а после според зависи, ще карам мъжът ми да носи, ако нещо е необходимо. Със сигурност ще приготвя два багажа, първия само с необходими неща за раждане, вторият за престоя и ще си подготвя и допълнително превръзки и гащи и нощници да ми се донесат, ако се наложи.

# 509
Честита Баба Марта и от мен!Бъдете здрави, румени , засмени Simple Smile
Мисля и аз да се запася с три броя -една ще купя, две ще взема от приятелка Simple Smile
Мисля идната седмица след като сглобим леглото и скрина да започвам с пране и гладене Simple Smile до 36 да съм готова.
Взе да ми става реално вече Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт