Лакове за нокти - 127

• 61 747
  • 755
  •   1
Отговори
# 105
  • София
Агент, мога да ти поръчам една Ан Болеин и да ти я пазя като си дойдеш?
Ето го моя лак за св. Валентин:
Скрит текст:

# 106
Агентче, втората Анн вече е заплюта, но гледам я има в хармония с други 2 лака, които искам, та може и да те уредя с една до лятото
Агент, мога да ти поръчам една Ан Болеин и да ти я пазя като си дойдеш?
Много сте мили, но не искам да ви притеснявам, дори не знам дали ще стигна до София това лято! Ако стигна и някоя я има излишна ще я ползвам като повод за кафе и приятно запознанство Simple Smile
(и при нас я продават онлайн, но съм в дупка очевидно)

# 107
Аз съм много доволна от топа на Avon- Mark gel shine.
Много бързо изсъхва,има хубав блясък,засега за мен той е най-добрия!

# 108
Дами, може ли да ми припомните кой покривен бял лак с крем завършек се харесваше в темата и е наличен в дрогериите (DM и Lilly)? Върти ми се нещо из спомените за Есенския The Gel, но все пак моля за отзиви.
По въпроса за топ лак - както винаги препоръчвам Golden Rose Quick Dry, за мен е без аналог и купувам подред вече 5-та година.

# 109
  • Germany
Момичета, много ще съм благодарна, ако при някоя поръчка, ми пуснете и на мен някой друг A-England. Срамота е да нямам нито един техен лак, а им писах и доставки до Германия няма даже и с превозвач... да се чуди човек.

# 110
Дами, може ли да ми припомните кой покривен бял лак с крем завършек се харесваше в темата и е наличен в дрогериите (DM и Lilly)? Върти ми се нещо из спомените за Есенския The Gel, но все пак моля за отзиви.
По въпроса за топ лак - както винаги препоръчвам Golden Rose Quick Dry, за мен е без аналог и купувам подред вече 5-та година.

На Есенс го харесвам аз, преди това ползвах Еssie blanc и от него съм доволна.

# 111
  • София
Нещо става - от десетина дни обикалям из козметичните магазини и не си купувам нищо! Това не се е случвало скоро.

# 112
Това какво общо има с темата?

Криси, не си казала бе душа. Голям пропуск е това. Лаковете са повече от страхотни.

# 113
  • София
И, извинявам се, не съм уточнила, че става дума за лакове.

# 114
Момичета, някоя от Вас да се е презапасила с A England Katherine Parr  и да иска да се раздели с него?

# 115
  • София
Аз ползвам quick dry top coat на Golden Rose.
Ползвала съм и на Есенс- харесва ми.
Да попитам- някой ползвал ли е този и дали сте останали доволни:

Този топ на Евелин е ужасен. Спомням си, че преди години го купих и след второто ползване отиде в боклука.

# 116
Днес получих Ан Болейн. Веднага се лакирах. Влюбих се в този лак . Бих искала да ви благодаря, че показахте толкова снимки на този лак. Бях решила, докато не изпробвам всичките ми нови лакове, да не поръчвам, и до последно се колебах за този джем.

# 117
От мен нещо много ретро, малко постно и без изобщо да му личи лилавият оттенък, но все пак:

Лакът е любим от тийнейджърските ми години - selene 118 😁

Ако пак поръчвате Ан Болейн, може ли и аз да се включа, моля 🤗

# 118
Момичета, като поръчвате с Габиели какъв номер за проследяване въвеждате при регистрация на пратка? Получих мейл че са ми пратили лаковете, но набямам номер за проследяване, а искам да си регистрирам поръчката в сайта на Габиели...

# 119
Аз също съм много доволна от топ лака на Ейвън. От базата 7 в 1 също.

Общи условия

Активация на акаунт