Хайде, Пролет, идвай вече, чакаме с нетъпрение АПРИЛското човече – ТЕМА 5

• 57 384
  • 738
  •   1
Отговори
# 525
Михаела, аз бях така доста време. Помагаха ми инхалации с мента, топъл душ, физиологичен солен разтвор и един друг спрей, не си спомням как се казваше-морска вода под силно налягане.

А после от само себе си ли Ви мина ?

# 526
  • София
Да, просто беше период. И сега ми се случва от време на време, но ми минава от инхалации или лягане на другата страна - така запушената ноздра се отпушва.

# 527
  • София, България
Иска ми се да купя к нещо по-интересно-приятелки от чужбина ми пращат снимки на бебчетата като мечета, като Мики маус - с шапчици с ушички и разни такива, но тук не успявам да намеря, а са много сладурски

Ди сега винаги като се за търся за по-интересни дрешки, само в Алиекспрес успявам да намеря нещо по-така... И тук там попадам на нещо хубаво в George. Иначе аз с предно закопчаване бодита взех от LCWaikiki - 2бр за 12.99лв. Има и в HM мисля... Simple Smile

Повечето дрешки за в началото си купих от George с доставка и от ebebok.com

# 528
Аз взех от HM,  когато бяха намаленията.
Взех няколко неща и от некст.
Няколко неща взех и от уаикики.
Мисля, че като модели HM най-ми допадат,но пък като сравних с памука на некст -той би по точки.
Аз не съм фен на бг марките.

# 529
  • София
radostmoq, да, с избор на екип съм. Същият лекар, който изроди баткото.
Все пак мисля да отида  на ден на отворените врати, за да видя как са ремонтирали 😃
Мисля че е добре и вие да отидете, за да сте по- спокойна. Кога ви е терминът?

# 530
От по-достъпните марки Некст имат най-добро качество, според моя опит. Аз предимно от там поръчвам, идват за 3 дни и доставката е безплатна. Simple Smile От НМ и Зара също имам попадения.
Не мога да харесам одеалце за изписването. Вие купили ли сте?

# 531
  • София, България
Не мога да харесам одеалце за изписването. Вие купили ли сте?

Купих от тук:
https://www.facebook.com/littlesunshinebg/
Коректни са и изработват нещата си в срок, както са казали. Даже и по-рано Simple Smile

# 532
Благодаря ти, има интересни неща. Simple Smile

# 533
Наистина има добри попадения! Благодаря 😊

# 534
Все пак мисля да отида  на ден на отворените врати, за да видя как са ремонтирали 😃
записах се за 13 03 за отворените врати, а 23.04 ми е термина

# 535
  • София
Честит 3 март, момичета.
 Аз ще се обадя в понеделник също за 13.03.
Ако нещо по- конкретно те интересува, питай. Аз родих преди доста време, но зълва ми- преди година.
Все пак мисля да отида  на ден на отворените врати, за да видя как са ремонтирали 😃
записах се за 13 03 за отворените врати, а 23.04 ми е термина

# 536
  • София
Честит 3-ти март и от мен!
Момичета, приготвени ли сте вече за родилното? Ние днес купихме комплект за изписване на Donino Baby от 11 части, много е готин, има си дори сладурски малки буйки с перлички и дантели (за момиченце). Остава ни да купим и едно одеяло за отгоре. Имам си вече и моите неща за болницата, а за бебето искат първоначално само мокри кърпички и памперси (също закупени).

# 537
  • София
Не, с нищо не съм готова. Все отлагам, мисля че имам време, но и леко започнах да се притеснявам. Доста неща ще имам от зълва ми и най-вече добрата ми приятелка- количка столче, легълце и малко дрешки
Обещала съм си следващата седмица да взема всичко за родилното. А по- следващата - всичко останало. На 16.03. излизам в 45 дневния.

Честит 3-ти март и от мен!
Момичета, приготвени ли сте вече за родилното? Ние днес купихме комплект за изписване на Donino Baby от 11 части, много е готин, има си дори сладурски малки буйки с перлички и дантели (за момиченце). Остава ни да купим и едно одеяло за отгоре. Имам си вече и моите неща за болницата, а за бебето искат първоначално само мокри кърпички и памперси (също закупени).

# 538
  • София
Честит празник!

Всичко е купено, багажът за родилното ми е приготвен, остава само да изпера дрешките и да стерилизирам помпата за кърма.
Имам 20 дни до секциото - както имах чувството, че има още време, така преди седмица осъзнах, че никакво време няма всъщност...

# 539
Мелодия, браво, ти си съвсем близо до голямото събитие Heart

Общи условия

Активация на акаунт