Хайде, Пролет, идвай вече, чакаме с нетъпрение АПРИЛското човече – ТЕМА 5

• 57 346
  • 738
  •   1
Отговори
# 630
Честит празник и от мен ! Бъдете обичани и ценени!
И моите като спеше последния път бяха без амплитуди Simple Smile
Аз искам да кажа, че след 3 седмици мързел чак днес пусках кръв и урина.
5.5 глюкоза ми излезе, а до сега до 4,7 макс, но не мисля да си вкарвам филми Grinning

# 631

Честит празник, мили мами! Бъдете здрави и щастливи! На всички желая леко раждане и здрави бебоци!
Аз също днес бях на преглед, измерване на тонове и  контракции. Всичко е ок, а тази нощ такива болки имах в таза, че мислих, че ще родя, но апарата не отчете да имам контракции. Явно от тук до раждането все ще е така.
Весел празник, дами!

# 632
  • София
И аз днес бях на ЖК и тонове. В 36 г.с. съм, бебка е вече 3100 грама, а аз съм качила само 9,5 кг. Докторката каза, че всичко е наред с тоновете, бебка е активна, особено се вълнува след хранене... Обича да си похапва детето! На татко си ще прилича - едричка...! Хълца почти всеки ден, което било добре и на ехографа се видя, че прави дихателни упражнения. Доволна съм от прегледа, но искам още 4 седмици да си я износя.

# 633
Днес бях на ЖК и тонове. 2700 сме 35+4г.с. Вече имаме дати за секциото, само трябво да изберем, но и това не е лесна работа, се оказа. Много чудине, много нещо му удряме. Както бяхме готови с всички покупки, нещо почнахме да изоставаме. Ентусиазмът за пране и чистене, тотално изчезна, но утре се строяваме и почваме.

# 634
 Здравейте,
Пред дилема съм за голямото дете и градината. Чудя се дали да не го спра две седмици преди предполагаемото раждане. Ще се консултирам с Аг по този въпрос.
Според АГ бебето ще се роди началото на април месец, няма да дочака термин. От една страна за него е по-добре да си е сред деца, но не съм сигурна дали ми се рискува. А и аз трябва да го прибирам, вече ми е по-тежко да вървя до там.

# 635
Деси, здравей според мен гледай си го ако можеш докато родиш или някой да ти помага. Аз покрай нашите се разболях гърло(ангина), хрема и то голяма а след 2 седмици трябва да раждам.... И се надявам да се оправя, сряда съм така и ме мъчи много. Пазете се че не му е сега времето да се разболявате.

# 636
Деси, здравей според мен гледай си го ако можеш докато родиш или някой да ти помага. Аз покрай нашите се разболях гърло(ангина), хрема и то голяма а след 2 седмици трябва да раждам.... И се надявам да се оправя, сряда съм така и ме мъчи много. Пазете се че не му е сега времето да се разболявате.
То е ясно че всичко си е късмет, аз и на тонове ходя в болница и т.н, но с маска.
Но градината  си е развъдник на бацили. Ясно ми е че може въобще да не се разболее, ама мъжа ми само мрънка да си го оставя, да не вземе бш накрая и него да го мисля. Може би още седмица ще го пускам най-много.

# 637
  • София
Момичета, спите ли добре? Аз съм с термин в началото на април и вече ми е много тежко. Спя подпряна с 5 възглавници от всички страни и цяла нощ се въртя да се нагласям.
Днес имах странни пробождания в долната част на корема и доста се притесних. Пих магнезий и полежах и ми мина.
Надявам се да си износя бебка до края.
Вие как сте?

# 638
Болна съм от 2 дни. Едвам дишам от запушен нос и кашлица. Много ми е изморено, едвам се движа. Утре съм при ЛЛ и сигурно ще се моля за АБ, защото лечението по телефона от вчера, не дава никакъв резултат.  Трябва спешно да се оправя, защото до секциото имам 2 седмици, а не ми се мислш как се кашля с операция.
 Спането при мен е по-скоро някакво полу будно  състояние. Като парцал съм вече.

# 639
Аз от понеделник съм така с хрема и адска кашлица, чак страх ме хвана от напъване да не ми стане нещо, но вече започнах да се оправям. С ходенето също ми е голяма мъка, но при мен е и заради ишиаса, а може би и заради твърде многото качени килограми. Снощи за пръв път от много време спах що-годе добре, без да стана до сутринта до тоалетна и без да се давя от кашлица. Ще видим тази вечер как ще е. А пъпът ми е станал много грозен и не знам нормално ли е или нещо от кашлянето, защото много съм се напъвала.

# 640
Аз взех да се движа вече без маска навсякъде, но така като ви слушам явно си има риск още.
Пожелавам ви бързо оздравяване!
Аз вчера ходих 7км и днес съм труп.
Със спането съм всяка нощ различно -обикновено не спя добре, очаквам да става по-зле.

# 641
Ами аз уж от малкия се притеснявам, а сега ми е дискомфортно на гърлото, не точно болка, но си ми е чувствително място. В болницата чаках 1час и нещо за тонове  и си свалях по едно време маската, ама явно не трябваше. Имам чувството че акушерката докато ми говореше ми хвърли нещо. Не че и в магазина не се засякох с едно съседче,което се оказа че било с Т,но в магазина не носих маска, а се позабавих. Взех вит.Ц, дано не е нищо.сериозно.

# 642
За сега кашлицата ми е от хремата. Носа ми тече като чешма. Така кашлям, че вече ме болят мускулите на корема....ЛЛ ми даде тантум верде, виброцил и проспан, но ползо за сега няма. С едно кихане мокря цяла салфетка. Секрета е прозрачен и това ме кара да мисля, че е просто настинка.
Два дни ползвах градският трансторт и във всеки рейс бяха отворени прозорците заради жегата.

# 643
  • Г. О.
Аз също много често се будя, рано-рано съм готова да ставам, понеже не мога повече да заспя. За сметка на това следобед си поспивам и презареждам батериите.
Момичета, откриха ми ешерихия коли, в 35 г.с. Много съм притеснена. Довечера ще пия антибиотик. От повече от седмица е бактерията и чак днес ми излезе точната антибиограма, та тепърва ще се лекувам. Дано не съм закъсняла и да успея да отстраня бактерията.
Мен страшно много ме боли кръстът. При ставане, докато се раздвижа, са някакви мъки. Като лежа на твърдо - също ме боли. Четох, че е хубаво да се прави стречинг и ще пробвам дали има положителен ефект:)
Хубав ден, момичета.

# 644
Аз също много често се будя, рано-рано съм готова да ставам, понеже не мога повече да заспя. За сметка на това следобед си поспивам и презареждам батериите.
Момичета, откриха ми ешерихия коли, в 35 г.с. Много съм притеснена. Довечера ще пия антибиотик. От повече от седмица е бактерията и чак днес ми излезе точната антибиограма, та тепърва ще се лекувам. Дано не съм закъсняла и да успея да отстраня бактерията.
Мен страшно много ме боли кръстът. При ставане, докато се раздвижа, са някакви мъки. Като лежа на твърдо - също ме боли. Четох, че е хубаво да се прави стречинг и ще пробвам дали има положителен ефект:)
Хубав ден, момичета.
Нифертития, аз ги излекувах с 12 дни макмирор глибули и 5 дни антибиотик.. Хубаво е и пробиотик да си вземеш.

Общи условия

Активация на акаунт