Хайде, Пролет, идвай вече, чакаме с нетъпрение АПРИЛското човече – ТЕМА 5

• 57 350
  • 738
  •   1
Отговори
# 600
Наталия, ако имаш налепи най добре се чуй с АГ то си. Дори и да ти изпише антибиотик мисля , че е по добрия вариант предвид, че ще раждаш скоро и то секцио. Има такива Аб, които не преминават през плацентата и са безопасни са бебенцата. Аз ангина колкото и да съм се мъчила с хомеопатия и други подобни, не съм излекувала никога. Дори и на малките децас налепи, винаги дават Аб.

Абсолютно съм за!
От опит с детето знам че ангина трудно или поне невъзможно при нас се лекува с хомеопатия. Да не говорим че ще си влачиш сумати време гърло и може и Т да вдигнеш. Детето ми докато избиват налепи винаги вдига Т. Мисля че дори да се наложи АБ е по-малкото зло. Ако искаш си пусни гърлен секрет веднага, за да видиш ако имаш бактерия каква е тя,както и срп да видиш дали е бактериално при теб. В Рамус например ако нямаш бактерия резултата излиза още същия ден. Доста пъти съм пускала и от тях знам.

# 601
  • София, България
Подкрепям мнението на Rv218. Особено поради факта, че скоро ти предстои операция и най-важното е да си здрава по това време. Така че антибиотика може да е неизбежен в случая, но задължително се консултирай с АГ.

# 602
Здравейте, момичета. Мен днес сутринта ме приеха в болница със зацапване и контракции. Надявам се нещата да се стабилизират.

# 603
  • София, България
ViliTod, стискам палци всичко да е наред. На финалната права сме, не се притеснявай Heart
Казаха ли от какво е зацапването?

# 604
Здравейте, момичета. Мен днес сутринта ме приеха в болница със зацапване и контракции. Надявам се нещата да се стабилизират.

Казват, че при разтягането се пукат капилярчета, ама пък по-добре, че са те приели, поне по-спокойно. Simple Smile

# 605
  • Г. О.
Дано всичко да е наред! Стискам палци и ти желая кураж:)

# 606
  • София

И аз стискам палци, тези случаи ще зачестяват при всички ни. В коя седмица си?

# 607
  • София
ViliTod, стиснати палци и от мен! Щом си под наблюдение, не се притеснявай Simple Smile

# 608
С ангина съм и ми изписа антибиотик да се надявам че ще се подобрят и няма да вдигам температура... 🙂
ViliTod, стискам ти палци и всичко ще е наред, още малко ни остана.

# 609
  • София, България
А така, Наталия, видя ли, че не е шега работа. Ангината си е притеснителна. Сега с антибиотика ще се оправиш. Пита ли за пробиотик?

Пуснах анкета за заглавието. Relaxed

# 610
  • Пловдив
Nataliq777 надявам се бързо да се оправяш, доколкото знам антибиотика е по-страшен в началните месеци, към края вече не е чак толкова.

ViliTod надявам се всичко да е наред и да не е нещо сериозно и по-бързо да си се прибереш в къщи.

И ауу, много са хубави предложенията в анкетата, че не мога да избера, всички ми харесват Simple Smile

# 611
Veselat, не влязохме ли двете с теб в 36 г.с. в петък, преди 6 дена? Или аз нещо съм объркала сметките...?
Ами аз използвам едно приложение на телефона и то ми дава, че вчера съм влязла в 36 г. с. Досега показанията му съвпадат с този на доктора.

Nataliq777 бързо оздравяване.
ViliTod дано всичко да е наред.

# 612
  • Sofia
ViliTod бързо да минава и скоро да си в къщи.
Натали, при мен се наложи да ми вливат и да изпия доста АБ. Като съвета беше да приемам и пробиотик дълго време. Щом се налага изпълняваме.
Усещането ми е че скоро ще настъпи моя момент. След прегледа доки каза, че не се е скъсила шийката, но главата се напипва. Корема и кръста са ми болезнени независимо от приема на хапчета...

# 613
Наталия, една бърза бабина рецепта за по-бързо оттърваване от налепите - взимаш си смрадлика и я вариш, прецеждаш много хубаво за да няма нищо освен чая останал и правиш гаргара без да гълташ. Аз лично не съм имала ангина, но мъжа ми тази година два пъти прибегна до тази рецепта и оправи налепите за около седмица. Неприятното е, че започваш да откашляш храчки с налепите, но някак трябва да излезат без да се самозаразяваш повече. Ако носа ти е запушен, на мен ЛЛ ми изписа Тонимер бейби преди 2-3 седмици, което е на практика солен разтвор за бебета, но беше единственото нещо, което успя трайно да ми отпуши носа. За болките в гърлото ми даде Коризалия, но все пак за нея се посъветвай с лекар, защото просто не знам с ангина дали би помогнало.

Аз да попитам дали ще има някоя мама дето да ражда между 15 и 20 април по план в Щерев?

# 614
Благодаря ви за подкрепата Simple Smile Причината е контракции, в следствие на тях е и зацапването. Появи се от нищото след ставане от сън, имах и не много силни болки отдясно, ниско долу.
Сутринта като част от прегледа ме сложиха на апарата за тонове и понеже той показа наличието на контракции докторката каза че не може да ме пусне да си ходя. Тя гледа и плацентата на УЗ, каза че няма отлепване. Аз все още съм с ниско прикрепена плацента и доста се пазя.
В 32 г.с. съм. Надявам се да изкарам още поне 3 седмици, да вляза в 9тия месец, но за всеки случай ми слагат инжекциите за разгръщане на белите дробове на бебока.

Общи условия

Активация на акаунт