Хайде, Пролет, идвай вече, чакаме с нетъпрение АПРИЛското човече – ТЕМА 5

• 57 347
  • 738
  •   1
Отговори
# 615
Вили, стискам палци и ти и бебо да сте добре и да ви пуснат вкъщи скоро.

# 616
  • София
Наталия, за налепи при двете ми деца безотказно действа компрес с извара. Обикновена извара се разстила на шал и се омотава около гърлото преди лягане. На сутринта няма и след от налепи. Така сме успявали да избегнем АБ много пъти. Опитай - няма да нвреди със сигурност.

ViliTod, стискам палци скоро да те изпишат.

Ава, как е Емма? Надявам се всичко да е наред!

# 617
ViliTod всичко ще бъде наред и скоро ще си у дома Simple Smile.

Наталия и аз не съм много за АБ, но поне се консултирай с АГ да видиш какво ще те посъветва.

Днес бях на тонове и ЖК. Тоновете са идеални и няма контракции, но плацентата ми е презряла и водите са намалели Disappointed . Бебчо е около 3100гр. и се надявам да мина и 37с.
 и тогава да раждам. Казаха ми окончателно да забравя за естественното раждане, заради високото кръвно и големите отоци , които имам.

# 618
Днес си получих изследванията.. за последния месец е наддал 800 грама. Към 5 месец си изследвах тсх на своя глава (заради проблеми преди 5-6 години) излезе 3,2 на което в Щерев казаха че в норма, след като дойдох в Плевен, казаха че нормата за бременни е 2.. пуснаха ми ново изследване излезе 1,8. Един месец по-късно докторката се усъмни, че е странно такава голяма разлика и последва още едно изследване-сега е 2,6.. другата седмица ми записаха час за ендокринолог.. не ми се иска накрая да минавам на хормони

# 619
Ние бяхме на фетална вчера и сме щастливи, че се движат равномерно девойките - в 31+4 г.с. са 1775 гр. и 1805 гр. Направо не мога да повярвам, че са толкова големи вече! Слава Богу шийката си е ок и не са се засилили да излизат още. Онзи ден измих прозорците и се бях притеснила да не съм направила беля, че бая се изморих, но всичко е наред. Сега чакаме другия месец да кажат, че са минали 2500гр. и с малко късмет ще избегнем кувиозите, което в момента ми е основното притеснение.

Ава, как е Емма? Ти как си?

# 620
Вилитод, и аз имах зацапване миналата седмица, оказа се от шийката, явно от тежестта , и аз имам контракции.
Аз не останах в отделението, но док. Каза , че са нормални вече такива нещица.
Всичко ще е наред Simple Smile

# 621
Момичета добре сме - аз забравих л, че съм оперирана. Емма яде кърма, достигна и подмина рожденното си тегло, нали свалят след раждането. Ходя всеки ден да я видя. Винаги спи, защото ги хранят преди това. Само един ден беше будна и размахваше ръчички 😘. Надявам се да няма усложнения и да наддава. Аз основно се цедя - по 7-8 пъти на ден и замразявам.
На всички пожелавам да стоят бебчовците до термин или поне близо до него и леко раждане!

# 622
Честит 8-ми март на всички!!!! Blue HeartHeartbeatHeart ExlPurple Heart
Нека днес сме много щастливи и обичани Heartpulse

_Ava_ много се радвам за вас, всичко и за напред ще е много добре Hug.

# 623
Честит 8-ми март на всички, бъдете живи и здрави, много щастливи и обичани. 💖💖💖😘😘😘

# 624
  • София, България
Честит празник Flowers Tulip Бъдете много щастливи и ценени! Heart

_Ava_, прекрасни новини Heart ще чакаме да я изпишат тогава Relaxed

# 625
Честит 8ми март на всички! Flowers Rose

Ава, това са чудесни новини! Пожелавам скоро да се приберете вкъщи всички Simple Smile

# 626
Честит празник и от мен Flowers Hibiscus Да сте здрави, щастливи и много обичани. И нека бебоците на всички да се родят живи и здрави Blue Heart Heartpulse

# 627
Честит празник на всички!

# 628
Честит празник на жената!
Пожелавам ви много здраве щастие и любов. Прекрасни пролетни емоции и когато му дойде времето прекрасни малки бебоци.
Ние ходим вече всяка седмица на тонове,защото вече малко остана. Вече трудно се спи заради големия корем, но вероятно е нормално. Аз съм вече 36 седмица.

# 629
  • Варна
Честит празник на всички мами!!!
Днес ходих за запис на тонове 34 с+0 д. Първо бебчо спеше и се получи почти равна права на тоновете. После акушерката ме накара да изляза и да изям една шоколадова вафла и да пия малко студена вода. Като се върнах записа на тоновете вече беше добре. Публикувам двата записа да успокоя някои мами, ако се притесняват. Тонове ще ми мерят  сега след 2 седмици после почват всяка седмица.
Преди яденето Simple Smile

и след

Последна редакция: пт, 08 мар 2019, 16:06 от `·•●•D@nI•●•·´

Общи условия

Активация на акаунт